Προς το περιεχόμενο

Alienware M17x R3

hudjw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για την οθόνη του r3, δεν είναι μόνο τα χρώματα, συνολικά είναι τραγική. Οι γωνίες θέασης για κλάματα, δε μιλάω μόνο για τον κατακόρυφο άξονα που εκεί απλά δεν κουνιέσαι γιατί τα το μαύρο γίνεται άσπρο και το άσπρο μαύρο, αλλά και για τον οριζόντιο που όλα αλοιώνονται και ξεθωριάζουν. Μια θολή εικόνα σε μια οθόνη που δεν έπρεπε να μπει ποτέ σε τέτοιο μηχάνημα. Καμία σχέση με τις οθόνες του p150hm, δείτε τα reviews, ούτε λόγος βέβαια για την οθόνη του r2 που ήταν δίπλα και τη χάζευα.

Οφτόπικ, ψήνομαι να παραγγείλω την 6990, λίγα reviews ακόμα περιμένω και θα βγει η 6970 στις αγγελίες του φόρουμ. :)

Δημοσ.

Το λοιπών παιδες, μετά από ένα τεστακι στο qosmio μου,για τις γωνίες θέασης,το αποτέλεσμα ήτα κάτι που δε το περίμενα!

Αν η οθόνη του R3 ειναι καλύτερη, έστω και λίγο,απο τo x505-q880, σταματώ το περαιτερο ψάξιμο και τους ενδοιασμούς μου και ετοιμαζόμαστε για παραγγελία! B)

Δυστυχώς δε μπορώ να βρω αρκετές πληροφορίες για το μόνιτορ του!

post-192952-0-37767500-1313948347_thumb.png

Δημοσ.

Eχω δει απο κοντά οθονη απο μ14χ-ρ3 και ειναι πάρα πολυ καλή παρολο π δεν ειναι RGB Led.

Το m14x ειναι ακομα στην εκδοση R1. Προς το τελος του χρόνου περιμενουν την R2 με τους καινουργιους i7.

Εγω παντος εφερα απο Αμερικη γλιτώνοντας το τελωνείο. Αν θες πληροφορίες στείλε pm.

Δημοσ.

Χρησιμοποιοντας τον "θειο απο την αμερικη να φανταστω?".Δεν ξερω αν συμφερει σε συνθεση με 1400ε π εκανα απο αμερικη μ εβαλε αλλα 450 και ειναι πανω απο το μπατζετ μου δυστηχως αλλα κατι θα γινει πιστευω γιατι τα σαπιοκουτια που πουλανε εδω δεν αγοραζω με τπτ

Δημοσ.

Θα κτυπαω το κεφάλι μου στο τοίχο!

Άνοιξα το 6ετιας HP Compaq nx9105 και διαπίστωσα,ότι έχει πολύ καλύτερη οθόνη από το qosmio!Με τις γωνιές θέασης σχεδόν αναλλοίωτες!

Τελικά το θέμα βελτίωσης των οθονών στα λαπτοπ, μάλλον δε πρόκειται να αλλάξει και η κοροϊδία θα συνεχίζεται κ στα επόμενα χρονιά! :mad:

Δημοσ.

Χρησιμοποιοντας τον "θειο απο την αμερικη να φανταστω?".Δεν ξερω αν συμφερει σε συνθεση με 1400ε π εκανα απο αμερικη μ εβαλε αλλα 450 και ειναι πανω απο το μπατζετ μου δυστηχως αλλα κατι θα γινει πιστευω γιατι τα σαπιοκουτια που πουλανε εδω δεν αγοραζω με τπτ

Ναι, μεσω του 'θείου' το παραγγειλα. Στο m14x ειχε μεγαλη διαφορα η τιμη σε σχεση με ευρώπη και ειδικά απο Ελλαδα... Οντως, σε μερικά αλλα η διαφορα ειναι τοσο μικρή που δεν αξίζει...

Δημοσ.

@ektor7, το r3 δεν το έχεις δει live?

To ειδα στο πλαισιο βουλγαριας,αλλα ο μ@λ@@@ς δεν εδωσα σημασια στην οθονη,γιατι βιαζομουνα να μη μου σηκωσουν τ'αμαξι! :-(

Ετσι κι αλλιως να δωσω 3000$ και να μην εχει μια πολυ καλη οθονη,ανταξια του R2 ή τουλαχιστων λιγο υποδιεστερη,δε το δεχομαι!

Η οθονη ειναι πολυ μεγαλο κοματι σ'ενα λαπτοπ που θα χρησημοποιηθει για γραφιστικα προγραμματα και gaming και δε τη χαραμιζω!

Εξαλλου,λογο του qosmio με περνει,ακομη λιγο,να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι!

Ευκαιρια να αλλαξω την gtx260,για το desktop!

Οφτόπικ, ψήνομαι να παραγγείλω την 6990, λίγα reviews ακόμα περιμένω και θα βγει η 6970 στις αγγελίες του φόρουμ. :)

Η γνωμη μου μην πας στην 6990,κριμα το 400αρι που θα δωσεις,για ενα 10-20% παραπανω!

Εκτος αν βρεις και δωσεις την 6970,σε καλη τιμη,τοτε αλλαζει το θεμα! B)

Δημοσ.

Ούτε αντάξια είναι ούτε λίγο υποδεέστερη της οθόνης του r2. Είναι μια τυπική μέτρια οθόνη λάπτοπ. Τίποτα περισσότερο.

Η 6990 δε με έπεισε τελικά, την ξεχνάω και μένω με την 6970m που είναι και λίγο πιο ψυχρή, overclocked σπέρνει ενώ έχει αυτή τη στιγμή πιο ώριμους drivers.

translate.google.de/translate?js=n&prev=_t&hl=de&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck.com%2FTest-AMD-Radeon-HD-6990M-Grafikkarte.60030.0.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...