nrkmaiden Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τυχερος εισαι...Εγω για ενα κουμπι παραθυρου που χαλασε πληρωσα 350+30(τοποθετηση φιλικη τιμη)Ε...επειδη εκαψε το ζευγαρι(2 μπροστα μηχανισμους τζαμιων)
Dark_Duck Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Για να το κλεισουμε το θεμα. Εκαψε φλατζα τελικα το αμαξι, ζημια 7000 ριγιαλ που να χαθουνε. Εγινε ενας φιλικος διακανονισμος και θα πληρωσω μονο 2000. Ανοιξαν λεει τη βαλβιδα 3 και ετρεχε νερο. Που να μην ξαναβρεξει στο Καταρ για 2000 χρονια. Εμεις σου ειπαμε τι ζημια εχει αλλα εσυ φωτο απο τις Λιβανέζες δεν εβαλες !!
Rabican Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 δε μου λες ρε "hexenlord" σε αφησε στη συναυλια των sanctuary το ... τουοτα...;;;;;
hexenlord Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 δε μου λες ρε "hexenlord" σε αφησε στη συναυλια των sanctuary το ... τουοτα...;;;;; Φιλε δεν καταλαβα τιποτα. Αλλα πιο πολυ δεν καταλαβα που ξερεις πως ημουν στη συναυλια των sanctuary, που ομως πραγματικα γαργαλησε και εδειρε. Ακομη ποναει ο αυχενας μου.
Rabican Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχα i know what you did last summer!!!! βασικα i know what you did, πολλα χρονια τωρα!! ενταξει ειναι τωρα το τουοτα; τσουλαει;; ποτε φευγεις για καταρ; :mrgreen:
hexenlord Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχα i know what you did last summer!!!! βασικα i know what you did, πολλα χρονια τωρα!! ενταξει ειναι τωρα το τουοτα; τσουλαει;; ποτε φευγεις για καταρ; :mrgreen: Ολα καλα, οπως ειπα το αυτοκινητο το ανελαβε η εταιρεια, μολις γυρισω θα το παραλαβω. Εχω ακομη μερες μεχρι να φυγω. Και τωρα που τα ειπαμε στειλε μου πμ που να λεει ποιος/ποια εισαι. Αντε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.