Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον ξέρεις? πως ξέρεις οτι είναι αυτος ο κακός της υπόθεσης? :)

εχεις ενα δικιο απλα προσπαθω να της πω εμμεσα να προχωρησει παρακατω και να μην σκεφτεται εκδικήσεις και τετοια!

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδω δεν ακουσαμε την δικια της

Μα πως;

και ναι ειναι ο κακος της υποθεσης σε αυτο δεν χωραει αμφιβολια.

Δημοσ.

Δεν ειναι δικαστηριο για να ακουμε εκδοχες , ουτε δικαζουμε καμια υποθεση. Η κοπελα μας λεει τι την βασανιζει και αυτο ειναι ολο, δεν προκειται να βγαλουμε καμια ετυμηγορια.

Δημοσ.

Εδω δεν ακουσαμε την δικια της

Περιμένω με ανυπομονησία ! εχε χάρη που κάνω διατροφή αλλιώς θα έφερνα και pop corn !

Δεν ειναι δικαστηριο για να ακουμε εκδοχες , ουτε δικαζουμε καμια υποθεση. Η κοπελα μας λεει τι την βασανιζει και αυτο ειναι ολο, δεν προκειται να βγαλουμε καμια ετυμηγορια.

Και που ξέρεις ότι δεν είμαι δικαστής? εφόσον δεν με ξέρεις , πως ξέρεις ότι δεν έχω διοριστεί επίσημος δικαστής του internet? Εγώ είμαι λοιπόν , ο φορουμιστης-δικαστής και ήρθα να δικάσω και να καταδικάσω. Οποιος διαφωνεί θα συλληφθεί.

Δημοσ.

Η χειροτερη εκδικηση που μπορεις να του κανεις ειναι να αυτοκτονησεις αφου πρωτα γραψεις γραμματα σε αυτον αλλα και σε ολους τους γνωστους σας οτι αυτος ειναι η αιτια γιατι ενω τον αγαπουσες τον επιασες να το κανει με ενα νταβραντισμενο Πακιστανο.

Θα του κανεις την ζωη κολαση,γιατι ποιος δεν θα πιστεψει ενα δυστυχισμενο κοριτσακι που αυτοκτονησε κιολας?

Μιλαμε για την υπερτατη εκδικηση.

Fingers crossed. :devil:

καπως ετσι..

Δημοσ.

Περιμένω με ανυπομονησία ! εχε χάρη που κάνω διατροφή αλλιώς θα έφερνα και pop corn !

popcorn.jpg

Μια φορά δεν πειράζ. Enjoy.

Δημοσ.

για να μην λετε υπαρχει ακομη ενα μηνυμα του στο κινητο μου που μου το εστειλε πριν 2 βδομαδες: οτι και να πεις εχεις δικιο

(αλλα συγνωμη ακομη να ακουσω)

αρα νομιζω οτι εχω ολο το δικιο με το μερος μου

Δημοσ.

popcorn.jpg

Μια φορά δεν πειράζ. Enjoy.

Θα χορτάσω απο την πίκ! :devil:

για να μην λετε υπαρχει ακομη ενα μηνυμα του στο κινητο μου που μου το εστειλε πριν 2 βδομαδες: οτι και να πεις εχεις δικιο

(αλλα συγνωμη ακομη να ακουσω)

αρα νομιζω οτι εχω ολο το δικιο με το μερος μου

Θες το δικό μου κινητό να τελειώνουμε? στέλνω καλύτερα μηνύματα. Σοβαρά , έχω έμπνευση ώρες ώρες.

Και για να σου πω και κάτι σοβαρά τώρα...

Αν σε ήξερα θα σε έδενα σε μια καρεκλα και θα έβαζα σε μια τηλεόραση μπροστά να παίζει ένα μήνυμα όλη νύχτα "ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ , ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ" μέχρι να σου γίνει πλύση εγκεφαλου γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις.

Και ok μπορεί να είναι ο χειρότερος καραγκιόζης η να σου έκανε 1002 , εσύ γιατί χάνεις χρόνο από την ζωή σου τώρα? σοβαρά δεν το καταλαβαίνω , το βλέπω και σε φίλες.. ΕΛΕΟΣ.

Δημοσ.

Μια ζωή οι γυναίκες περιμένουν να ακούσουν κάτι τέτοιο απ' τον άλλο. Και τώρα που το ακούνε, ο άλλος είναι κακός.

Women, can't live with them... They will not go out with me.

Δημοσ.

αχ δεν με καταλαβαινετε. κι εγω σαν και σενα σκεφτομουν. μεχρι που συνεβη σε μενα.

Έχω σκεφτεί άπειρες φορες ότι τρολάρεις και ίσως το κανεις και τώρα αλλα το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι λιγότερη θεωρία περισσότερη πράξη. Μην λες ότι θα του κανεις κάτι , απλά κάντο (κάτι ανάλογο με αυτό που σου έκανε) , αν θες να βρείς κάποιον άλλο μην το λες και το ξαναλές απλά κάντο , η ζωή είναι μικρή, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ και μπορεί κάτω από τις κατάλληλες ατυχίες να γίνει μικρότερη , γιαυτο καλύτερα μην την χαραμίζουμε έτσι.............

Δημοσ.

δηλαδη ρε φιλε γιατι εχεις σκεφτει απειρες φορες οτι τρολαρω? να λεω ψεματα για τετοια θεματα, για ποιον λογο?

Δημοσ.

δηλαδη ρε φιλε γιατι εχεις σκεφτει απειρες φορες οτι τρολαρω? να λεω ψεματα για τετοια θεματα, για ποιον λογο?

δεν ειναι μόνο τί λές αλλα και πως το λές :P

αλλα μην κάνεις έτσι , χαλάρωσε , κρατα τα νευρα σου για τον φτέχτη :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...