Προς το περιεχόμενο

Alienware M17x R3

hudjw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα σε ενα κατάστημα το πάρακατω λαπτοπ και θέλω να ακουσω την γνωμη σας

ALIENWARE M17XR3

Επεξεργαστής Intel Core i7-2630QM (2.0GHz)

Οθόνη 17.3" WLED (1920 x 1080) HD TFT με TrueLife

Μνήμη 6Gb Ram DDR3

Σκληρός δίσκος 750GB (7200rpm)

Κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 6970M 2GB DDR5

USB 3.0

τιμή : € 1950.00

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Samsung σαν μάρκα τι λέει ;

Απο την άλλη φίλε εκτός απο την τιμή τι άλλα μειονέκτήματα έχουν τα alienware ;

Δημοσ.

Samsung σαν μάρκα τι λέει ;

Απο την άλλη φίλε εκτός απο την τιμή τι άλλα μειονέκτήματα έχουν τα alienware ;

Ακολουθησε την υπογραφη μου και θα δεις.. ;)

Ότι παλιώνουν το ίδιο γρήγορα με τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά , καμία σχέση το ένα λάπτοπ που ρωτάει ο φίλος με αυτό που προτείνει ο Cham .Άλλο το ένα και άλλο το άλλο . Αν η ερώτηση ήταν ένα καλό λάπτοπ με 1000 ευρό , τότε η πρόταση για το Samsung θα ήταν πολύ καλή . Το ALIENWARE M17XR3 με αυτή την κάρτα γραφικών και οθόνη αφού μπορείς να κάνεις την οικονομική υπέρβαση με τα 1950 ευρό είναι καλή προσφορά .

Δημοσ.

Όντως είναι καλή η προσφορά, αν το αντέχει η τσέπη σου τσίμπα το...

@Cham αυτό που του προτείνεις δεν έχει τις ίδιες επιδώσεις...τελείως διαφορετική κατηγορία

Δημοσ.

Είμαι κακός στο συντακτικό αλλά τελευταία έχω καλυτερέψει.. Δεν το πρότεινα για αντίστοιχο αφού γράφω μοναδικό,

Μια άλλη πρόταση σε καλά χρήματα έδωσα. :rolleyes:

Δημοσ.

Όντως για χίλια ευρώ δεν είναι άσχημα. Πάντως με ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι αντίστοιχο σε επιδώσεις στα λεφτά του R3.

Δημοσ.

Το έψαξα και εγώ καλύτερα και σκέφτηκα οτι επειδη τον άλλο μήνα θα πάω αγγλια για δουλειές αν κόστιζε λιγότερα να το αγόραζα απο εκεί. Μπηκα στο site τις dell το οποίο σου παρέχει την δυνατότητα να προσθέσεις κομμάτια και να φτιάξεις το alienware σου όπως το θές . Πάνω κάτω η τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν ίδια, άρα μάλλον καταλήγω στη συγκεκριμένη προσφορά.

Δημοσ.

Αφού πας Αγγλία και υποθέτω ότι έχεις κάποια διεύθυνση για να στο στείλουν εκεί, τότε γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να τους ζητήσεις μια προσφορά, θα σου κάνουν καλύτερη τιμή από αυτή που έχει στο site της Dell

Δημοσ.

Απλά αν το πας για Αγγλία μεριά για την αγορά κάνε τα κονέ σου από τώρα γιατί δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα... από την άλλη δε ξέρω κατά πόσο πιο φτηνά θα σου βγει και αν αξίζει να το ρισκάρεις να χάσεις την ευκαιρία

Δημοσ.

Ωραια. Θα το ερευνησω απο το τώρα το θέμα καλύτερα , σαν μηχανημα αφου μου είπατε και εσείς οτι ειναι καλό τότε μάλλον θα κάνω την αγορά.

Μονο κάτι βιντεακια έχω δει στο youtube τα οποία δειχνουν μερικά alienware να μπαινουν σε αναστολη λειτουργίας αυτόματα λόγο υπερθέρμανσης απ οτι καταλάβα, ισχύει να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ;

Δημοσ.

Δεν αξιζει απο Ελλαδα...

Εγω παραγγειλα εναν M14x απο το εξωτερικο σχεδον 700 κατω απο την τιμη της Ελλαδας.

Μια ερωτηση για οποιον ξερει. Η alienware, επισημα στην Ελλαδα δεν υπαρχει. Αν τυχει κατι και χρειαστουμε την εγγυηση, τι γινετε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...