Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αυτοκινητο και σουπερ μαρκετ

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Dark_Duck δικο σου ειναι το αυτοκινητο στην φοτο? Με τι την εχεις πλυνει την μηχανη? σαν καινουργια ειναι.

Δημοσ.

Κλαιν ρε,πες οτι κόλλησε η τρόμπα κι έμεινε απο νερό.

Βάλε καμια φώτο απο το πάρτι!!!!!

(α! πρεπει να την έκαψε τη φλαντζα κι αυτο, μαζι με ολους όσους ηταν στο παρτι).

Δημοσ.

Μας κανεις πλάκα νομίζω;;;;; Αλλιως θεωρω τουλαχιστον απερισκεπτη την αντιδραση σου..

Πιστευω πως εχεις κανει ζημια στο αμάξι σοβαρή.. Ειδικα που αφησες την τατα ανοιχτη...

Εβαλες οτι νερο να 'ναι στο ψυγειο;; Ο παππους μου συμπληρωνε νερά τη δεκαετια του 60..

Δημοσ.

Μας κανεις πλάκα νομίζω;;;;; Αλλιως θεωρω τουλαχιστον απερισκεπτη την αντιδραση σου..

Πιστευω πως εχεις κανει ζημια στο αμάξι σοβαρή.. Ειδικα που αφησες την τατα ανοιχτη...

Εβαλες οτι νερο να 'ναι στο ψυγειο;; Ο παππους μου συμπληρωνε νερά τη δεκαετια του 60..

Ενταξει φιλτατε, κοιτα να δεις πως εχει το θεμα. Ηταν μια ατυχια της στιγμης. Φανταζομαι πως 3 το πρωι δεν μπορουσα να βρω το ειδικο νερο που βαζουμε στο ψυγειο. Το γεγονος οτι δεν το ταπωσα ειναι μεγαλη μαλακια αλλα εγινε για 1002 λογους κυριως επειδη δεν εβλεπα μπροστα μου (νυστα!). εσυ τι βαζεις στο ψυγειο να ουμ?

Αυτο που μου αρεσει στις Λιβανεζες ρε παιδι μου ειναι οτι μολις παρουν πρεφα πως υπαρχει ριγιαλ, εουρω κτλ αμεσως θα προθυμοποιηθουν*. Οχι οπως οι δικες μας που θελουν το ταληρο αλλα και να ναι και κυριες τυπου εμεις δεν "καταλαβαινουμε απο υλικα αγαθα".

Φωτος παιζουν αλλα για ευνοητους λογους ουτε καν προσωποβιβλιο. Εδω δεν ξερεις απο που μπορει να σου ερθει απο την θρησκευτικη αστυνομια. Εχουν στειλει κοσμο και κοσμακι απο απλα κομμεντς . Και μεταξυ μας δεν ειναι να γυρισεις πατριδα αν δεν εχεις καλη καβατζα (εδω:δουλεια).

Τωρα το πηγα μια βολτα το αμαξακι και το λυπηθηκε η ψυχη μου. Του αλλαξα τα φωτα γαμωτο. :(

*θυμιζω επισης πως συμφερουν.

Δημοσ.

γιατι αμα του βαλει νερο δλδ,τι θα παθει; Αλλεργικο σοκ;

Μην λετε οτι να'ναι....

hexenlord,Στην αρχη αρχισα να αναρωτιεμαι να σου πω την αληθεια με αυτα που έγραφες(πάρτι κλπ)γιατι εχω μια γερμανιδα φιλη στο ντουμπαι και δεν μου εχει πει και τα καλύτερα,μια φορα που κατέβηκα εκει κατω,ηταν λιγο σφιγμένα τα πράματα(οχι φιλιά σε δημοσίους χώρους,περιπτύξεις κλπ,δεν μιλάνε και πολυ ανοικτά κλπ κλπ)και λεω..Τι διαλο..Σ'εμενα έτυχε;

Το αυτοκίνητο το πηγες στο μάστορα ή θα το αφήσεις να λιώσει πρώτα και θα το πιεις με το καλαμάκι;

Δημοσ.

Μην λετε οτι να'ναι....

hexenlord,Στην αρχη αρχισα να αναρωτιεμαι να σου πω την αληθεια με αυτα που έγραφες(πάρτι κλπ)γιατι εχω μια γερμανιδα φιλη στο ντουμπαι και δεν μου εχει πει και τα καλύτερα,μια φορα που κατέβηκα εκει κατω,ηταν λιγο σφιγμένα τα πράματα(οχι φιλιά σε δημοσίους χώρους,περιπτύξεις κλπ,δεν μιλάνε και πολυ ανοικτά κλπ κλπ)και λεω..Τι διαλο..Σ'εμενα έτυχε;

Το αυτοκίνητο το πηγες στο μάστορα ή θα το αφήσεις να λιώσει πρώτα και θα το πιεις με το καλαμάκι;

ετσι οπως τα λες ειναι. Δεν παιζουν περιπτυξεις σε δημοσιους χωρους γιαυτο οι ελληνες κανουν παρτυ πριβε!Γενικα εδω ειναι τιγκα στις σερβες και λοιπες, ανατολικου μπλοκ. Δεν μιλαω για εκδιδωμενες γυναικες, αλλα για κοριτσακια που δουλευουν αεροσυνοδοι.Do the math.

Θα παω να μιλησω αυριο με τον υπευθυνο κινησης της εταιριας να δω τι θα μου πει.Παντως τ'αμαξι εχει παρει τον πουλο.τεσπα, οταν εχω νεα, θα δωσω τα φωτα απλα και μονο για να προσεχουν και αλλοι.

Δημοσ.

Μην λετε οτι να'ναι....

Το νερό και βράζει φθείροντας τα κολλάρα λόγω πίεσης, και προκαλεί σκουριές, και φθείρει το ρουλεμάν της αντλίας.

ΦΩΤΌ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;

Δημοσ.

Το νερό και βράζει φθείροντας τα κολλάρα λόγω πίεσης, και προκαλεί σκουριές, και φθείρει το ρουλεμάν της αντλίας.

ΦΩΤΌ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;

Ναι αμα βαζεις συνέχεια και το αφήνεις τεράστιο χρονικο διάστημα και οχι αν βάλεις σε έκτακτες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Εμενα θα μου πει καποιος πως να το καθαρισω οπως στην φοτο στην προηγουμενη σελιδα? :P

Σπρει καρμπυρατερ... Δεν μένει ιχνος απο βρώμα στον χώρο της μηχανής.

Hexenlord οσο για σένα κόλλησε ο θερμοστάτης απο τα πολλά ζόρια γι αυτό βρίκες την τάπα του νερού εκει που την βρήκες. Λογικά έχει κάψει φλάντζα και όχι δεν φταίς εσύ γι αυτό που έγινε. Το μοτέρ μπορεί να παίρνει επισκευή ή να είναι για πέταμα.

Ερώτηση.. Το οδηγείς ακόμα έτσι όπως ηταν και δεν εχεις πάει σε μάστορα? Θα το πάρεις στα χέρια όλο σε λιγάκι και μετά δεν θα μπορείς να πεις δεν ήξερες.

Βάλε τώρα καμια φωτό απο τις Λιβανέζες :P.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να το κλεισουμε το θεμα. Εκαψε φλατζα τελικα το αμαξι, ζημια 7000 ριγιαλ που να χαθουνε. Εγινε ενας φιλικος διακανονισμος και θα πληρωσω μονο 2000.

Ανοιξαν λεει τη βαλβιδα 3 και ετρεχε νερο. Που να μην ξαναβρεξει στο Καταρ για 2000 χρονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...