Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol εχω μηχανακι δεν μπλεκω με μετρο και λεωφορεια.. και για νασαι 5 λεπτα απο το μετρο δεν εισαι γειτονισσα! εισαι wannabe βυρωνιωτισα :P :P :P :P

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μηχανακι? Χειροτερα τοτε, τρως ολο το καυσαεριο και την ζεστη :P Και δεν ειμαι απο Δαφνη αλλα απο Αγιο Δημητριο, ακομα χειροτερα :P

Δημοσ.

μηχανακι....μοντιε....

ναι χρησιμοποιω μηχανακι οταν δεν βγαζω την πορσε :P

Μηχανακι? Χειροτερα τοτε, τρως ολο το καυσαεριο και την ζεστη :P Και δεν ειμαι απο Δαφνη αλλα απο Αγιο Δημητριο, ακομα χειροτερα :P

ποιο καυσαεριο και ζεστη οταν πιανω τα 200 η ζεστη δε με προλαβαινει :P

αμα ψηνεσαι να πλακωθουν οι συμμοριες μας πες μου να το κανονισω, αυτο ξεπλενεται μονο με αιμα.. και sprite :P

Δημοσ.

αμα ψηνεσαι να πλακωθουν οι συμμοριες μας πες μου να το κανονισω, αυτο ξεπλενεται μονο με αιμα.. και sprite :P

Ραντεβου για ξυλο εξω απο το Mall στις 12 .. θα σε περιμενω με την συμμορια μου :devil:

Δημοσ.

θαρθω μονος μου! στην θεα ενος βυρωνιωτη πιστευω θα το βαλετε στα ποδια :P :P

Aποκλειεται, τι να μας πουν οι Βυρωνιωτες μπροστα μας :devil:

Δημοσ.

Aποκλειεται, τι να μας πουν οι Βυρωνιωτες μπροστα μας :devil:

Πολλα!!

μπορουμε να απαγγελουμε ποιηματα, να σχολιαζουμε την επικαιροτητα, να λεμε ανεκδοτα, να σατυριζουμε, να ξυνουμε την μυτη μας.. και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ :P :P :P :P :P

@panosno1com εγω ειμαι ο ΤΑΒΒΥ ε :P

Δημοσ.

Πολλα!!

μπορουμε να απαγγελουμε ποιηματα, να σχολιαζουμε την επικαιροτητα, να λεμε ανεκδοτα, να σατυριζουμε, να ξυνουμε την μυτη μας.. και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ :P :P :P :P :P

Πωπωπωπω τι ξενερωτοι που εισαστε.. αλλα τι περιμενεις απο την περιοχη σου :P :P :P

Δημοσ.

βαστατεμεεεεεεεεεεεεε θα την κρεμασωωωωωωωωωω! this means war :P

**ξενερωτο να απαγγελεις ποιηματα?? καλα σας λεμε βαρβαρους!** :P

Δημοσ.

βαστατεμεεεεεεεεεεεεε θα την κρεμασωωωωωωωωωω! this means war :P

**ξενερωτο να απαγγελεις ποιηματα?? καλα σας λεμε βαρβαρους!** :P

Σιγα μην ειμαστε και οι Drogo (αν βλεπεις Game of Thrones θα ξες).. μεχρι τοτε απλως αδιαφορουμε για σας :P

Δημοσ.

μα γιατι μου μιλαει ετσι? τι της εκανα? σνιιιιφ

**βλεπεις και game of thrones ε.. νταξει εσυ μπορει να την γλιτωσεις απο το μενος μου :P **

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...