apos1982 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 είχα κατεβασει καποια αρχεια βιντεο απο το ιντερνετ. ξενες σειρες. τα ειδα στο λαπτοπ και μετα τα αντεγραψα στο σταθερο. παω τωρα να τα παιξ και μου λεει οτι δεν γινεται. αυτο εγινε σε πολλα αρχεια. παω να τα ανοιξω απο το Kmplayer και λεει error 80040218 απο οτι εψαξα ειδα οτι τα αρχεια ειναι corrupted, αλλα το θεμα ειναι πως εγιναν? εκανα disk checking ολα κομπλε. μηπως κολησα κανα ιο γιατι και τα windows 7 δεν μπορουν να κανουν rate το συστημα. παταω και δεν γινεται τπτ. το θεμα ειναι οτι παω να τα παιξω μεσω δικτυου στο λαπτοπ και δεν παιζουν ουτε εκει, τι λετε?
McDuck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Άνοιξε το με το VLC media player και κατά πάσα πιθανότητα θα στο διορθώσει αυτόματα(σε ρωτάει) μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές..
apos1982 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 το ανοιξα με το vlc και σε καποια ρχεια δειχνει αυτο Δεν υπάρχει κατάλληλη ενότητα αποκωδικοποιητή: O VLC δεν υποστηρίζει τον τύπο ήχου η βίντεο "undf". Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος για να το διορθώσετε.
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το error που σου βγάζει το kmplayer είναι το ίδιο με του vlc κάτι παίχτηκε με τα codec σου κάνε απ-εγκατάσταση ο,τι έχεις από codec μετά κάνε καθαρισμό της registry με το Ccleaner και τέλος ξανά πέρασε κάποιο codec-pack ή μόνο το FFDShow με το οποίο βλέπεις σχεδόν τα πάντα.
parsifal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 απο οτι εψαξα ειδα οτι τα αρχεια ειναι corrupted Πώς το έψαξες; Ένας αξιόπιστος τρόπος είναι με σύγκριση των checksums των 2 αρχείων, του αρχείου-original και του αρχείου-αντιγράφου, τα οποία πρέπει να προκύπτουν πανομοιότυπα. αλλα το θεμα ειναι πως εγιναν? Corruption δεδομένων κατά την αντιγραφή/μεταφορά μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους. Πώς έγινε η μεταφορά; Over LAN π.χ. μπορεί να υπάρχει θέμα με τους drivers των καρτών δικτύου. Αν χρησιμοποίησες USB stick, εξωτερικό σκληρό ή έγραψες optical δισκάκι, εκεί μπορεί να υπάρχει αστοχία hardware. Επίσης, τέτοια corruptions προκαλούνται συχνά και από προβληματικά memory modules (RAM) του Η/Υ.
apos1982 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 κοιταξα το error που εβγαζε σε καποια το kmplayer. κατεβασα και ενα προγραμμα αν θυμαμαι καλα divx repair και ελεγε bad frame (δεν θυμαμαι το παρακατω) αν θυμαμαι καλα μεσω lan τα περασα. χωρις να ειμαι απολυτα σιγουροσ. παντως θα παω να κανω ενα φορματ και να περασω σε ολα τελευταιους Ddrivers. αν ειναι προβληματικη η μνημη υπαρχει κανα προγραμματακι να το ελεγξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.