Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να κάνεις σεξ με όλους τους φίλους του και γενικά με όποιον δείς να είναι μαζί του αλλά για τη βοήθεια που σου παρέχουμε γράψε μας και που συχνάζει το παλικάρι.

Δημοσ.

Ανάλογα με το κακό που θεωρείς ότι σου έκανε ανταπόδωσε του με ένα ανάλογο καλό και άσε τη κοσμική ισορροπία να αναλάβει τα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Μερικές φορές νομίζω ότι εδώ μέσα είμαστε cosmopolitan και όχι insomnia B):wub:

παρτου τη πιστωτικη και γαμησε το κολλητο ή αδελφο ή αδελφη του.καντα με οποια σειρα θες

πολύ ώριμη απάντηση .

Γιαυτό οι ελληνίδες είστε ότι να ναι γκόμενες..

για την ιστορία,ναι έχω κοπέλα αλλά τις τα λεω:whistle:

Δημοσ.

Ανάλογα με το κακό που θεωρείς ότι σου έκανε ανταπόδωσε του με ένα ανάλογο καλό και άσε τη κοσμική ισορροπία να αναλάβει τα υπόλοιπα...

Άρα άμα της έκλεψε το αυτοκίνητο, να αγοράσει ένα για το άτομο αυτό;

Δημοσ.

Άρα άμα της έκλεψε το αυτοκίνητο, να αγοράσει ένα για το άτομο αυτό;

Εάν είχε τη δυνατότητα γιατί όχι;Έτσι θα της επέστρεφε το δικό της και επιπλέον θα τη λάτρευε....Μη μένεις στο υλιστικό κομμάτι μόνο...

Δημοσ.

Σκαλίζω επιδεικτικά τη μύτη μου μπροστά του.

και μετα το περας της διαδικασιας ακουμπας φιλικά τον ώμο του αλλου ;; :P :P

Δημοσ.

και μετα το περας της διαδικασιας ακουμπας φιλικά τον ώμο του αλλου ;; :P :P

Κάνω μπαλακι το αποτέλεσμα της αναζήτησης, το αφήνω στην άκρη του αντίχειρα και με το δείκτη το σπρώχνω χαμογελώντας ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Κάνω μπαλακι το αποτέλεσμα της αναζήτησης, το αφήνω στην άκρη του αντίχειρα και με το δείκτη το σπρώχνω χαμογελώντας ευχαριστημένος.

μου θυμισες ενα ανεκδοτο:

Το παιδακι κλαιει με λυγμους μεσα στο λεωφορειο. Η μαμα του προσπαθει να το παρηγορησει , τιποτα. Το παιδακι κλαει και ουρλιαζει απ το κλαμα.

Τοτε ο οδηγός αποφασιζει να επέμβει μπας και σταματησει το κλαμα το παιδακι και συνεχιστει ηρεμα το δρομολογιο.

Οδηγος: Τι επαθες μικρέ και κλαις τοση ωρα??

παιδακι: Εχασα το μπαλακι μου , καπου μεσα εδω!

Οδηγος: Ενταξει , μην ανησυχεις , θα ψαξω να το βρω.

Ψαχνει ο οδηγος , κοιταζει κατω απ τα καθισματα , κοιταζει μεταξυ των καθισματων,γενικα ψαχνει πολυ ολο το λεωφορειο μπαλακι ομως δε βρισκει

Οδηγος: Δυστυχως μικρε , το μπαλακι σου δε το βρηκα...Σταματα ομως να κλαις ενταξει??

Παιδακι: ααα καλα δε πειραζει... (βαζει το δεικτη στη μυτη) Θα φτιατσω άλλο !!!!

Δημοσ.

Πες του να συναντηθείτε και πες του πως εισαι εγκυος.:-D

Ή βγες για ποτο με κανεναν φιλο του και μην μιλησεις καθολου γι αυτον σαν να μην υπαρχει!

Δημοσ.

οταν μισω καποιο ατομο θανασιμα παω και του κατουραω την εξωπορτα φτιαχνωντας μπαλακια ταυτοχρονα και κολωντας τα στο ματακι ενω σιγοτραγουδω το Theme απο το starwars :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...