Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ασχολείται κανείς με ; Ένα φουσκωτό 3.8m με 15Hp μηχανή θα τραβάει άνετα ή τσάμπα θα πάρω εξοπλισμό; Στην περίπτωση που το φουσκωτό και η μηχανή είναι εντάξει, εκτός από ένα τέτοιο πακέτο, τι άλλο θα χρειαστώ;
florevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εγω κανω Λιγο δυσκολο το βλεπω...:/ μπορεις να τραβηξεις ενα παιδι αλλα δεν νομιζω να μπορεσεις να τραβηξεις πανω απο 50 κιλα..ετσι πιστευω τι να σου πω :/ Θα ρωτησω τον πατερα μου που ξερει... Edit: μου λεει με τιποτα...
kage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 2t ή 4τ μηχανη? εγω λεω απλα να ρωτησεις καποιον που να ασχολειται με το αθλημα να σου πουν στα ποσα μιλια εισαι οκ.μετα περνεις το gps σου και βλεπεις ποσα km(κανεις την μετατροπη ευκολα) πιανει το φουσκωτο
florevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Με τιποτα σου λεω.. εδω με 25 δεν ξερω αν μπορεις να κανεις.. (δεν παιζει ρολο η ταχυτητα)
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οκ, ευχαριστώ. Ευτυχώς που ρώτησα πρώτα. Στο τσακ ήμουν να παραγγείλω εξοπλισμό. Edit. Βρήκα αυτά τα 2 βιντεάκια στο youtube. Και στα δυο είναι με 15αρα μηχανή. http://www.youtube.com/watch?v=pHax01jHOBo
florevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 WTF αποκλείεται ^^ τι να σου πω... εγω παντως δεν θα το ρισκαρα..
kage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 εδω κανουν αυτοι που ειναι 3 ατομα...γενικα ειδα οτι υπαρχουν πολλα βιντεακια (15hp wakeboard)απλα πανε αργα
estenough Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Λογικά θα σε τραβάει. το δύσκολο είναι το ξεκίνημα μέχρι να σηκωθείς, μετά απλά ρολάρεις.... Έχω κάνει θαλάσσιο σκι με πολυεστερική βάρκα με 20άρα μηχανή και είμαι 100 κιλά, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα γιατί όλη η αδρεναλίνη είναι η ταχύτητα και τα άλματα θέλουν ταχύτητα για να τα ευχαριστηθείς και να κάνει ωραία απόνερα το σκάφος. Άλλο να πηγαίνεις με 15 μίλια και άλλο με 40. Προσωπικά απο τότε που δεν έχω πρόσβαση σε σκάφος με μεγάλη μηχανή, το έχω παρατήσει το άθλημα και κάνω μόνο όταν βρεθεί κανένας γνωστός με καλό σκάφος να με τραβήξει. Γενικά είναι ψιλορίσκο να πάρεις εξοπλισμό για τόσο μικρό σκάφος. Μπορεί να μην το ευχαριστηθείς όσο νομίζεις. Αν όμως μπεις στην διαδικασία, μην ξεχάσεις να πάρεις στολή, καλό και άνετο σωσίβιο και το βασικότερο σχοινί που να σε βολεύει η λαβή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.