nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 οχι τιποτα αλλο εχει και μολις 3 αστερακια. ε ειναι να μην τον μισεις μετα? κατι δεν εκανες καλα τοτε
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 pavlinda ασχετο αλλα το μαλι μαλλον δεν ειναι βαμενο ξανθο που βλεπω στην φωτο,ε?φυσικο φαση? φλασια,συνεχιστε παναγιωτακη σε ειχα ρωτησει σε καποια στιγμη σε ποια ηλικια βγηκες εξω απο την ντουλαπα και με αγνοησες. στην φωτογραφια δεν ειμαι εγω αν βλεπεις big bang theory θα το καταλαβαινες,(παρεπιπτοντως κουκλος ο ραζ, εεε????). και τα μαλλια μου ειναι οντως ξανθα βαμμενα.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 pavlinda ασχετο αλλα το μαλι μαλλον δεν ειναι βαμενο ξανθο που βλεπω στην φωτο,ε?φυσικο φαση υποθετω. φλασια,συνεχιστε
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 παναγιωτακη παναγιωτακη και εσυ πουλακι μου...στα 3 με ελεγαν ετσι,οπως κ πανουλη.σοβαρεψου
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ελα μην αποφευγεις την απαντηση. αντικειμενικα παντως κ χωρις να θελω να περιαυτολογησω,δεν πιανει μια μπροστα στον δικο μου αντιστοιχης ρατσας.μια να πουμε Συνεχισε να μισεις τον αλλον τωρα
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 παναγιωτακη και εσυ πουλακι μου...στα 3 με ελεγαν ετσι,οπως κ πανουλη.σοβαρεψου Στα 4 πως σε έλεγαν?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πουλιά στον αέρα πιάνεις βλέπω γι αυτο στα 4 με λενε Μαγκα Που να δεις στα 69 πως με λενε
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 γι αυτο στα 4 με λενε Μαγκα Που να δεις στα 69 πως με λενε πόοο πώς θα αντέξω άλλες 67? λέει η Θεσσαλονικιά?
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αντικειμενικα παντως κ χωρις να θελω να περιαυτολογησω,δεν πιανει μια μπροστα στον δικο μου αντιστοιχης ρατσας.μια να πουμε Συνεχισε να μισεις τον αλλον τωρα προτιμω τους ξανθους με πρασινα ματια πόοο πώς θα αντέξω άλλες 67? λέει η Θεσσαλονικιά? τι εννοεις δεν καταλαβα
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 προτιμω τους ξανθους με πρασινα ματια επιδή ψάχνεις ξανθούς με πράσινα μάτια παθαινεις οτι παθαινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.