Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με thomson router - windows XP

bliss x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια!

Εχω ενα thomson router στο οποιο συνδέεται το laptop με ΧΡ αλλα δεν μου δίνη internet κάποιες φορες όταν κάνω σύνδεση μου δίνει

internet για ένα δευτερόλεπτο και μετά τίποτα.

στο ίδιο ρούτερ συδέεται ένα δεύτερο pc με Windows7 και το wii χωρίς πρόβλημα

Υ.Γ ολες οι συσκευες συνδεονται ασυρματα

Δημοσ.

Κάτω δεξιά υπάρχουν οι οθονούλες που δείχνουν οτι υπάρχει σύνδεση ?

Αν ναι δεχι κλίκ επάνω τους ιδιότητες και μετα βρίσκεις σε μια απο τις καρτέλες το tcpip και σιγουρέυεσαι οτι ειναι έτσι

post-40279-0-93142800-1312828228_thumb.png

Επίσης δες μήπως εχεις ανοιχτό το firewall των windows και σε κόβει.

Δημοσ.

Πέρνα πάλι drivers της κάρτα δικτύου και δοκίμασε και ενα αλλο καλώδιο.

Ολα αυτα με δεδομένο οτι οπως ειπες το ιδιο router δίνει κανονικά internet σε αλλο pc και το wii

Δημοσ.

Τα εχω κανει και αυτα αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.

μονο με τα Thomson μου το κάνει αυτό με αλλα router δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.στο thomson δοκιμασε αλλο καναλι.αν οχι δοκιμασε να βαλεις wpa αντι για wpa2 κλειδωμα για να δεις.επισης και πιο νεο firmware για το thomson

Δημοσ.

Τα έχω κάνει όλα που αναφέρεται παραπάνω επίσης δοκίμασα να συνδεθώ σε αλλα δυο Thomson routers αλλα δεν γίνετε τίποτα το τείχος προστασίας τον windows το έχω απενεργοποίηση - καινούργιους divers σε router και κάρτα δείκτου μέχρι και format έκανα στο Laptop.

μάλλον θα πάρω καινούργιο router άλλης εταιρίας.

@@poulinos

@@SPANK

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις το ρουτερ σε b πρωτοκολλο αντι για g.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω γιατι να τρωει τετοιο σκαλωμα.εκτος αν μετα δοκιμασεις με κανα αλλο λειτουργικο στο Pc.αν σηκωνει τιποτα 7αρια.

Δημοσ.

Αφού εχεις δοκιμάσει και αλλα routers και δεν συνδέεται κοιτάμε σε software η hardware του laptop.

Οπότε όπως ειπε και ο poulinos δοκίμασε τα 7 αν τα σηκώνει το σύστημα σου , αλλα εγώ θα πρότεινα να δοκιμάσεις και με ενα linux live cd να δούμε μιας και δεν θέλει εγκατάσταση.

Δημοσ.

επισης αν σου περισσευει κανα spare wi fi usb stick κανε δοκιμη να δεις.

επισης αν βαλεις windows xp δοκιμασε ναμην περασειςτιποτα παρα μονο τα windows και ενημερωσεις και service packs μηπως σου κανει παραξενα κανα προγραμμα.επισης σε μερικα laptop υπαρχει το κλασσικο εικονιδιο των windows για να συνδεθεις στο ασυρματο δικτυο αλλα υπαρχει και πολλες φορεςτο προγραμμα της ιδια της καρτας δικτυου για να συνδεθεις.δοκιμασε τα και τα 2 να δεις.αν κανεις recovery τα xp τοτε λογικα θα ειναι περασμενο.αν περνας εσυ χυμα ta xp απο δικο σου cd ισως χρειαστει να το κατεβασεις απο το net.αμα σου δινει.αλλιως δες για 7αρια.και πιο καλα ειναι .το πολυ να χρειαστει λιγο μνημη το Pc Που ειναι φτηνη.

Δημοσ.

τελικα εκανα instal τα windows 7 home premium και λύθηκε το πρόβλημα βεβαια μπερδεύτηκα λίγο με τους drivers γιατί το laptop είναι παλιό όπως θα δείτε και στην υπογραφή μου αλλα τελικά τα κατάφερα :rolleyes:

Σας ευχαριστω για την βοήθεια!

Δημοσ.

τελικα εκανα instal τα windows 7 home premium και λύθηκε το πρόβλημα βεβαια μπερδεύτηκα λίγο με τους drivers γιατί το laptop είναι παλιό όπως θα δείτε και στην υπογραφή μου αλλα τελικά τα κατάφερα :rolleyes:

Σας ευχαριστω για την βοήθεια!

τελος καλα ολα καλα.γλυτωσες τα λεφτα για νεο ρουτερ και το βασικο πηγες σε ενα πιο καλο λειτουργικο.χιλιες φορες αμα το Laptop εχει λιγοτερο απο 2 giga μνημη τα λεφτα που θα σκαγες για ρουτερ να τα σκασεις για μνημη(πιο φτηνα θα βγει η μνημη)

πιθανοτατα καποια ασυμβατοτητα των drivers της wireless καρτας με το ρουτερ.το κακο με το wireless ειναι οτι παιζουν απειρα σεναρια οταν δεν παιζει κατι και μπορει να φταινε 100 πραγματα.

Δημοσ.

τελος καλα ολα καλα.γλυτωσες τα λεφτα για νεο ρουτερ και το βασικο πηγες σε ενα πιο καλο λειτουργικο.χιλιες φορες αμα το Laptop εχει λιγοτερο απο 2 giga μνημη τα λεφτα που θα σκαγες για ρουτερ να τα σκασεις για μνημη(πιο φτηνα θα βγει η μνημη)

πιθανοτατα καποια ασυμβατοτητα των drivers της wireless καρτας με το ρουτερ.το κακο με το wireless ειναι οτι παιζουν απειρα σεναρια οταν δεν παιζει κατι και μπορει να φταινε 100 πραγματα.

Ναι είναι ωραία τα windows 7 και δεν ξόδεψα ούτε ένα cent γιατί ήδη υπήρχαν τα 2GB Ram

Thanks for the idea!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...