SlackulatoR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γνώρισέ του τον Andreas2 και τα μαύρα όντα του
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ειλικρινά, πόσο χρονών είσαι; 10; λεμε ποσων χρονων εισαι οχι ποσο.αυτη την ερωτηση θα επρεπε ομως να την κανεις και σε αλλους εδω μεσα δε νομιζεις? πχ ο ενας λεει παρε δονητη ο αλλος λεει του γνωριζετε την Pavlinda και 10 φιλες της. τι εννοει ο τυπος τωρα ο θεος κι η ψυχη του
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 λεμε ποσων χρονων εισαι οχι ποσο.αυτη την ερωτηση θα επρεπε ομως να την κανεις και σε αλλους εδω μεσα δε νομιζεις? πχ ο ενας λεει παρε δονητη ο αλλος λεει του γνωριζετε την Pavlinda και 10 φιλες της. Λεπτομέρειες, η ερώτηση εξακολουθεί και είναι σαφής και εσύ αποφεύγεις να απαντήσεις
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τι εννοει ο τυπος τωρα ο θεος κι η ψυχη του Hint : Δεν θα καταφέρω να ζήσω μ' αυτό.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Hint : Δεν θα καταφέρω να ζήσω μ' αυτό. καρδια? Λεπτομέρειες, η ερώτηση εξακολουθεί και είναι σαφής και εσύ αποφεύγεις να απαντήσεις ε αφου ξερεις ποσο ειμαι. ρητορικη ειναι η ερωτηση?
Sellers Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 2ο Χιντ: Όταν μπαίνει στην Αφροδίτη τα ερωτικά δεν πάνε καλά...
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ο ερμης? εγραψες Δεν θα καταφέρω να ζήσω μ' αυτό. αρα μια αρρωστια? αρα ο καρκινος? που κολλαει ολο αυτο ρε?
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ο ερμης? εγραψες Δεν θα καταφέρω να ζήσω μ' αυτό. αρα μια αρρωστια? αρα ο καρκινος? που κολλαει ολο αυτο ρε? Θα προσπαθήσω να ζήσω μ' αυτό. δεν ξερω αν θα τα καταφερεις ομως.. Το σχόλιο σου δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακάβρια εύστοχο. Κατάλαβες;
vk13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αλλαζετε πολη να μην τον ξαναδειτε? του ανατιναζετε το αυτοκινητο? του απαγαγετε τον σκυλο? φροντιζετε να μην βρει ποτε δουλεια? σορρυ που το ποσταρω εδω αλλα οπου αλλου το εχω πει μου λενε μην αναλωνεσαι στο να μισεις καποιον, μονο σε σενα κανεις κακο. ειμαι ομως σιγουρη οτι εδω μεσα θα ακουσω διαφορετικες αποψεις. Η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία. Και όταν λέω αδιαφορία εννοώ αδιαφορία. Να αντιμετωπίζεις τον άλλο σα να μην υπάρχει σα να μη μετράει καν η ύπαρξη του για σένα. Τώρα αν πρόκειτε για κάτι ερωτικό πχ είχατε σχέση παλιότερα ή σε πλήγωσε κτλπ τότε μαζί με το πρώτο ίσως πρέπει να τον κάνεις με κάποιο τρόπο να νιώσει άσχημα αλλά πρέπει να ξέρεις να το χειριστείς γιατί αν το καταλάβει θα το κάνεις χειρότερα. Και εγώ παλιότερα νευρίαζα,γινόμουνα κομμάτια για διάφορες καταστάσεις και έψαχνα τρόπους εκδίκισης αλλά παρατήρησα ότι αυτό με έκανε συνεχώς χειρότερα. όσπου είπα να δοκιμάσω τη λύση της αδιαφορίας και απ' ότι είδα πέτυχε αρκετά. Πολύ δύσκολο στην αρχή αλλά αν το καταφέρεις θα κάνεις θαύματα στην πορεία. Το να θες να τον δείρεις ή να αλλάξεις πόλη (lol) ή να του ανατινάξεις το αυτοκίνητο είναι εντελώς ανώριμες λύσεις. Κοίτα να είσαι ο εαυτός σου (πάρα πολύ σημαντικό) να δείχνεις εντελώς αδιάφορη και όλα μετά έρχονται. Α και επίσης καλό είναι να προσέχουμε την επόμενη φορά. Σε όλους μας τυχαίνει μια στραβή οπότε κοιτάμε να είμαστε πιο προσεχτικοί την επόμενη. Αυτά ισχύουν γενικά προς άντρες και γυναίκες. Τα ίδια έλεγα και σε ένα φίλο μου πριν λίγο καιρό ο οποίος τσακώθηκε με μια φίλη του και μόνο μαχαίρια δεν πήρανε. Τελικά επικράτησε η αδιαφορία και απ' ότι φανηκε βγήκε κερδισμένος.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το σχόλιο σου δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακάβρια εύστοχο. Κατάλαβες; εσυ καταλαβες?
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία. Και όταν λέω αδιαφορία εννοώ αδιαφορία. Να αντιμετωπίζεις τον άλλο σα να μην υπάρχει σα να μη μετράει καν η ύπαρξη του για σένα. Τώρα αν πρόκειτε για κάτι ερωτικό πχ είχατε σχέση παλιότερα ή σε πλήγωσε κτλπ τότε μαζί με το πρώτο ίσως πρέπει να τον κάνεις με κάποιο τρόπο να νιώσει άσχημα αλλά πρέπει να ξέρεις να το χειριστείς γιατί αν το καταλάβει θα το κάνεις χειρότερα. Και εγώ παλιότερα νευρίαζα,γινόμουνα κομμάτια για διάφορες καταστάσεις και έψαχνα τρόπους εκδίκισης αλλά παρατήρησα ότι αυτό με έκανε συνεχώς χειρότερα. όσπου είπα να δοκιμάσω τη λύση της αδιαφορίας και απ' ότι είδα πέτυχε αρκετά. Πολύ δύσκολο στην αρχή αλλά αν το καταφέρεις θα κάνεις θαύματα στην πορεία. Το να θες να τον δείρεις ή να αλλάξεις πόλη (lol) ή να του ανατινάξεις το αυτοκίνητο είναι εντελώς ανώριμες λύσεις. Κοίτα να είσαι ο εαυτός σου (πάρα πολύ σημαντικό) να δείχνεις εντελώς αδιάφορη και όλα μετά έρχονται. Α και επίσης καλό είναι να προσέχουμε την επόμενη φορά. Σε όλους μας τυχαίνει μια στραβή οπότε κοιτάμε να είμαστε πιο προσεχτικοί την επόμενη. Αυτά ισχύουν γενικά προς άντρες και γυναίκες. Τα ίδια έλεγα και σε ένα φίλο μου πριν λίγο καιρό ο οποίος τσακώθηκε με μια φίλη του και μόνο μαχαίρια δεν πήρανε. Τελικά επικράτησε η αδιαφορία και απ' ότι φανηκε βγήκε κερδισμένος. ευχαριστω. αυτο θα προσπαθησω να κανω. στην αρχη με το ζορι, με τον καιρο ομως θα μου βγει κι αυθορμητα πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.