Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ του απαγάγω το σκύλο, όπως λες και συ στο πρώτο μήνυμα.

Και όταν τον μισώ θανάσιμα και κάτι ακόμα, του ξεριζώνω και τις μπουκαμβίλιες.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ανεφερα πουθενα τα προσωπικα μου. απλα ειπα οτι υπαρχει καποιο ατομο που μισω. who knows more?

Και εμας τι μας νοιαζει? Γραψτο στο Status ,οπου μπορουν να ερθουν καποια παιδια που για καποιον λογο ειναι φιλικα διακειμενα μαζι σου να το συζητησετε.

Αλλα να κανεις ενα θεμα αοριστο,χωρις συνισταμενες,χωρις πληροφοριες για να μπορει καποιος να δωσει μια συμβουλη, και να κλαιγεσαι και να θυμωνεις απεναντι σε καποιον ατομο παντελως αγνωστο σε μας, ειναι αστειο.

(Ξεχασα υπαρχει και το νημα women only).

'

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάρεις έναν δονητή, για να καλμάρεις τις ορμόνες σου..

να μια ωραια συμβουλη. θα μου δανεισεις τον δικο σου? B)

Δημοσ.

να μια ωραια συμβουλη. θα μου δανεισεις τον δικο σου? B)

λολ. Το σκέφτηκες πολύ? εγώ σου έδωσα γαμάτη συμβουλή πάντως. Do whatever you like...

Δημοσ.

Άμα κάνατε σεξ, σε άφηνε έγκυο και τον ανάγκαζες να σε παντρευτεί;

Χειρότερη τιμωρία δε παίζει.

τον χώριζε με το διαζύγιο εις βάρος του αφού του είχε κάνει τη ζωή μαύρη και του έπαιρνε και μια super διατροφή έτσι να γουστάρει ;)

Δημοσ.

Γενικά την έννοια του μίσους και δη θανάσιμου δεν την καταλαβαίνω. Μου έχουν φερθεί σκατά , πληγώθηκα , μάζεψα τα κομμάτια μου και απλά έφευγα ( όχι χωρίς να έχω βρει τον επόμενο , δεν είμαι καθόλου υπέρ του να μεταπηδάς κατευθείαν σε άλλη σχέση ). Ήμουν θυμωμένη για κάποιο καιρό αλλά είναι ένα συναίσθημα που φεύγει γρήγορα σε εμένα , θα μιλήσω και τυπικά και γεια θα πω εάν τον βρω μπροστά μου . Επανασύνδεση not in thousand years. Οι μαλακίες μία φορά γίνονται.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να μισείς κάποιο άτομο που δε σου έχει φερθεί καλά , το έχει παραδεχτεί , προσπαθεί να δώσει μία εξήγηση όχι για επανασύνδεση απλά για να μην υπάρχει αυτό το μίσος. Να το μισείς τόσο που να μην του μιλάς , να επιμένεις " μα μου έκανες αυτά τότε ". Είμαι δηλαδή στην μεριά του μισητού ατόμου τώρα. Δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο πια :cry: Κόλλησε και με αυτή την λέξη " μαλάκας " και τη λέει συνέχεια.

Δημοσ.

λολ. Το σκέφτηκες πολύ? εγώ σου έδωσα γαμάτη συμβουλή πάντως. Do whatever you like...

οχι μου βγηκε αυθορμητα

Γενικά την έννοια του μίσους και δη θανάσιμου δεν την καταλαβαίνω. Μου έχουν φερθεί σκατά , πληγώθηκα , μάζεψα τα κομμάτια μου και απλά έφευγα ( όχι χωρίς να έχω βρει τον επόμενο , δεν είμαι καθόλου υπέρ του να μεταπηδάς κατευθείαν σε άλλη σχέση ). Ήμουν θυμωμένη για κάποιο καιρό αλλά είναι ένα συναίσθημα που φεύγει γρήγορα σε εμένα , θα μιλήσω και τυπικά και γεια θα πω εάν τον βρω μπροστά μου . Επανασύνδεση not in thousand years. Οι μαλακίες μία φορά γίνονται.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να μισείς κάποιο άτομο που δε σου έχει φερθεί καλά , το έχει παραδεχτεί , προσπαθεί να δώσει μία εξήγηση όχι για επανασύνδεση απλά για να μην υπάρχει αυτό το μίσος. Να το μισείς τόσο που να μην του μιλάς , να επιμένεις " μα μου έκανες αυτά τότε ". Είμαι δηλαδή στην μεριά του μισητού ατόμου τώρα. Δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο πια :cry: Κόλλησε και με αυτή την λέξη " μαλάκας " και τη λέει συνέχεια.

η καλυτερη απαντηση μεχρι στιγμης. εχεις απολυτο δικιο. ανυπομονω να ξεθολωσω λοιπον.merci.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...