jmallen3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 παιδια καλησπερα! ψαχνω και θελω οπωσδηποτε μεχρι το πρωι να εχω βρει λυση στο θεμα μου γιατι το μεσημερι ταξιδευω για γερμανια.θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω απο την γερμανια που θα ειμαι να εχω ιντερνετ στο λαπτοπ για να μιλαω με καποια προσωπα που θελω και θα ειναι στην ελλαδα μεσω skype.το θελω για αποκλειστικη χρηση τη συνομιλια μεσω skype.με καποιο στικακι φανταζομαι η οτιδηποτε αλλο δεν ξερω.θελω να μου πειτε πως μπορω να το κανω,απο που να το αγορσω και τι χρεωση θα εχει.αν ξερει καποιος ας μου πει και αν στη γερμανια υπαρχει κατι τετοιο που θελω (στικακι) και με τι χρεωσεις.αν μπορουσατε γρηγορα να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνώμων! ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μην την ψάχνεις έτσι,θα χρεοκοπήσεις. Αν έχει wi-fi το laptop σου σε πολλά σημεία θα μπορείς να μπεις στο internet οπότε και στο skype εδώ στην ελλάδα βρίσκεις όλο και περισσότερα σημεία στην γερμανία δεν θα έχεις πρόβλημα(εκτός αν πας σε κάνα χωριό).
jmallen3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 εκει που θα ειμαι δεν εχει wifi φιλε μου και αυτο ειναι το προβλημα για αυτο και το ψαχνω.πρεπει οπωσδήποτε να βρω μια λυση...
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Από εδώ δεν προλαβαίνεις άλλωστε να κάνεις συμβόλαιο ή το οτιδήποτε άσε που θα πληρώνεις και roaming,θα πρέπει να κάνεις από εκεί ο,τι είναι να κάνεις ψάξε εδώ http://www.laptopkarten.de/ που θα βρεις συνδέσεις για σχεδόν (αν όχι) όλους τους ISP κάτω από εκεί που λέει ANBIETER
jmallen3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 απο οτι κοιταξα βγαινει απο 50€ και πανω. να κανω τη δουλεια μου με κανα 20-25€ δεν βγαινει εε?
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τι να πω;!Αν έχεις κάποιων στην γερμανία που μπορεί να σε βοηθήσει στο ψάξιμο ίσως κάτι γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.