Προς το περιεχόμενο

Alienware M17x R3

hudjw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Raxana δεν νομιζω το m14 να περνει την 6970m...

Επισης σου προτεινω να κοιτας απο 6970m και πανω πλεον γιατι η 560m ειναι αρκετα υποδιαιστερη..ειδικα σε 1920*1080 δεν ειναι και για παρα πολλα....

android.png

Φιλε Πάνο για το Μ17Χ-Ρ3 σκεφτομαι να αγορασω.Απλα εχω δει απο κοντα το Μ14Χ-Ρ3 π το εχει ενας γνωστος μου.Δυστηχως το ξερω οτι η 560μ ειναι σχετικα αδυναμη για αυτο προσπαθω να βρω καλη τιμη απο αμερικη μεσω byserv.com η hidevolution.com για να το παρω με την 6970.Για αυτο περιμενω να δω το νεο MSI με την 570M για να αποφασισω.Αν το Alienware η MSI βγαινει μεχρι 1650 καλως.Αλλιως φουλ για clevo με 6990Μ.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο τις 6 εικονες φαινεται οτι η οθονη του r3, ειναι στα ιδια επιπεδα με του Acer και υποδιεστερη απο ολα τα υπολοιπα! :shock:

Και από κοντά το ίδιο χάλια δείχνει, δε χρειαζομουν κάποιο τεστ για επιβεβαίωση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως απο κοντά που το είδα ηταν πολύ καλη οθόνη.Οχι βεβαια σαν 95% gamut της Clevo αλλα αρκετα καλή.Εαν η Clevo εκανε λιγο πιο "spicy" τα λαπτοπ δηλαδη ηταν λιγο πιο ομορφα εκτος απο αυτο το ασχημο βαρετο γκρι,τα εκανε αλουμινενια,πετουσε και ενα backlit και κρατουσε το ιδιο pricetag,κανένας δεν θα κοιτουσε να παρει alienware.Απλα το κακο ειναι οτι αγοραζεις απο resellers και εδω πχ το πλαισιο δεν μου γεμιζει το ματι.Οποτε μονο mysn και kobalt.Αλλα και πάλι δεν ειναι χαλια η οθονη επαναλαμβανω.Υποκειμενικο βεβαια αυτο

Δημοσ.

Και από κοντά το ίδιο χάλια δείχνει, δε χρειαζομουν κάποιο τεστ για επιβεβαίωση.

Δλδ το clevo που εχεις,ειναι με την WideGamut?

Αν ειναι ετσι,γιατι καποιος να δωσει τοσα λευτα για το R3,πραγματικα κατι δε μου αρεσει στο ολο θεμα με τις οθονες?

Τελικα οσο το ψαχνω,τοσο πιο απογοητευμενος καταλυγω με το R3!

Λεω καλυτερα να σταματησω να το ψαξω,γιατι αν συνεχισω το ψαξημο,δε με βλεπω να το παραγγελω! :-(

Δημοσ.

Eκτος απο τη τεραστια διαφορα στο φασμα χρωματων,σε ολα τα υπολοιπα κυμενεται στα ιδια επιπεδα με το Dell Studio XPS 16(RGB LED)!Τι να σημενει αραγε αυτο?

Δημοσ.

Κοίτα η οθόνη του R3 72% color gamut, R2 (RGB LED) >100% color gamut

RGB LED (Alienware M17x R2) vs IPS (Dell U2410) και οι δυο calibrated

528d1302864655-imag0319.jpg

μην περιμένεις τέτοια χρώματα από το R3, M18x, MB pro, Clevo, etc...

μόνο από αντίστοιχες RGB LED ή IPS όπως του HP Elitebook

τώρα αν θεωρείς οτι το 72% έναντι του 95% του Clevo είναι deal breaker... δική σου επιλογή, σκέψου στην gaming κατηγορία τι υπάρχει, τι προσφέρει το ένα μηχάνημα τι το άλλο, ζύγισέ τα και αποφάσισε, το τέλειο μηχάνημα δεν υπάρχει μην το ψάξεις...

Δημοσ.

γιατί έχουν ρίξει τόσο πολύ την ποιότητα της οθόνης και στο 17αρι και 18αρι?

Υπάρχει περίπτωση τα επόμενα μοντέλα να δώσουν ξανά περισσότερη σημασία στην οθόνη ή να περιμένουμε ακόμη περισσότερη μετριότητα, από την Dell?

Επειδή δε προορίζεται για μένα κ για καθαρό gaming, αλλά για 3d design εσυ τι πιστεύεις, αξίζει τον κόπο ή να κοιτάξω για κάτι άλλο με καλύτερη οθονη?

Εκτός από HP γιατί είναι πρώτη στη μαύρη λίστα μου!

Δημοσ.

Κοίτα κάτι έχει πάρει το αυτί μου οτι θα ξανανεβάσουν την ποιότητα στις οθόνες τους και μάλλον θα έχει και επιλογές για 16:10 αναλύσεις. (Ακόμα δε μπορώ να στο πω με σιγουριά) Τώρα το πότε θα είναι διαθέσιμα είναι άλλο ένα καλό ερώτημα.

Ο μοναδικός λόγος που έμεινα με το R2 είναι η οθόνη του, κανένας άλλος, αν σου λέει κάτι αυτό.

Τώρα αν κοιτάς άλλα μοντέλα πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα σε ποιά κατηγορία ψάχνεις, πχ Dell precision m6600 mobile workstation

http://content.dell....cd.aspx?ref=CFG (οι επιλογές στις οθόνες, πάτα compare side by side)

Δημοσ.

Eλπιζω να ειναι καλυτερες οι επιλογες στα επομενα μοντελα,γιατι σε 1-2χρονακια πρεπει να αντικαταστησω το qosmio και θελω οπως κ διποτε να ειναι το alienware στη λιστα!

Το θεμα ειναι οτι,οσο μαθαινω,τοσο πιο απαιτητικος καταντω! :mad:

Ο μοναδικός λόγος που έμεινα με το R2 είναι η οθόνη του, κανένας άλλος, αν σου λέει κάτι αυτό.

Ειμουν 100% σιγουρος οτι αυτος ηταν ο λογος και δε σε αδικω,γι'αυτο!

Για το R2 δε σηκωνει μια αναβαθμηση σε 6990 ή 580?

Και τωρα για αυτο που θελουμε να εχουμε τωρα,ειναι περισσοτερο για design εφαρμογες,3d video και λιγο 3d gaming σε εξωτερικη οθονη ομως!

Πιστευω οτι το r3 θα μου κανει τη δουλεια,γιατι ενα πολυ σημαντικο κοματι ειναι το γρηγορο,αξιοπιστο σερβις και κυριος μια full καλυψη σε εγγυησης!

Δημοσ.

Και με 2x 6970,παλι αρχοντας εισαι!

Απ'οτι καταλαβα η 6970 απο clevo ειναι πιο συμβατες για το R2,απ'οτι αυτες των R3 & m18!

Tι σκεφτεσαι,θα το κανεις αυτο το βημα ή θα περιμενει να δεις τι θα γινει με 6990 κ κυριος σε cf?

Δημοσ.

Περιμένω να δω τι θα γίνει με το Μ18x R2, με ivy bridge και ΑΤΙ 7ΧΧΧ series. αν παιχτεί και καμιά καλή οθόνη το παίρνω, μέχρι τότε με αυτό που έχω είμαι καλυμμένος

Δημοσ.

H πιο σοφη αποφαση!

Εγω περιμενω να φυγουν οι i- γενικα!Θελω κατι πολυ διαφορετικο και οχι απλα πιο δυνατο,απο τον i7 που εχω αυτη την στιγμη!

Και μαλλων για το 18αρι,αφου πλεων το'χω συνηθισει!

Και κυριος να σταματισουν τις εκπτωσει στα κοματια που επιλεγουν,μονο στις τιμες να τις κανουν! :devil:

ΥΓ. Το 18R2,σκεφτεσαι να το παρει με το κλασσικο τροπο,ή οπως περνει ο απλος κοσμακις? :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...