spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 lol εχω μηχανακι δεν μπλεκω με μετρο και λεωφορεια.. και για νασαι 5 λεπτα απο το μετρο δεν εισαι γειτονισσα! εισαι wannabe βυρωνιωτισα :P :P
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μηχανακι? Χειροτερα τοτε, τρως ολο το καυσαεριο και την ζεστη Και δεν ειμαι απο Δαφνη αλλα απο Αγιο Δημητριο, ακομα χειροτερα
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 φιλοι αθηναιοι, στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σχοινι
spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μηχανακι....μοντιε.... ναι χρησιμοποιω μηχανακι οταν δεν βγαζω την πορσε Μηχανακι? Χειροτερα τοτε, τρως ολο το καυσαεριο και την ζεστη Και δεν ειμαι απο Δαφνη αλλα απο Αγιο Δημητριο, ακομα χειροτερα ποιο καυσαεριο και ζεστη οταν πιανω τα 200 η ζεστη δε με προλαβαινει αμα ψηνεσαι να πλακωθουν οι συμμοριες μας πες μου να το κανονισω, αυτο ξεπλενεται μονο με αιμα.. και sprite
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αμα ψηνεσαι να πλακωθουν οι συμμοριες μας πες μου να το κανονισω, αυτο ξεπλενεται μονο με αιμα.. και sprite Ραντεβου για ξυλο εξω απο το Mall στις 12 .. θα σε περιμενω με την συμμορια μου
spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 θαρθω μονος μου! στην θεα ενος βυρωνιωτη πιστευω θα το βαλετε στα ποδια :P
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 θαρθω μονος μου! στην θεα ενος βυρωνιωτη πιστευω θα το βαλετε στα ποδια :P Aποκλειεται, τι να μας πουν οι Βυρωνιωτες μπροστα μας
spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Aποκλειεται, τι να μας πουν οι Βυρωνιωτες μπροστα μας Πολλα!! μπορουμε να απαγγελουμε ποιηματα, να σχολιαζουμε την επικαιροτητα, να λεμε ανεκδοτα, να σατυριζουμε, να ξυνουμε την μυτη μας.. και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ :P :P @panosno1com εγω ειμαι ο ΤΑΒΒΥ ε
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πολλα!! μπορουμε να απαγγελουμε ποιηματα, να σχολιαζουμε την επικαιροτητα, να λεμε ανεκδοτα, να σατυριζουμε, να ξυνουμε την μυτη μας.. και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ :P :P Πωπωπωπω τι ξενερωτοι που εισαστε.. αλλα τι περιμενεις απο την περιοχη σου :P
spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 βαστατεμεεεεεεεεεεεεε θα την κρεμασωωωωωωωωωω! this means war **ξενερωτο να απαγγελεις ποιηματα?? καλα σας λεμε βαρβαρους!**
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 βαστατεμεεεεεεεεεεεεε θα την κρεμασωωωωωωωωωω! this means war **ξενερωτο να απαγγελεις ποιηματα?? καλα σας λεμε βαρβαρους!** Σιγα μην ειμαστε και οι Drogo (αν βλεπεις Game of Thrones θα ξες).. μεχρι τοτε απλως αδιαφορουμε για σας
spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μα γιατι μου μιλαει ετσι? τι της εκανα? σνιιιιφ **βλεπεις και game of thrones ε.. νταξει εσυ μπορει να την γλιτωσεις απο το μενος μου **
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 spacefart & marria ειστε wannabe παγκρατιωτες και οι 2 σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.