dimitris_pa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γεια σας, εβαλα το mls στο pc και του εβαλα ενα βιντεο στον φακελο my documents. Μετα που ανοιξα και εκλεισα την συσκευη και την συνδεσα με το pc το αρχειο δεν υπηρχε εκει περα αλλα κρατουσε τον χωρο...... που πηγε ? μπορω να το σβησω ? αν δεν το πειραξω θα δημιουργισει κανενα προβλημα ? ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια...
dimitris_pa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 σε τι μορφη ειναι το video ; wmv, αν κανω hard reset θα διαγραφη ?
dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 wmv, αν κανω hard reset θα διαγραφη ? τι ενωεις αν χαθει ακριβως ; το destinator τωρα σου ανοιγη και δουλευει κανονικα ; ποιο dest εχεις ;
dimitris_pa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 τι ενωεις αν χαθει ακριβως ; το destinator τωρα σου ανοιγη και δουλευει κανονικα ; ποιο dest εχεις ; εβαλα ενα αρχειο wmv μεσα στο φακελο my documents και οταν το εβαλα το dest παλι στο pc δεν υπηρχε παρα μονο επιανε χωρο. Και λεω εγω, αν κανω hard reset (το μικρο κουμπακι) θα επανελθη το αρχικο μεγεθος της μνημης του dest ? ναι ανοιγη και δουλευει κανονικοτατα...... υπαρχει διαφορα ? μπορει να ρωτας για να δεις ποια εκδοση windows εχει.... εχει την windows CE 5.0
dimitrisOS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εβαλα ενα αρχειο wmv μεσα στο φακελο my documents και οταν το εβαλα το dest παλι στο pc δεν υπηρχε παρα μονο επιανε χωρο. Και λεω εγω, αν κανω hard reset (το μικρο κουμπακι) θα επανελθη το αρχικο μεγεθος της μνημης του dest ? ναι ανοιγη και δουλευει κανονικοτατα...... υπαρχει διαφορα ? μπορει να ρωτας για να δεις ποια εκδοση windows εχει.... εχει την windows CE 5.0 νομιζω αν κανεις hard reset θα σβηστουν ολα παντως συγγουρα θα σβηστη το dest επειδη ειναι μια ξεχωριστη εφαρμογη ετσι οπως πουλειεται γιατι δεν σβηνεις το αρχειο .wmv και καντω .avi ;
dimitris_pa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 νομιζω αν κανεις hard reset θα σβηστουν ολα παντως συγγουρα θα σβηστη το dest επειδη ειναι μια ξεχωριστη εφαρμογη ετσι οπως πουλειεται γιατι δεν σβηνεις το αρχειο .wmv και καντω .avi ; δεν μπορω να το σβησω γιατι δεν το βλεπω..... μετα απο αυτο που σου ειπα εγινε αρχειο φαντασμα που καταλαμβανει χωρο.....
dimitris_pa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ουτε οταν το συνδεεις στον υπολογιστη ; αυτο λεω.... το βαζω στο pc και δεν το βλεπω
dimitrisOS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αυτο λεω.... το βαζω στο pc και δεν το βλεπω ΑΧΧΧΧΧΧ τι τραβαμε με αυτα τα παλιομηχανιματα δοκιμασε να κανεις ενα search μηπως εχει μετακεινηθει απο το ν PC σου
dimitris_pa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ΑΧΧΧΧΧΧ τι τραβαμε με αυτα τα παλιομηχανιματα δοκιμασε να κανεις ενα search μηπως εχει μετακεινηθει απο το ν PC σου οντως δεν το ειχα σκεφτει να κανω search το μηχανημα με το προγραμμα των windows.... ευχαριστω... παντος η οδηγιες λενε οτι αν κολλησει το μηχανημα να το κανουμε hard reset, γιατι να το λεει αυτο αφου θα χαθει το προγραμμα του dest ?
dimitrisOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 οντως δεν το ειχα σκεφτει να κανω search το μηχανημα με το προγραμμα των windows.... ευχαριστω... παντος η οδηγιες λενε οτι αν κολλησει το μηχανημα να το κανουμε hard reset, γιατι να το λεει αυτο αφου θα χαθει το προγραμμα του dest ? ναι γιατι το προγραμμα dest που εχεις δεν ειναι ενσωματωμενη εφαρμογη με τα windows CE ποια εκδοση dest εχεις ; 6,7,8,9 ;
dimitris_pa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ναι γιατι το προγραμμα dest που εχεις δεν ειναι ενσωματωμενη εφαρμογη με τα windows CE ποια εκδοση dest εχεις ; 6,7,8,9 ; δεν ειναι δικο μου... το πιο καινουργιο εχει...
dimitrisOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 δεν ειναι δικο μου... το πιο καινουργιο εχει... με το search τι εγινε ; για το hard reset τι ακριβως λεει το βιβλιαρακη τι ακριβως κανει ; εγω νομιζω πως αν κολησει η συσκευη σου τοτε πατας αυτο το κουμπακι (οχι ευκολα) για να σβησει και να το ξαναανοιξης .
dimitris_pa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 με το search τι εγινε ; για το hard reset τι ακριβως λεει το βιβλιαρακη τι ακριβως κανει ; εγω νομιζω πως αν κολησει η συσκευη σου τοτε πατας αυτο το κουμπακι (οχι ευκολα) για να σβησει και να το ξαναανοιξης . οταν πεσει στα χερια μου θα ενημερωσω.... λεει οτι οταν κολλησει η συσκευη πατηστε το για να reset (νομιζω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.