Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να κατεβάσω βιντεο που παίζει στο Dailymotion ?

gmastr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια - χαρά

Εδω και καιρό προσπαθώ να κατεβάσω στο pc μου, μερικά βίντεο που παιζουν απο το dailymotion (συχνα με διακοπές στην αναπαραγωγη, οταν κολλαει το κατέβασμα).

Χρησιμοποιώ τον IDM, το κατεβασμα ξεκινάει κανονικά (αλλα δεν υποστιρίζει επανασυνέχιση).

Μετα απο λιγο η ροή κολαει και ολα ακυρώνονται.

Δεν εχω αντιστοιχο προβλημα στο youtube η σε αλλα κατεβάσματα και υποθέτω οτι μαλλον θα φταίνε οι διακοπες που κανει στο κατεβασμα σε συνδυασμο με το οτι δεν επιτρέπεται η επανασυνεχιση.

Καμμιά ιδεα / βοηθεια ???

Δημοσ.

παιδια ευχαριστώ για τη βοηθεια σας.

εγκατέστησα και δοκιμασα το Stream Transport και το Flash video downloader

Αν εχω καταλαβει καλα, εχουν την ιδια αρχη λειτουργειας: αντιγράφουν την ροή του βιντεο καθως αυτο κατεβαινει στο PC για να το "παιξει" πχ το Firefox.

Οπως θα'χετε παρατηρήσει ομως, αν για καποιο λογο κολήσει το κατέβασμα της ροης (και η αναπαραγωγη κολήσει για λιγο), περναει καποιος χρόνος και μετά το κατεβασμα /αναπαραγωγή του βιντεο συνεχίζεται

Δυστυχώς ομως τα προγράμματα αυτα (IDM, Stream Transport,Flash video downloader), αν τυχον σταματατησει το κατεβασμα/αναπαραγωγη σταματάνε την αντιγραφη του αρχειου (λογικο...) και μετα δεν συνεχίζουν, εγκαταλείπουν την αντιγραφη και πρεπει να ξεκινησει η ολη διαδικασια απ'την αρχη!!!

(Αν και εχω παρατηρήσει οτι το σταματημα αυτο δεν ισχύει γενικώς σε ολα τα downloads - σε καποια υπαρχει επενασυνέχιση!!!)

Ετσι λοιπον πχ προσπαθω επι μερες να κατεβασω αυτο το αρχειο

http://www.dailymotion.com/video/xk4ouq_yyy-yyyy-yyyyyyy-yy-yyyyy-yyy-yyyyyyyyyy_people

Μολις κολησει η αναπαραγωγη του, το download διακοπτεται οριστικα - μονο απ την αρχη κλπ κλπ

Πως θα μπορουσα να το κατεβάσω, παρα τις διακοπές που κανει ???

Δημοσ.

To vdownloader που σου πρότεινα παραπάνω κατεβάζει το βίντεο που θες άσχετα από το άμα κολλάει η αναπαραγωγή του βίντεο στον firefox.. και να κλείσεις τον firefox αυτό θα κατεβαίνει.. Είναι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν εξαρτάται η λειτουργία του με κάποιο πρόγραμμα περιήγησης.. ;) ;) ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...