pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 για αυτο και δεν μπορω να πω περισσοτερες λεπτομερειες. οχι πως το συγκεκριμενο ατομο δεν το ξερει ηδη. μια γενικη ερωτηση εχω κανει μπορειτε να απαντησετε χωρις να με κατακρινετε?
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 αλλαζετε πολη να μην τον ξαναδειτε? του ανατιναζετε το αυτοκινητο? του απαγαγετε τον σκυλο? φροντιζετε να μην βρει ποτε δουλεια? σορρυ που το ποσταρω εδω αλλα οπου αλλου το εχω πει μου λενε μην αναλωνεσαι στο να μισεις καποιον, μονο σε σενα κανεις κακο. ειμαι ομως σιγουρη οτι εδω μεσα θα ακουσω διαφορετικες αποψεις. Αφού μιλάμε για μίσος το καλύτερο που έχω να σου πω να κάνεις είναι θεραπεία.
Marria Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το μισος ειναι συναισθημα, που δηλωνεις πολλα, οποτε πονταρω στον γκομενο... συνηθως οταν χωριζουμε ριχνουμε καταρες και αναθεματα.. μεχρι να βρουμε τον επομενο
gatokoritso Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 υπαρχουν πολλα σεναρια να σου πω για να φαει χωμα αλλα το ποιο αγαπημενο μου ειναι η πληρη αδιαφορια και να αφήσω το χρονο να περασει γιατι πολυ απλα:
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 "αντρας" ειναι Σε ψυχολόγο. ελα μωρε κι εσυ..ελεος να ουμε
Marria Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 αχ ρε μαρια ωραια τα λες... Ημουν εκει που εισαι πριν απο 2 χρονια, και πιστεψε με τωρα που τα σκεφτομαι λεω τι βλακειες σκεφτομουν και στεναχωριομουν, ενω η ζωη ειναι τοσο μικρη και ωραια.. μην χαραμιζεις αλλο χρονο, απλως ζησε την ζωη σου και αυτη ειναι η καλυτερη εκδικηση.
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 VHS = very hot shit? close enough... not
gatokoritso Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 και για ενα μαλακα χαλιέσαι?please θα ηθελα να ηταν γυναικα για να ειχαμε επικο show κατινιας αν το εχεις αχτι να του κανεις κακο ακολουθησε τα κλασικα καψε αμαξι,σπασε το διαμερισμα,παρτου τη πιστωτικη και γαμησε το κολλητο ή αδελφο ή αδελφη του.καντα με οποια σειρα θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.