Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ηταν καποτε αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια με αυτο που εκανε μετα. θα μπορουσε να το κανει ο οποιοσδηποτε.

Δημοσ.

Μην κανεις τιποτα , δεν αξιζει να εχεις τραβολογηματα με τη δικαιοσυνη για εναν μαλακα.

(εκτος και αν κανεις κατι και δεν υπαρχουν μαρτυρες :devil: :P )

Oσο για τους φιλους που λες, αν ειναι οντως φιλοι , θα κατσουν να σε ακουσουν και μετα θα αποφασισουν αν θα απομακρυνθουν ή οχι. Για τους απλους γνωστους dont give a shit αν σε θελουν για παρεα εχει καλως αλλιως los poulos grande. Λες και η ιδια οτι δεν σου αρεσει να μισεις , οποτε γιατι να κατσεις να σκασεις ???

Δημοσ.

ηταν καποτε αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια με αυτο που εκανε μετα. θα μπορουσε να το κανει ο οποιοσδηποτε.

Άσε με να μαντέψω..

tumblr_l7t68oleGO1qdu4a6o1_500.jpg

Δημοσ.

θελω να το ξεπερασω απλα. να σταματησω να μισω γιατι δεν μου παει. ειμαι καλοπροαιρετο ατομο και δεν μου αξιζει να χαραμιζομαι ετσι. αλλα ολοι για μια τιμη ζουμε.

αχ να στε καλα με κανατε και γελασα τουλαχιστον

Δημοσ.

ΧΑ! Και θα σε ενοιαζε τοσο αν δεν ειχε προιστορια το θεμα? Ελα μην προσπαθεις να ξεγελασεις τον εαυτο σου.

Απλα οι γυναικες θελετε οτι δεν σας θελει/οτι σας φερεται ασχημα και για αυτο το κωλοτρυπιδι εχει ζοριστει.

Εσενα το ζορισμα φενεται στο α: οι υπεκφιγες που εκανες απο την αρχη τoυ thread, β: στο οτι ακομα σε τσουζει εμφανεστατα και γ: στο οτι εκανες αυτο το thread.

Ναι ξερω, my god Holmes, you did it again...

Δημοσ.

Οριστε η πιο καλη εκδικηση...

Προσκαλεσε τον στο φορουμ, και πες σε καποιον μοντ να τον κανει μπαν. Θα ψαχνετε και δεν θα ξερει απο που του ηρθε :mrgreen:

Δημοσ.

θελω να το ξεπερασω απλα. να σταματησω να μισω γιατι δεν μου παει. ειμαι καλοπροαιρετο ατομο και δεν μου αξιζει να χαραμιζομαι ετσι. αλλα ολοι για μια τιμη ζουμε.

αχ να στε καλα με κανατε και γελασα τουλαχιστον

Εγώ στο είπα από την πρώτη σελίδα. Μόλις βρεις καινούργιο και είσαι ευτυχής, θα πάψει να σε απασχολεί. Πανανθρώπινη αλήθεια. Οπότε, υπομονή και ανέβασμα φωτογραφίας σου στο σχετικό thread, για να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Δημοσ.

ΧΑ! Και θα σε ενοιαζε τοσο αν δεν ειχε προιστορια το θεμα? Ελα μην προσπαθεις να ξεγελασεις τον εαυτο σου.

Απλα οι γυναικες θελετε οτι δεν σας θελει/οτι σας φερεται ασχημα και για αυτο το κωλοτρυπιδι εχει ζοριστει.

Εσενα το ζορισμα φενεται στο α: οι υπεκφιγες που εκανες απο την αρχη τoυ thread, β: στο οτι ακομα σε τσουζει εμφανεστατα και γ: στο οτι εκανες αυτο το thread.

Ναι ξερω, my god Holmes, you did it again...

εισαι κακος

Εγώ στο είπα από την πρώτη σελίδα. Μόλις βρεις καινούργιο και είσαι ευτυχής, θα πάψει να σε απασχολεί. Πανανθρώπινη αλήθεια. Οπότε, υπομονή και ανέβασμα φωτογραφίας σου στο σχετικό thread, για να επιταχυνθεί η διαδικασία.

μην παιζετε με τον πονο μου

Οριστε η πιο καλη εκδικηση...

Προσκαλεσε τον στο φορουμ, και πες σε καποιον μοντ να τον κανει μπαν. Θα ψαχνετε και δεν θα ξερει απο που του ηρθε :mrgreen:

αυτος το μονο που εχει μαθει να κανει μεχρι στιγμης σε σχεση με υπολογιστες ειναι να ανεβαζει φωτογραφιες στο φεισμπουκ

Δημοσ.

αυτος το μονο που εχει μαθει να κανει μεχρι στιγμης σε σχεση με υπολογιστες ειναι να ανεβαζει φωτογραφιες στο φεισμπουκ

όλοι από κάπου ξεκίνησαν.

Δημοσ.

Μα ειναι και ασχετος, ανδρες σου λεει μετα, που παιζουν τους υπολογιστες στα δαχτυλα.. πφφφφφ !!

Δημοσ.

Δεν ειμαι κακος, λεω τα πραγματα οπως ειναι.

Προφανως αμα δεν τον γουσταρες να μην θυμοσουνα πως τον λενε...

Δημοσ.

Μα ειναι και ασχετος, ανδρες σου λεει μετα, που παιζουν τους υπολογιστες στα δαχτυλα.. πφφφφφ !!

κατι αλλο ξερει να παιζει μοναχα..

Δημοσ.

Δεν ειμαι κακος, λεω τα πραγματα οπως ειναι.

Προφανως αμα δεν τον γουσταρες να μην θυμοσουνα πως τον λενε...

δεν υπαρχει τιποτα πλεον που να γουσταρω πανω του. απλα θελω να εξαφανιστει. σαν να μην υπηρξε ποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...