Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αυτοκινητο και σουπερ μαρκετ

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον κυριοι εχω τα εξης θεματα.

Χτες γυρνουσα με το αμαξι μου απο ενα παρτυ και ο δεικτης της ενδειξης θερμοκρασιας εκανε και αυτος παρτυ. Δε μαμιεται λεω βραδυατικα. Οταν παρκαρα σπιτι βεβαιως βεβαιως συνειδητοποιησα πως μυριζε καμενο πλαστικο (ή κατι αλλο καμμενο ..) το καπο καπνιζε, τα μεταλλα βαραγαν και στο ταμπλο ειχε αναψει εκεινη η ενδειξη της μηχανης (που ειναι σαν αντλια/βαλβιδα ενα πραγμα, παντα αναβει σε πορτοκαλι ή σε κοκκινο!). Σημερα το πρωι λοιπον επιασα το αμαξακι μου με το καλο, του εβαλα νερακι, το χαϊδεψα κτλ αλλα επισης προσεξα και τα εξης:

-Οταν το εχω σε νεκρο τρεμει περισσοτερο απο πριν. Σε drive λιγοτερο αλλα παλι τρεμει. Ειναι αυτοματο.

-Εχει χασει χαλαρα ενα 20%-30% απο το γκαζι του ειδικα στις χαμηλες στροφες της 1ης και 2ης ταχυτητας.

-Κανει ενα περιεργο γουργουρητο σε συνδιασμο με το τρεμουλο που λεγαμε.

Το δευτερο θεμα που εχω παλι απο χτες απο αυτο το αναθεματισμενο παρτυ, καπου εκει που το ειχα παρκαρει χτιζανε τον διπλα ουρανοξυστη και εχουνε πεσει κατι πιτσιλιες απο τσιμεντο πολυ ψιλες λες και με εχει φτυσει ο θεος. Απο το τζαμι τις εβγαλα με λεπιδι -ολα κομπλε- αλλα οταν πηγα να κανω το ιδιο και στην μπογια, εβγαινε και αυτη μαζι - ολα οχι και τοσο κομπλε-. Πως το βγαζω το κωλοπραμα, που επι τη ευκαιρια εχει στεγνωσει??

Το αμαξι μου ειναι αυτο:

http://www.google.com/imgres?q=toyota+camry+2006&hl=el&biw=1280&bih=737&gbv=2&tbm=isch&tbnid=xYBJFFCA-isnPM:&imgrefurl=http://www.autogaleria.pl/tapety/toyota.php&docid=Rkftb9g1OHlKZM&w=1024&h=768&ei=giw_Tp2LIcaHrAfS3r0P&zoom=1&iact=hc&vpx=400&vpy=245&dur=3401&hovh=194&hovw=259&tx=147&ty=95&page=1&tbnh=139&tbnw=198&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:6,s:0

και μην μου πει κανεις να το παω στην autoplus, υπενθυμιζω ειμαι στο Qatar.

Τριτον, εχω αλλο ενα θεμα σχετικα με τροχοφορα. Πλακωθηκαμε με ενα φιλο μου γιατι στο σουπερμαρκετ με τα καροτσακια εκανα διαφορες μαλακιες και μου την ειπε και καλα πως ειμαι παιδαριωδης. Βασικα προκειτε για τα κλασσικα incoming (οταν αλλο καροτσακι ερχεται και εσυ κρατας λωριδα), trading paint, drifting, near miss και τα ρεστα. Ποια ειναι η γνωμη σας ρε μαγκες???

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου αρεσεις που μενεις στο θεμα και οι ερωτησεις σου δενουν αρμονικα μεταξυ τους..

Παντως στα γιουβαρλακια ο μαιντανος παει καλυτερα απο τον βασιλικο..

Δημοσ.

Μου αρεσεις που μενεις στο θεμα και οι ερωτησεις σου δενουν αρμονικα μεταξυ τους..

Παντως στα γιουβαρλακια ο μαιντανος παει καλυτερα απο τον βασιλικο..

Ελα φιλε τωρα, τι ηθελες δλδ. να ανοιγω 10 θεματα οπως ο καθε πικραμενος???Ε, ειπαμε να γελασουμε και λιγο. Το θεμα παραμενει ομως. Το αμαξι λεμε εχει χασει υποδυναμη.

Τι μπορει να ειναι??

Αν ειναι φλατζα που ειπε ο φιλος για τι ποσο μιλαμε?Και πως ειναι η φλατζα στα αγγλικα?ο γουγλης μου βγαζει flanges.Ισχυει??

Δημοσ.

Θα το πας σε φαναρτζή να το βάψεις τοπικά ή όλο, αφού βέβαια κάνεις μια μικροεπισκευή στον κινητήρα.

Πιθανότα, για να είσαι στο Κατάρ, και να συχνάζεις σε πάρτυ (του αφεντικού της πολυεθνικής που δουλεύεις;Μήπως είσαι εσύ ο μεγαλοεπιχειρηματίας; ) θα το φυσάς το χρήμα, οπότε τι συζητάμε τώρα..

Δημοσ.

λοιπον...

θα πας στο συνεργειο και θα του πεις να αλλαξει φλαντζα στο καπακι,να ρεκτιφιαρει λιγο το καπακι και αφου θα ανοιξεις το καπακι κανε και μια ροικη ετσι για το χβαλε..!!

σοβαρα μιλωντας τωρα πεστους να δουν και καμια βαλβιδα...ελατηρια!λεω εγω τωρα,....

το εχεις αφησει χωρις λαδια μηπως???????μυρωδια απο καμενο πλαστικο δεν ειναι νερο παντως.

ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ??????????????????????

Δημοσ.

Αν εχασε ισχύ,ελπιζω να μη το ξανακουνησες....

Με σβηστό το αμαξι,ανοιξε την ταπα του ψυγείου,δες αν εχει νερό,αν δεν εχει συμπλήρωσε,πατα μίζα αλλα μη το βαλεις μπροστά,αν δεις οτι φουσκώνει κατευθείαν τα νερα,πηρε η φλάντζα,αν τα λαδια ειναι σα γαλα,κατέβασε νερα,οποτε το φορτώνεις και το πας για φλάντζα,πλανισμα,καμια τρομπα νερου και οτι αλλο προκύψει(αναλογα ποσο το κούνησες,τοσο μεγαλύτερη ζημια θα έπαθες)

Δημοσ.

Αν η θερμοκρασία ξεπερασε τους 110 και εμεινε εκει για καμποση ωρα τα εχει σκισει ολα μεσα. Το λιγοτερο που μπορεί να επαψε ειναι να εκαψε φλάντζα κεφαλής με το οποιοδήποτε ρήγμα σε καπάκι η μπλοκ να ειναι και αυτό πιθανό. Οταν καίγεται η φλάντζα το νερό που ψυχει τον κινητήρα περναει μεσα στο λάδι, που λιπαίνει και ψύχει τον κινητήρα, οπότε αν ανοίξει το δοχείο που συμπληρωνεις παραφλού και νερό μέσα τα υγρα θα έχουν γίνει ενα πραγμα σαν σαπούνι. Το δοχείο ειναι αυτό.

aaaaaacopy.jpg (μπορεί στο δικό σου να ειναι στρογγυλλο).

Αφηνεις το αμαξι να κρυωσει ξεβιδωνεις την ταπα και πιάνεις το νερο.

Αν εχει καψει φλαντζα σου προτείνω στον Qatar-εζο φαναρτζη που θα πας να του πεις να στο βάψει μπλε και μετα βουρ για την θαλασσα :). H ζημιά απο καμένη φλατζα ειναι σχεδόν παντα μεγάλη αλλα εσυ ειδες την θερμοκρασια να ανεβαινει καπνούς να βγαίνουν και δεν σταμάτησες. Προφανός και δεν σε νοιάζει το αμάξι οπότε απορώ γιατί ρωτάς.

Δημοσ.

Καταρχας σας ευχαριστω που απαντησατε.Aplostra,captain Hag, Bass + παπια. Το χρονικο μπας και καταλαβουμε τι παιζει:

-πηγαινοντας στο παρτυ το αμαξι ειναι κομπλε αλλα καποια στιγμη χανω το A/C. Εκει αρχιζει να χορευει και η βελονα της θερμοκρασιας. Πρεπει να εκανα 2-3 κμχ και το παρατησα γιατι εφτασα στο σπιτι του φιλου.

-Τελειωνω με το παρτυ, κατεβαινω στ'αμαξι, οποτε τρωω φλασια και καταλαβαινω πως δεν ειχα AC γιατι πιθανως το αμαξι δεν εχει νερο.Κοιταω και οντως το ψυγειο ειναι σχεδον αδειο.

-Γεμιζω 3 λιτρα και ξεκιναω. Ολα καλα για 3-4 κμχ ξαφνικα βλεπω παλι την θερμοκρασια να χορευει. Τι στον παπανουτσο σκεφτομαι, και εδω νοθευμενα μας δινουν???

-με την βολενα να χορευει (που μαλλον αυτο σημαινει πως πρακτικα εχω ανεβασει θερμοκρασια, ισως ο δεικτης να μην ηταν κολλημενος στους 100 λογω δυσλειτουργιας της βελονας, αν και μεσα στη παραζαλη μου εβλεπα πως οταν ημουν σταματημενος βαραγε κοκκινα, ενω οταν επιανα 70 ηταν στους 60c- ισως αυτο λογω φυσικης ψυξης απο τον αερα κινησης δεν ξερω τι να πω) φτανω σπιτι, σβηνω ανοιγω καπο μου ερχεται μυρουδια καμμενου και βλεπω ελαχιστο καπνο.Επισης ακουω αυτους τους μεταλλικους ηχους συστολης/διαστολης κλινκ κλινκ. να μην ξεχασω να αναφερω πως ειχε αναψει και το φωτακι που λεγαμε στο αρχικο ποστ.

-Επισης βλεπω οτι εχω ξεχασει να βαλω την ταπα στο ψυγειο (!!!!!!!) οταν το γεμισα με τα 3 λιτρα,20 λεπτα νωριτερα. Το παραταω στο παρκινγ.

-παω την επομενη μερα, το τιγκαρω με νερο, κοιταω τα λαδια (μου φανηκαν οκ, τοσο σταθμη οσο και χρωμα), βαζω μπροστα, αναβω AC. Ολα οκ.ε, εκει παρατηρω πως στο ρελαντι το αμαξι τρεμει περισσοτερο απο το κανονικο (απο πριν τελοσπαντων) και επισης εχει χασει γκαζι.

Το αμαξι ειναι της εταιριασ και δεν εχω δωσει μια αλλα εχω ψιλοχεστει τωρα καταλαβαινετε, ας μου επιτραπει η εκφραση.

ΥΓ. Την ταπα του ψυγειου την βρηκα μεταξυ μπαταριας και υγρου για τα τζαμια!Την τυχη μου μεσα.

ΥΓ. Αν οντως ειναι μεγαλη η ζημια μπορει να εξηγηθει απο "φυσικα αιτια" ή θα πρεπει να πω τι μαλακια εκανα??

Δημοσ.

ασχετο αλλα οταν σε πιασουν πιωμενο εκει κατω στις μουσουλμανικες χωρες τι παιζει?

το a/c με το νερο ψυγειου μηχανης δεν εχει σχεση.

ανετα απλα το ριχνεις στα ηλεκτρικα του αυτοκινητου οτι δεν δουλεψαν σωστα.π.χ. εφοσον δεν ειχε νερο δεν σε ειδοποιησε για χαμηλη σταθμη!οταν ανοιξε το check engine was too late:P

το παρτυ ηταν καλο ή ξενερωτο-κυριλε?

Δημοσ.

ναι ειχε, λιβανεζες, που ειναι τρελα μωρα και τα κανουν ολα και συμφερουν. Να τρεχουν μονο τα ριγιαλια και τα υπολοιπο τα ξερουν.

Τελος αν σε πιασουν μεθυσμενο σε εχουν απελασει.

Υπερτελος αν σε πιασουν μεθυσμενο τωρα που ειναι ραμαζανι σε εχουν απελασει αλλα πρωτα σε περιποιειται ο Αλλι ή ο αδερφος του ο μοχαμαντ πριν σε βγαλει το προξενειο απο τη στενη 1-2 μηνες μετα.

καμια αλλη ερωτηση???

ΡΕ Τ'ΑΜΑΞΙ ΛΕΜΕ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...