raxanas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Raxana δεν νομιζω το m14 να περνει την 6970m... Επισης σου προτεινω να κοιτας απο 6970m και πανω πλεον γιατι η 560m ειναι αρκετα υποδιαιστερη..ειδικα σε 1920*1080 δεν ειναι και για παρα πολλα.... Φιλε Πάνο για το Μ17Χ-Ρ3 σκεφτομαι να αγορασω.Απλα εχω δει απο κοντα το Μ14Χ-Ρ3 π το εχει ενας γνωστος μου.Δυστηχως το ξερω οτι η 560μ ειναι σχετικα αδυναμη για αυτο προσπαθω να βρω καλη τιμη απο αμερικη μεσω byserv.com η hidevolution.com για να το παρω με την 6970.Για αυτο περιμενω να δω το νεο MSI με την 570M για να αποφασισω.Αν το Alienware η MSI βγαινει μεχρι 1650 καλως.Αλλιως φουλ για clevo με 6990Μ.
ektor7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Προσπαθω να βρω να το συγκρινω με το qosmio x505-g880,αλλα τιποτα δε βρησκω στο netbookcheck!
kirileman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Απο τις 6 εικονες φαινεται οτι η οθονη του r3, ειναι στα ιδια επιπεδα με του Acer και υποδιεστερη απο ολα τα υπολοιπα! Και από κοντά το ίδιο χάλια δείχνει, δε χρειαζομουν κάποιο τεστ για επιβεβαίωση.
raxanas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως απο κοντά που το είδα ηταν πολύ καλη οθόνη.Οχι βεβαια σαν 95% gamut της Clevo αλλα αρκετα καλή.Εαν η Clevo εκανε λιγο πιο "spicy" τα λαπτοπ δηλαδη ηταν λιγο πιο ομορφα εκτος απο αυτο το ασχημο βαρετο γκρι,τα εκανε αλουμινενια,πετουσε και ενα backlit και κρατουσε το ιδιο pricetag,κανένας δεν θα κοιτουσε να παρει alienware.Απλα το κακο ειναι οτι αγοραζεις απο resellers και εδω πχ το πλαισιο δεν μου γεμιζει το ματι.Οποτε μονο mysn και kobalt.Αλλα και πάλι δεν ειναι χαλια η οθονη επαναλαμβανω.Υποκειμενικο βεβαια αυτο
ektor7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Και από κοντά το ίδιο χάλια δείχνει, δε χρειαζομουν κάποιο τεστ για επιβεβαίωση. Δλδ το clevo που εχεις,ειναι με την WideGamut? Αν ειναι ετσι,γιατι καποιος να δωσει τοσα λευτα για το R3,πραγματικα κατι δε μου αρεσει στο ολο θεμα με τις οθονες? Τελικα οσο το ψαχνω,τοσο πιο απογοητευμενος καταλυγω με το R3! Λεω καλυτερα να σταματησω να το ψαξω,γιατι αν συνεχισω το ψαξημο,δε με βλεπω να το παραγγελω!
ektor7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Eκτος απο τη τεραστια διαφορα στο φασμα χρωματων,σε ολα τα υπολοιπα κυμενεται στα ιδια επιπεδα με το Dell Studio XPS 16(RGB LED)!Τι να σημενει αραγε αυτο?
stamatisx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Κοίτα η οθόνη του R3 72% color gamut, R2 (RGB LED) >100% color gamut RGB LED (Alienware M17x R2) vs IPS (Dell U2410) και οι δυο calibrated μην περιμένεις τέτοια χρώματα από το R3, M18x, MB pro, Clevo, etc... μόνο από αντίστοιχες RGB LED ή IPS όπως του HP Elitebook τώρα αν θεωρείς οτι το 72% έναντι του 95% του Clevo είναι deal breaker... δική σου επιλογή, σκέψου στην gaming κατηγορία τι υπάρχει, τι προσφέρει το ένα μηχάνημα τι το άλλο, ζύγισέ τα και αποφάσισε, το τέλειο μηχάνημα δεν υπάρχει μην το ψάξεις...
ektor7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 γιατί έχουν ρίξει τόσο πολύ την ποιότητα της οθόνης και στο 17αρι και 18αρι? Υπάρχει περίπτωση τα επόμενα μοντέλα να δώσουν ξανά περισσότερη σημασία στην οθόνη ή να περιμένουμε ακόμη περισσότερη μετριότητα, από την Dell? Επειδή δε προορίζεται για μένα κ για καθαρό gaming, αλλά για 3d design εσυ τι πιστεύεις, αξίζει τον κόπο ή να κοιτάξω για κάτι άλλο με καλύτερη οθονη? Εκτός από HP γιατί είναι πρώτη στη μαύρη λίστα μου!
stamatisx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Κοίτα κάτι έχει πάρει το αυτί μου οτι θα ξανανεβάσουν την ποιότητα στις οθόνες τους και μάλλον θα έχει και επιλογές για 16:10 αναλύσεις. (Ακόμα δε μπορώ να στο πω με σιγουριά) Τώρα το πότε θα είναι διαθέσιμα είναι άλλο ένα καλό ερώτημα. Ο μοναδικός λόγος που έμεινα με το R2 είναι η οθόνη του, κανένας άλλος, αν σου λέει κάτι αυτό. Τώρα αν κοιτάς άλλα μοντέλα πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα σε ποιά κατηγορία ψάχνεις, πχ Dell precision m6600 mobile workstation http://content.dell....cd.aspx?ref=CFG (οι επιλογές στις οθόνες, πάτα compare side by side)
ektor7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Eλπιζω να ειναι καλυτερες οι επιλογες στα επομενα μοντελα,γιατι σε 1-2χρονακια πρεπει να αντικαταστησω το qosmio και θελω οπως κ διποτε να ειναι το alienware στη λιστα! Το θεμα ειναι οτι,οσο μαθαινω,τοσο πιο απαιτητικος καταντω! Ο μοναδικός λόγος που έμεινα με το R2 είναι η οθόνη του, κανένας άλλος, αν σου λέει κάτι αυτό. Ειμουν 100% σιγουρος οτι αυτος ηταν ο λογος και δε σε αδικω,γι'αυτο! Για το R2 δε σηκωνει μια αναβαθμηση σε 6990 ή 580? Και τωρα για αυτο που θελουμε να εχουμε τωρα,ειναι περισσοτερο για design εφαρμογες,3d video και λιγο 3d gaming σε εξωτερικη οθονη ομως! Πιστευω οτι το r3 θα μου κανει τη δουλεια,γιατι ενα πολυ σημαντικο κοματι ειναι το γρηγορο,αξιοπιστο σερβις και κυριος μια full καλυψη σε εγγυησης!
stamatisx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Για το R2 δε σηκωνει μια αναβαθμηση σε 6990 ή 580? Με 6970Μs http://www.techinfer...and-crossfirex/ Με 580Μs μάλλον χλωμό το κόβω http://forum.techinferno.com/alienware-m17x/526-m17x-project-legacy-2.html#post12297
ektor7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Με 6970Μs http://www.techinfer...and-crossfirex/ Με 580Μs μάλλον χλωμό το κόβω http://forum.techinferno.com/alienware-m17x/526-m17x-project-legacy-2.html#post12297 Και με 2x 6970,παλι αρχοντας εισαι! Απ'οτι καταλαβα η 6970 απο clevo ειναι πιο συμβατες για το R2,απ'οτι αυτες των R3 & m18! Tι σκεφτεσαι,θα το κανεις αυτο το βημα ή θα περιμενει να δεις τι θα γινει με 6990 κ κυριος σε cf?
stamatisx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Περιμένω να δω τι θα γίνει με το Μ18x R2, με ivy bridge και ΑΤΙ 7ΧΧΧ series. αν παιχτεί και καμιά καλή οθόνη το παίρνω, μέχρι τότε με αυτό που έχω είμαι καλυμμένος
ektor7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 H πιο σοφη αποφαση! Εγω περιμενω να φυγουν οι i- γενικα!Θελω κατι πολυ διαφορετικο και οχι απλα πιο δυνατο,απο τον i7 που εχω αυτη την στιγμη! Και μαλλων για το 18αρι,αφου πλεων το'χω συνηθισει! Και κυριος να σταματισουν τις εκπτωσει στα κοματια που επιλεγουν,μονο στις τιμες να τις κανουν! ΥΓ. Το 18R2,σκεφτεσαι να το παρει με το κλασσικο τροπο,ή οπως περνει ο απλος κοσμακις?
stamatisx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Κοίτα έχω ακόμα πάνω από 1 χρόνο complete care, accidental damage, κτλ, κτλ άρα τι πιστεύεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.