Προς το περιεχόμενο

iphone 4 16gb ή 32gb;

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε επειδη εχω και iphone 4 και samsung 2, εχω να πω οτι ναι μεν το samsung ειναι πιο δυνατο και πιο καλο σε οθονη και καμερα αλλα σαν λειτουργικο ειναι παρα πολυ πισω απο το ios. μπορει να ειναι open να κανεις οτι θελεις αλλα και με jb iphone μπορεις να κανεις τα ιδια. επεισης τα store μεταξυ τους ειναι σαν να συγκρινεις μπακαλικο με mall! σαν αισθηση το samsung ναι μεν ειναι μεγαλο αλλα ειναι λεπτο και πουπουλο αλλα και το iphone ειναι μικρο οποτε δεν εχει διαφορες. σαν gps λειτουργουν και τα 2 πολυ καλα! προσοχη ομως αν δεν κανεις προσθηκες στο λειτουργικο του samsung προετειμασου για πολυ ζεσταμα! το κινητο πραγματικα ζεματαει!!!

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 8 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 8 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

πολυ πισω? χαχα τι σου λειπει διλαδη και δεν το εχεις σε android? Και εγω εχω και τα 2 λειτουργικα ομως μου εχει τυχει να ψαχνω πραγματα σε ios και να μην τα βρισκω ενω στο android οτι εχω ψαξει το εχω βρει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα αφορά την αγορά iPhone. Όχι την σύγκριση με άλλα τηλέφωνα. Όποιος αδυνατεί να συνεισφέρει στο θέμα, μπορεί να μην συμμετάσχει.

sorry mod αλλα εχεις λαθος. Το παιδι ζηταει να αγορασει iphone4 τωρα και του προτινουμε εναλακτικες που πιστευουμε οτι ειναι καλυτερες επιλογες οπως το galaxy S2 για τωρα η το iphone 5 αργοτερα. Γι αυτο ειναι και το forum. Κανεις δεν τρολαρε. Οπουδηποτε αλλου αν εβλεπες "Να παρω το Α ή Β κινητο" και να του απανταγανε "παρε το Γ γιατι ειναι καλυτερο γι αυτο και γι αυτο το λογο" δεν θα εκανες moding τα ποστ. Χανει το νοημα του το φορουμ ετσι.

Οποτε On topic

Παλικαρι παρε οτι θες αλλα να ξερεις οτι να παρεις το 4 τωρα ειναι κακη αγορα. Η παρε το 5 οταν βγει η παρει καποιο δυπηρινο android τωρα.

sorry mod αλλα εχεις λαθος. Το παιδι ζηταει να αγορασει iphone4 τωρα και του προτινουμε εναλακτικες που πιστευουμε οτι ειναι καλυτερες επιλογες οπως το galaxy S2 για τωρα η το iphone 5 αργοτερα. Γι αυτο ειναι και το forum. Κανεις δεν τρολαρε. Οπουδηποτε αλλου αν εβλεπες "Να παρω το Α ή Β κινητο" και να του απανταγανε "παρε το Γ γιατι ειναι καλυτερο γι αυτο και γι αυτο το λογο" δεν θα εκανες moding τα ποστ. Χανει το νοημα του το φορουμ ετσι.

Οποτε On topic

Παλικαρι παρε οτι θες αλλα να ξερεις οτι να παρεις το 4 τωρα ειναι κακη αγορα. Η παρε το 5 οταν βγει η παρει καποιο δυπηρινο android τωρα.

Γιατί είναι κακή αγορά μου το εξηγείς λίγο; Καταλαβαίνω ότι συνεκτιμάς πως θα βγει το 5 και το 4 θα είναι παρωχημένο. Όμως πότε θα βγει το 5; Και μετά με τι τιμή θα βγει το 5 και πόσο θάχει πέσει η τιμή του 4;

Δημοσ.

Η apple βγαζει κινητα καθε ιουνιο ιουλιο παραδοσιακα μεχρι και το 4αρι. Το 5 λοιπον δεν θα αργήσει πολυ ακομα. Σεπτεμβρη το πολυ Οκτώβρη θα ειναι εδω. Οποτε αν θες κινητο σε αυτη την τιμη περιμενε το 5.

Σου ειπα οτι ειναι παρωχημένο γιατι το 4 εχει βγει κατι περισσοτερο απο 1 χρονο πριν και εν το μεταξυ εχουν βγει κινητα με πιο δυνατα specs (διπυρηνα 8mp cam πιο δυνατες gpu) και σε πιο χαμηλη τιμη απο οτι το iphone 4.

Το 5 λογικα θα βγει γυρω στα 700 και το 4 θα πεσει στα 550.

Σε συγριση με τα δυνατα προσφατα android γινετε μια μη συμφερουσα αγορα το 4αρι. Δες τιμες

optimus 2x 350

galaxy S2 500

atrix 450

optimus 3d 480

sensation 490

Δημοσ.

Το θέμα αφορά την αγορά iPhone. Όχι την σύγκριση με άλλα τηλέφωνα. Όποιος αδυνατεί να συνεισφέρει στο θέμα, μπορεί να μην συμμετάσχει.

αφορουσε συνεχεια μιας μικροσυγκρισης, δεν νομιζω οτι ηταν εκτος θεματος.

Φιλικα Braxos!

Δημοσ.

Η apple βγαζει κινητα καθε ιουνιο ιουλιο παραδοσιακα μεχρι και το 4αρι. Το 5 λοιπον δεν θα αργήσει πολυ ακομα. Σεπτεμβρη το πολυ Οκτώβρη θα ειναι εδω. Οποτε αν θες κινητο σε αυτη την τιμη περιμενε το 5.

Σου ειπα οτι ειναι παρωχημένο γιατι το 4 εχει βγει κατι περισσοτερο απο 1 χρονο πριν και εν το μεταξυ εχουν βγει κινητα με πιο δυνατα specs (διπυρηνα 8mp cam πιο δυνατες gpu) και σε πιο χαμηλη τιμη απο οτι το iphone 4.

Το 5 λογικα θα βγει γυρω στα 700 και το 4 θα πεσει στα 550.

Σε συγριση με τα δυνατα προσφατα android γινετε μια μη συμφερουσα αγορα το 4αρι. Δες τιμες

optimus 2x 350

galaxy S2 500

atrix 450

optimus 3d 480

sensation 490

Αφενός μεν off topic,

αφετέρου δε γιατί συγκρίνεις διπύρηνα με το iPhone 4;

Σε Android συσκευές, το Galaxy S θεωρείται "αντίπαλος" του iPhone.

Επομένως βάλε στην λίστα και το Nexus S.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό που αναμένεται το Φθινόπωρο είναι το iphone 4s, το 5άρι θα πάει για άνοιξη του 2012, όπως διάβαζα σε κάποιο από τα sites που ασχολούνται με τα κινητά και ειδικά με τα iphone.

Δημοσ.

λολ εχετε πεσει ολοι συην παγιδα ματκετινγκ της απλ... η καθε σελιδα λεει το μακρυ κ το κοντο της! το μονο επισημο που γνωριζουμε για το επομενο iphone ειναι πως θα εχει ios5

ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. ολοι πιστευουμε ή μαντευουμε πως το τηλ θα κυκλοφοτησει μεσα στο φθηνοπωρο. αλλα αυτο ειναι μια εικασια. αν εσυ θες τηλ τωρα παρε το τωρα αλκιως αν δεν καιγεσαι ισως να αξιζει λιγο η αναμονη. στο θεμα μας, 16 ή 32 δεν μας λες τι χρηση θα κανεις; αν δεν ασχολεισαι με ταινιες μουσικη στο τηλ τοτε τα +120€ δεν αξιζουν την διαφορα. αν παλι θες τα παραπανω σε συνδυασμο με απειρες εφαρμογες τοτε καλυτερα να παρεις λαπτοπ παρα κινητο. δια της ατοπου επαγωγης παρε το 16! δεν θα το μετανιωσεις ;)

Δημοσ.

16gb από Ελλάδα να κοιμάσαι ήσυχος κιολλας και + ότι είναι πολύ το 32αρη εκτός και αν θες να βάλεις πολύ μουσική και apps φίλε μου εγώ 32αρη έχω αλλά μουσική τίγκα

Δημοσ.

Πάρε απο ΕΛΛΑΣ για να μην ασχολείσαι με ξεκλειδωματα κτλ γιατί τα ξένα τα πουλάνε κλειδωμενα και δν μπορείς να μιλάς στο τηλ εκτός Αν έχεις την κάρτα του παροχου που δν σε συμφερι γτ θα θές να βάλεις ελληνικό πάροχο sim

Δημοσ.

Φίλε μου είναι καθαρά δικό σου θέμα τι νομίζεις οτι χρειάζεσαι από χώρο,και πόσα χρήματα διαθέτεις.Εγώ δεν κατάφερα να γεμίσω κανένα από τα 2

Εξάλλου όπως βλέπεις μερικοί έχουν πέσει στην παγίδα να μετατρέψουν σε γήπεδο με κάθε ευκαιρία ένα φορουμ για να δικαιολογήσουν την δική τους επιλογή,ίσως επειδή ξέρουν ότι δεν είναι η καλύτερη.. :rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε μου είναι καθαρά δικό σου θέμα τι νομίζεις οτι χρειάζεσαι από χώρο,και πόσα χρήματα διαθέτεις.

Η πιο σωστή απάντηση για μένα. Τα 16GB φαντάζουν πολλά αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια που είναι μισό γίγα και κάποια άνω του ενός γίγα, ενώ υπάρχουν και gps apps με χάρτες Ευρώπης στα 2 γίγα! Αν θες να βάλεις και μπόλικα βιντεάκια, μουσική ή άλλα αρχεία τότε θα δεις γρήγορα τον ελεύθερο χώρο να εξαφανίζετα. Η απόφαση είναι δική σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...