Προς το περιεχόμενο

Nokia N8 319€ στο Getitnow...

deadp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα αυτό τί είναι ? :confused:

Επειδή με ενδιαφέρει μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς πώς το παίρνω από το κατάστημα που παρέθεσες γιατί είναι εξαντλημένο και στο καλάθι δεν μπαίνει ?

Αν δεν έχεις απάντηση για το θέμα με όλη την καλή διάθεση θα σε χαραχτήριζα "κράχτη".

Δημοσ.

Τώρα αυτό τί είναι ? :confused:

Επειδή με ενδιαφέρει μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς πώς το παίρνω από το κατάστημα που παρέθεσες γιατί είναι εξαντλημένο και στο καλάθι δεν μπαίνει ?

Αν δεν έχεις απάντηση για το θέμα με όλη την καλή διάθεση θα σε χαραχτήριζα "κράχτη".

Αυτό ας πούμε το θεωρείς προσφορά ε;

Ενώ το κουτί σου φάνηκε ακριβώ που είναι 100 ευρώ κάτω..!

Δημοσ.

Αυτό ας πούμε το θεωρείς προσφορά ε;

Ενώ το κουτί σου φάνηκε ακριβώ που είναι 100 ευρώ κάτω..!

Δεν μίλησα για προσφορά, μένω στο γεγονός ότι κάποιος αναφέρει ΅μια προσφορά΅ που επί της ουσίας δεν μπορείς το προϊόν να το παραγγείλεις.

xetasa πώς γίνετε η παραγγελία ηλεκτρονικά από την στιγμή που δεν σου δίνει επιλογή για να το βάλεις στο καλάθι και να ολοκληρώσεις την παραγγελία ?

Δημοσ.

xetasa πώς γίνετε η παραγγελία ηλεκτρονικά από την στιγμή που δεν σου δίνει επιλογή για να το βάλεις στο καλάθι και να ολοκληρώσεις την παραγγελία ?

Απλα δεν γινεται.

Δημοσ.

Κράχτης speaking:

Όταν το είδα ήταν διαθέσιμο.... Μέχρι να το κάνω copy -paste για να το ανεβάσω, φαίνεται τελείωσε.

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις... Γι΄αυτό κι είμαι τετράπαχος. Φαντάζομαι ότι εσύ φοράς το XSSSS...

Τώρα δεν γίνεται ούτε παραγγελία ούτε τίποτε, μπορεί να είχαν 1-2 κομμάτια μόνο. Μπορεί να μην είχαν και κανένα, πάντως ήταν διαθέσιμο.

"Με όλη την καλή διάθεση"... που τη βρήκες, μήπως είσαι κράχτης;

Δημοσ.

Μήπως γίνεται η παραγγελία τηλεφωνικά? Ρωτάω κι εγώ δεν ξέρω, έτσι? Το θέμα είναι με κάποιο τρόπο να κατοχυρώσεις τη τιμή γιατί θεωρώ ότι είναι προσφορά! Τώρα αν το τηλέφωνο δεν αξίζει τα λεφτά αυτό είναι άλλο θέμα και προσωπική εκτίμηση του καθενός!

Δημοσ.

Πάντως, τώρα είδα ότι το Public το έχει λίγο παραπάνω, ελπίζω να είναι κι Ελληνικό.

Από το Getit έχω πάρει ένα nokia για φίλο (C5-03) κι ήταν Ελληνικό.

Τέλος πάντων, δεν είναι δα κι η προσφορά, απλά το έβαλα...

Φιλικά,

ο Κράχτης.

Δημοσ.

Δυστυχώς του public ΔΕΝ είναι ελληνικό :mad: ! Το πήρα τη Τετάρτη το βράδυ, το πρωί της Πέμπτης του πέρασα το τελευταίο firmware (μέχρι να έρθει η "anna") και ...παπαλα τα ελληνικά :mad: !!! Επειδή δεν είχα διάθεση να μάθω...ουγγρικά ούτε να σκάσω 16 ευρώ στο nokia care για να μου περάσουν την ελληνική γλώσσα, τους το γύρισα πίσω, είδα ότι και τα υπόλοιπα που είχαν στο κατάστημα (στο mall μαρούσι) ΔΕΝ ήταν ούτε αυτά ελληνικά και πήρα πίσω τα χρήματά μου!!! Αυτά τα ωραία αρχές Αυγούστου κι ενώ οι περισσότεροι βρίσκονται στις παραλίες...

Δημοσ.

Κράχτης speaking:

Όταν το είδα ήταν διαθέσιμο.... Μέχρι να το κάνω copy -paste για να το ανεβάσω, φαίνεται τελείωσε.

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις... Γι΄αυτό κι είμαι τετράπαχος. Φαντάζομαι ότι εσύ φοράς το XSSSS...

Τώρα δεν γίνεται ούτε παραγγελία ούτε τίποτε, μπορεί να είχαν 1-2 κομμάτια μόνο. Μπορεί να μην είχαν και κανένα, πάντως ήταν διαθέσιμο.

"Με όλη την καλή διάθεση"... που τη βρήκες, μήπως είσαι κράχτης;

:-D

Δεν φταίω εγώ ρε φίλε, αλλά δες το αρχικό σου ποστ, υπολόγισε και το γεγονός ότι μπαίνω (από τους πρώτους) και βλέπω ότι δεν μπορείς να το αγοράσεις για να σου αποδώσω το χαραχτηρισμό "κράχτη".

Συγγνώμη πάντως αν σε έθιξα - απλά το τελευταίο διάστημα συμβάινουν πολλά τέτοια και τα έχω ψιλοπάρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...