pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 και για να επανελθω στο αρχικο θεμα. αν το ατομο αυτο εβριζε την οικογενεια σας αυτο πως θα σας φαινοταν? θα τον μισουσατε η οχι? να απαντησουν καποιοι εξυπνακηδες τωρα.
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Θα τον σηκωνα απτον γιακα, θα τον εφερνα δυο σβουρες ναουμ και θα του ξηγουσα τονειρο. Ποια μανα και ποιο πατερα θα βρισει μετα.
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 αθλιε τελικα δεν εισαι αθλιος, το ονομα σου σε αδικει
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θα κανα τις καφριλες που κανε κ αυτος μπακ ιν 80'ς στον τυπο ...
black_widow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 και για να επανελθω στο αρχικο θεμα. αν το ατομο αυτο εβριζε την οικογενεια σας αυτο πως θα σας φαινοταν? θα τον μισουσατε η οχι? να απαντησουν καποιοι εξυπνακηδες τωρα. Εάν κάποιοι έξυπνοι σου βρίζανε και απειλούσανε την οικογένεια , στέλνανε γράμμα σε αυτούς και που τους βρίζανε και απειλούσανε πάλι , τους συκοφαντούσαν παντού , στέλνανε και σε σένα γράμμα στο οποίο βρίζανε την οικογένεια σου και η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια και ανήμπορη να κάνει κάτι τι θα έκανες ; Μίλα μου τώρα για θανάσιμο μίσος . Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι καν σε περίπτωση φιλικής ή ερωτικής σχέσης.
slipknot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 και για να επανελθω στο αρχικο θεμα. αν το ατομο αυτο εβριζε την οικογενεια σας αυτο πως θα σας φαινοταν? θα τον μισουσατε η οχι? να απαντησουν καποιοι εξυπνακηδες τωρα. Αρχικά θα τον προσκαλούσα στο σπίτι μου για έναν πολιτισμένο διάλογο. Θα τον ρωτούσα προς τι όλες αυτές οι ύβρεις. Αν ο λόγος του με έπειθε θα συνεχίζαμε τον διάλογο, μιλώντας περί ανέμων και υδάτων, πιθανότατα πίνοντας τσάι και καπνίζοντας πούρα. Αν όμως δεν με έπειθε, θα έκανα το αυτονόητο προς υπεράσπιση της τιμής της οικογενείας μου. Θα κανόνιζα μονομαχία σε κατάλληλη τοποθεσία λίγο πριν το σούρουπο, με όπλο της επιλογής του.
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εάν κάποιοι έξυπνοι σου βρίζανε και απειλούσανε την οικογένεια , στέλνανε γράμμα σε αυτούς και που τους βρίζανε και απειλούσανε πάλι , τους συκοφαντούσαν παντού , στέλνανε και σε σένα γράμμα στο οποίο βρίζανε την οικογένεια σου και η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια και ανήμπορη να κάνει κάτι τι θα έκανες ; Μίλα μου τώρα για θανάσιμο μίσος . Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι καν σε περίπτωση φιλικής ή ερωτικής σχέσης. γνωστοι σου?
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αρχικά θα τον προσκαλούσα στο σπίτι μου για έναν πολιτισμένο διάλογο. Θα τον ρωτούσα προς τι όλες αυτές οι ύβρεις. Αν ο λόγος του με έπειθε θα συνεχίζαμε τον διάλογο, μιλώντας περί ανέμων και υδάτων, πιθανότατα πίνοντας τσάι και καπνίζοντας πούρα. Αν όμως δεν με έπειθε, θα έκανα το αυτονόητο προς υπεράσπιση της τιμής της οικογενείας μου. Θα κανόνιζα μονομαχία σε κατάλληλη τοποθεσία λίγο πριν το σούρουπο, με όπλο της επιλογής του. θεικό
black_widow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 γνωστοι σου? Δεν μπορώ να πω . Πραγματική ιστορία τεσπα.
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Απο την στιγμη που ξερεις , υπαρχουν πολλοι τροποι να τους κανεις να αλλαξουν σταση.
slipknot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ναι, από όρθιοι να ξαπλώσουν για παράδειγμα.
baspav Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Στείλε του το CD Single των Goin' Through "Πόσο μ@λ@κ@ς είσαι" !!! Αφιερωμένο εξαιρετικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.