Προς το περιεχόμενο

iphone 4 16gb ή 32gb;

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο φτερό να πάρω το iphone 4. Να ακούσω απόψεις. Ποιο να προτιμήσω από με τα 16gb ή αυτό με τα 32gb; Θα μου πείτε η απάντηση είναι ολοφάνερη. Αμ δε. Η διαφορά των δύο είναι κανα 120ευρω. Άρα αν με βολεύει το 16gb για την καθημερινή χρήση τότε έχει καλώς, αν όμως όχι τότε πρέπει να πάω πιο ψηλά; Κι επίσης να το πάρω από Γερμανία μέσω ebay που κερδίζω 100-150 ευρώ ή να το πάρω από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση;

Δημοσ.

Το 32αρη καταργηθηκε..Χωρις πλακα ετσι διαβασα! Η apple θα βγαλει καινουργιο ιphone τον σεπτεμβριο και κατηργησαν το 32GB μονο 16 υπαρχει.

Δημοσ.

yeap. εγω εχω το 16GB και το χω τιγκαρει και με αχρειαστη μουσικη και παλι εχω 8,5GB free. λεω ελληνικο γιατι σε περιπτωση που δεν ασχολεισαι με jailbreak και ιστοριες θα εισαι πιο ανετος καθως θα ναι ανοιχτο στα ελληνικα δικτυα. και εφ'όσον εισαι στο φτερο να το παρεις, μ@λ@κια να περιμενεις να σου ρθει σε πχ 15 εργασιμες απο γερμανια

Το 32αρη καταργηθηκε..Χωρις πλακα ετσι διαβασα! Η apple θα βγαλει καινουργιο ιphone τον σεπτεμβριο και κατηργησαν το 32GB μονο 16 υπαρχει.

το οτι επαψε η παραγωγη του δε σημαινει πως δεν υπαρχουν κομματια ακομα διαθεσιμα προς πωληση, και παλι δεν εχω ιδεα κατα ποσο ισχυει αυτο με την διακοπη του 32gb.

λιγο ανεκδιηγητο ακουγεται..

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι καταργήθηκε. Και διαθεσιμότητα υπάρχει και μπορείς να το παραγγείλεις όπου δεν το έχουν. Βάζεις όμως ένα άλλο θέμα. Αφού θα βγει το 5άρι μήπως να περιμένω; Αλλά το 5άρι όπως διαβάζω θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, ενώ το 4άρι είναι μια χαρά.

Δημοσ.

δεν εχω δει καπου να λεει παντως οτι βγαινει τον σεπτεμβριο το νεο iPhone

Ούτε εγώ είδα πουθενά για Σεπτέμβριο. Από τις πληροφορίες δε που φθάνουν λέγεται ότι θα είναι σε σχήμα δάκρυ (πιο λεπτή η μια ακρή του) καιδεν θα έχει περιθώρια, θα είναι όλο μια οθόνη. Εσύ από το δικό σου 4άρι είσαι ικανοποιημένος; Μπορεί κανείς να το λειτουργεί άνετα με το ένα χέρι; Γιατί με τα άλλα κινητά αφής, αυτό (δηλ. με το ένα χέρι) εμένα προσωπικά μου είναι κομμάτι δύσκολο να τα δουλεύω.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 8 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 8 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Στα χρηματα που θες να δωσεις πας σε galaxy s2. Ασε το iphone4. Ειναι πολυ ακριβο γι συτα που προσφέρει πλεον. Βασικά πάντα ηταν αλλα τωρα είναι εκτός οριων. Το 5 έρχεται οκτώβρη ακούγεται αλκα τιποτα επισιμο.Αν θες κιν τωρα υπαρχουν 3-4 2 τουλάχιστον φορες πιο δυνατα στη μιση τιμη περίπου.

Στα χρηματα που θες να δωσεις πας σε galaxy s2. Ασε το iphone4. Ειναι πολυ ακριβο γι συτα που προσφέρει πλεον. Βασικά πάντα ηταν αλλα τωρα είναι εκτός οριων. Το 5 έρχεται οκτώβρη ακούγεται αλκα τιποτα επισιμο.Αν θες κιν τωρα υπαρχουν 3-4 2 τουλάχιστον φορες πιο δυνατα στη μιση τιμη περίπου.

Δουλεύω με Macbook pro, καμμία σχέση με τα άλλα. Μακράν μπροστά, για μένα, το Mac. Έχω μια εμπειρία από HTC, δεν τα μπορώ τα windows mobiles, δεν μπορώ να τα δουλέψω με το ένα χέρι (είμαι εγώ αδέξιος; Δεν ξέρω. Πάντως δεν μπορώ). Το iphone δεν το πλησιάζα όσο ήταν σαν "παντόφλα". Ετούσο το 4άρι, το πήρα στα χέρια, το βλέπω διαφορετικό στο πιάσιμο. Ε, όλα αυτά, συν το ότι θέλω να αλλάξω και κινητό (έχω το Nokia Ε72), με κάνουν να στρέφομαι στο iphone.

Δημοσ.

εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το 4αρι. το εχω εδω και 1,5 μηνα περιπου, ειχα πριν το HTC Desire. και οταν ηταν να παρω τωρα κινητο ειχα ψαξει ολα τα Galaxy SII kai LG 2x αλλα οταν λειτουργησα live το iPhone με την Retina Display εκανε μπαμ η διαφορα ποιοτητας κατασκευης. ΜΠΑΜ ομως..και ετσι κατεληξα εκει. αναλογως τις απαιτησεις σου να διαλεξεις.. διαφορετικα πραγματα προσφερει το καθε κινητο. Θα μπορουσες να ανοιξεις ενα θεμα στο myphone.gr που εχει συγκεκριμενο τομεα για νεα αγορα κινητου, τα παιδια εκει ειναι πιο "εξειδικευμενα" και ισως σε βοηθησουν καλυτερα

Δουλεύω με Macbook pro, καμμία σχέση με τα άλλα. Μακράν μπροστά, για μένα, το Mac. Έχω μια εμπειρία από HTC, δεν τα μπορώ τα windows mobiles, δεν μπορώ να τα δουλέψω με το ένα χέρι (είμαι εγώ αδέξιος; Δεν ξέρω. Πάντως δεν μπορώ). Το iphone δεν το πλησιάζα όσο ήταν σαν "παντόφλα". Ετούσο το 4άρι, το πήρα στα χέρια, το βλέπω διαφορετικό στο πιάσιμο. Ε, όλα αυτά, συν το ότι θέλω να αλλάξω και κινητό (έχω το Nokia Ε72), με κάνουν να στρέφομαι στο iphone.

Το s2 εχει android και ειναι μακραν καλυτερο απο το iphone 4.

Δημοσ.

εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το 4αρι. το εχω εδω και 1,5 μηνα περιπου, ειχα πριν το HTC Desire. και οταν ηταν να παρω τωρα κινητο ειχα ψαξει ολα τα Galaxy SII kai LG 2x αλλα οταν λειτουργησα live το iPhone με την Retina Display εκανε μπαμ η διαφορα ποιοτητας κατασκευης. ΜΠΑΜ ομως..και ετσι κατεληξα εκει. αναλογως τις απαιτησεις σου να διαλεξεις.. διαφορετικα πραγματα προσφερει το καθε κινητο. Θα μπορουσες να ανοιξεις ενα θεμα στο myphone.gr που εχει συγκεκριμενο τομεα για νεα αγορα κινητου, τα παιδια εκει ειναι πιο "εξειδικευμενα" και ισως σε βοηθησουν καλυτερα

Και στο myphone η αποψη είναι ότι το 16άρι φθάνει μια χαρά.

Δημοσ.

και εγω πιστευω πως με τα 16GB εισαι κομπλε. και τωρα που θα βγει και το update σε iOS5 πιστευω θα ομορφηνει κι'αλλο το ολο θεμα. ^_^

πήγαινε σε ενα μαγαζάκι και δες απο κοντα το s2ειναι κρίμα να ξηλωθείς για περσινό hardware

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...