Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αυτο και δεν μπορω να πω περισσοτερες λεπτομερειες. οχι πως το συγκεκριμενο ατομο δεν το ξερει ηδη. μια γενικη ερωτηση εχω κανει μπορειτε να απαντησετε χωρις να με κατακρινετε?

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλλαζετε πολη να μην τον ξαναδειτε? του ανατιναζετε το αυτοκινητο? του απαγαγετε τον σκυλο? φροντιζετε να μην βρει ποτε δουλεια? σορρυ που το ποσταρω εδω αλλα οπου αλλου το εχω πει μου λενε μην αναλωνεσαι στο να μισεις καποιον, μονο σε σενα κανεις κακο. ειμαι ομως σιγουρη οτι εδω μεσα θα ακουσω διαφορετικες αποψεις.

Αφού μιλάμε για μίσος το καλύτερο που έχω να σου πω να κάνεις είναι θεραπεία. :)

Δημοσ.

Το μισος ειναι συναισθημα, που δηλωνεις πολλα, οποτε πονταρω στον γκομενο... συνηθως οταν χωριζουμε ριχνουμε καταρες και αναθεματα.. μεχρι να βρουμε τον επομενο :rolleyes:

Δημοσ.

υπαρχουν πολλα σεναρια να σου πω για να φαει χωμα αλλα το ποιο αγαπημενο μου ειναι η πληρη αδιαφορια και να αφήσω το χρονο να περασει γιατι πολυ απλα:

karma+is+a+bitch.jpg

Δημοσ.

αχ ρε μαρια ωραια τα λες...

Ημουν εκει που εισαι πριν απο 2 χρονια, και πιστεψε με τωρα που τα σκεφτομαι λεω τι βλακειες σκεφτομουν και στεναχωριομουν, ενω η ζωη ειναι τοσο μικρη και ωραια.. μην χαραμιζεις αλλο χρονο, απλως ζησε την ζωη σου και αυτη ειναι η καλυτερη εκδικηση.

Δημοσ.

και για ενα μαλακα χαλιέσαι?please θα ηθελα να ηταν γυναικα για να ειχαμε επικο show κατινιας :devil:

αν το εχεις αχτι να του κανεις κακο ακολουθησε τα κλασικα καψε αμαξι,σπασε το διαμερισμα,παρτου τη πιστωτικη και γαμησε το κολλητο ή αδελφο ή αδελφη του.καντα με οποια σειρα θες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...