billtsole Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γνωμες θελω παιδες.Ευχαριστω εκ τον προτερων
isay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αφού ήδη τον αγόρασες, δεν έχει σημασία να σου πούμε αν έκανες καλά ή όχι. Με υγεια σε καθε περίπτωση.
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αλλά ρωτάς εκ των υστέρων.. χαχα Καλός υπολογιστής με καλά χαρακτηριστικά,σε καλή τιμή και κυρίως δικός σου. Να τον προσέχεις και να ακολουθείς τους βασικούς κανόνες χρήσης ενός λαπτοπ που πολλές φορές έχουμε επισημάνει από εδώ.. Να τον χαρείς.
billtsole Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αυτο που κανω ειναι να τ βαζω σε μια βαση με 2 ανεμιστηρακια,να εχω συνεχεια ανοιχτο τ antivirus και να τ εχο ακομα στ ζελατινα αν κ τ εχο 5 μερες ! (η κοπελα μ με κοροιδευει για αυτο ) χαχα
Cham Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ε ναι,ειναι σαν αυτους που αγοραζουν αυτοκινητο και καθονται στις ζελατινες.. Άκου όμως επειδή όλοι λίγο πολύ έχουμε το ίδιο κόλλημα, βγάλε τις ζελατίνες, φύλαξε τις στο κουτί,και αγόρασε ένα καλό πανάκι από μικροινες.. θα είναι πιο χρήσιμο και αισθητικά αποδεκτό.. Την βάση τώρα το καλοκαίρι Must ! τον χειμώνα και χωρίς τους ανεμιστήρες On αν είναι μεταλλική κάνει δουλίτσα.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Να το εχεις συνεχως πανω σε βαση, καθως ειναι συνηθες να εχουν προβλημα θερμοκρασιων τα acer.
Xristos_Metal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Φιλε μου billtsole σκεφτομαι και εγω να τον αγορασω. Για πες μου τις πρωτες σου εντυπωσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.