Προς το περιεχόμενο

επισκευη λαπτοπ

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε ενα λαπτοπ μου εχει χαλασει ενα πληκτρο

θα ηθελα να το αναλαβει καποιος ειδικος και να μην του βαλω χερι εγω

μηπως ξερετε σε ποιο μαγαζι στην αθηνα μπορω να απευθυνθω?ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο λαπτοπ ειναι;

Ειτε πηγαινε το σε συνοικιακο μαγαζι (θα σου ζητησουν ενα μηνιατικο σε μεγαλο καταστημα),

ειτε παρηγγειλε ηδη ολοκληρο πληκτρολογιο μεσω ebay/amazon και πηγαινε το απευθειας σε συνοικιακο μαγαζι

απλα για να στο βαλουν. Διαδικασια 5 λεπτων θα ειναι.

Kαλησπέρα!

Η αδερφή μου έριξε νερό πριν ένα μήνα περίπου στο πληκτρολόγιο του laptop της(sony vaio σειρά s) και έκτοτε υπάρχει πρόβλημα με τους χαρακτήρες.Συγκεκριμένα πληκτρολογώντας κάποια γράμματα και αριθμούς υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στα πλικτρολογούμενα και τα εμφανιζόμενα στην οθόνη τα οποία είναι είτε άλλα γράμματα και αριθμοί είτε διπλά εμφανιζόμενα στοιχεία.Το laptop είναι εντός εγγύησης αλλά προφανώς δεν καλύπτεται.Έχει κάποιος υπόψιν του ποιο ακριβώς μπορεί να είναι το πρόβλημα κ το κόστος επισκευής?

• 1 χρόνο αργότερα...

Google is my best friend : https://www.google.g...chrome&ie=UTF-8

Mine as well.

Αλλά κάνεις δεν αναλαμβάνει αυτό που χρειάζομαι,μια πολύ μικρή κόλληση :unsure: ,το κανα βιδες το λαπτοπ ειμαι με την μητρικη στα χερια,θα την παω (αναγκαστικά) σε μαγαζί γνωστών μου που αναλαμβάνουν οικιακές συσκευές(TV HI-FI)...και οχι μόνο(αλλά οχι υπολογιστές),και μετά ο θεός και η ψυχη μου ξέρει πως(κ αν!)θα το ξανασυναρμολογησω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...