Προς το περιεχόμενο

Νokia x8,xperia Neo ή Optimus 2x ???

GiannisKap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το N8 εχει φοβερη καμερα μετριο hardware και symbian. Ειναι ενα λειτουργικο που χαροπαλευει αν δεν ειναι ιδι νεκρο. Ειναι λιγο σαλιγκαρισιο οταν παιζεις μαζι του και σίγουρα δεν σου προσφερει τις επιλογες του android. Γενικα δεν ειναι ασχιμο τηλεφωνακι ομως με εξεραιση την καμερα ειναι μετριο τηλεφωνο με παροχημενο λειτουργικο. Δες πχ ποση μικρη υποστηριξη εχει απο gameloft http://www.gameloft.com/mobile-phones/4485/nokia-n8-games/

Το xperia neo ειναι ενα android μεσαιας κατηγοριας μαλλον ακριβο για τις δυνατοτητες του. Με single core και 205 gpu σιγουρα δεν μπορει να ανταγωνιστει το optimus 2x που ειναι δυπηρινο και tegra 2 gpu. (μπορεις να δεις μια συγκριση στις gpu εδω ) Ο μονος λογος για να το διαλεξεις ειναι το design του και οτι ερχετε με 2.3 gingerbread.

To optimus 2x ειναι ενα αμφιλεγομενο τηλεφωνο κυριως για τα προβληματα που ειχαν παρουσιασει οι πρωτες παρτιδες. Πλεον ομως εχουν εξαληφθει αφηνοντας ενα πολυ γρηγορο τηλεφωνο. Σαν το μοναδικο του μειονεκτιμα θα ελεγα ειναι οτι δεν εχει ακομα 2.3 gingerbread επισημα αλλα ερχετε σεπτεμβρη. Μπορεις να δεις ενα demo 10 λεπτων απο το δικο μου optimus 2x γεματο απο 400+ εφαρμογες εδω.

Θα σου προτινα να παρεις το Optimus 2x για τους παραπανω λογους λοιπον.

Δημοσ.

Eυχαριστώ για την απάντηση σου!Είμαι ανάμεσα στο optimus 2x και το Neo.Το μόνο που με ενοχλεί στοoptimus 2x είναι ότι δεν έχει flash :(..Και παλί ευχαριστώ ;)

Δημοσ.

Αν είσαι κυνηγός των specs και θέλεις να έχεις τεχνολογικά προηγμένος, τότε πηγαίνεις στο optimus.Αν όμως το σκαλίζεις πολύ, να μην ξεχνάς να το φορτίζεις κάθε βράδυ. Και φυσικά, μπαίνεις στη ζούγκλα του android, όπου έτσι και μπεις μία φορά και αρχίσεις να σκαλίζεις, δεν θα βγεις ποτέ.

Το N8 έχεις την καλύτερη κάμερα σε κινητό, αν σε ενδιαφέρει καθόλου. Από εκεί και πέρα, το hardware του είναι ικανοποιητικότατο για το φορτίο που έχει να αντιμετωπίσει. Το λειτουργικό του είναι "νεκρό", μόνο που περιμένουμε μία αναβάθμιση στο τέλος του μήνα και άλλη μία στο επόμενο τρίμηνο το πολύ. Ναι, αν για κάποιον περίεργο λόγο σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια στο κινητό σου, όντως, έχει μερικές δεκάδες μόνο.

Από εκεί και πέρα έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική ποιότητα κλήσης, και χρησιμοποιώντας το SPB mobile shell το τηλέφωνο λειτουργικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κορυφαίo android.

Φυσικά στα €329 που κοστίζει λες "δεν δίνω κάτι παραπάνω να πάρω το διπύρηνο;" Δεν θα έχεις άδικο, είναι αρκετά υπερτιμολογημένο, αλλά και ξεγραμμένο δεν το λες. Και αν η κορυφαία κάμερα είναι σημαντική για εσένα, τότε το προτιμάς, ξέροντας πως συνολικά σαν εμεπιρία δεν είναι τόσο κακή όσο λένε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω και εγω για κινητο και είναι η αλήθεια πως εχω ψηθει άσχημα για το συγκεκριμένο. Το μόνο που με καίει είναι τι γίνεται με βιντεοκλησεις.

Δεν εχω ψάξει ακόμα αν δουλεύει καλα η εσωτερική κάμερα σε cyanogenmod γιατί σε froyo απο ότι ξέρω δεν δουλεύει.

Γενικά η ποιότητα κλήσης με Skype ή έστω με fring είναι καλή;

Δημοσ.

Το fring στο optimus 2x δουλεύει ρολοι ακομα και στην 2.2.Το skype θελει να βαλεις 2.3 νομιζω για video κλησεις χωρίς να ειμαι σιγουρος. Οποτε πας σε modaco η cm

Δημοσ.

Το fring στο optimus 2x δουλεύει ρολοι ακομα και στην 2.2.Το skype θελει να βαλεις 2.3 νομιζω για video κλησεις χωρίς να ειμαι σιγουρος. Οποτε πας σε modaco η cm

ευχαριστω για την διευκρίνηση, όταν λες ρολόι για το fring εννοείς ότι τρέχει κανονικότατα και την μπροστινη κάμερα σωστά;

Δημοσ.

Αυτα τα κινητα σκεφτομαι και εγω με ακομα ενα το Optimus Black

Προσωπικα νομιζω οτι αν θες δυπιρινο πας σε Optimus 2X αλλιως πας στα αλλα δυο που εχουν καλες οθονες Nova το LG και Bravia το Sony.

Επισης το Sony εχει πολυ καλη καμερα.

Δημοσ.

Αυτα τα κινητα σκεφτομαι και εγω με ακομα ενα το Optimus Black

Προσωπικα νομιζω οτι αν θες δυπιρινο πας σε Optimus 2X αλλιως πας στα αλλα δυο που εχουν καλες οθονες Nova το LG και Bravia το Sony.

Επισης το Sony εχει πολυ καλη καμερα.

optimus black με τιποτα στα 300 ευρω.η οθονη του καλη αλλα οχι σαν την αμολεντ και το ασπρο το δειχνει κιτρινο.το κινητο δεν ειναι ιδιαιτερα γρηγορο και δεν ρολαρει καλα.340 optimus2x με κλειστα ματια

Δημοσ.

Καλό το lg και αξίζει για τα λεφτά του αλλά αυτή η lg ακόμα να βγάλει την 2.3 για το optimus και σε 2 μήνες θα βγει η 2.4, την οποία το κινητό πότε θα την πάρει μόνο ο θεός ξέρει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...