Προς το περιεχόμενο

Captain America: The First Avenger

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δεν βρηκα thread, ας το αρχισω.

Το ειδα σημερα, καλο εργο, αλλα δεν ηταν τοσο καλο οσο θα ηθελα. Ειχε μεσα πραγμα να χαρουν οι fans των comics, ειτε εμμεσα ειτε αμεσα.

7/10

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου την έσπασε πολύ που βάλανε των ultimate και όχι των κλασικό,αν και η ιστορία έχει μπόλικο από των κλασικό.

Δημοσ.

Το κακο με τον cap ειναι οτι εχω διαβασει ελαχιστα comics του.

Μπορεις να πεις τις διαφορες?

Αν δεν κανω λαθος το πως αρχισε κλπ ειναι εμπνευσμενο απο το ultimate?

Δημοσ.

πάντως απ' ότι έχω καταλάβει πάνε να κάνουν event που θα ενώσει όλους τους ήρωες της Marvel.Ανυπομονώ να δω αν θα είναι κάτι που έχουμε διαβασει ή κάτι εντελώ νέο..

• Moderators
Δημοσ.

πάντως απ' ότι έχω καταλάβει πάνε να κάνουν event που θα ενώσει όλους τους ήρωες της Marvel.Ανυπομονώ να δω αν θα είναι κάτι που έχουμε διαβασει ή κάτι εντελώ νέο..

Yup, κυκλοφορεί "τριγύρω" trailer των Avengers.

Και το είχαν πει άλλωστε εδώ και χρόνια ότι για εκεί πήγαινε η Marvel.

Δημοσ.

Ωραία ατμόσφαιρα η ταινία. Για να δούμε τι θα βγάλουνε στο Avengers, ελπίζω να μετράει... Ακόμα να βρω το τραίλερ.

btw η γκόμενα είναι θεάρα έτσι...

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου την έσπασε πολύ που βάλανε των ultimate και όχι των κλασικό,αν και η ιστορία έχει μπόλικο από των κλασικό.

γιατι το λες αυτο; κλωτσαει καποιον στο κεφαλι ενω ειναι αναισθητος,μπρουμυτα στο εδαφος;

Yup, κυκλοφορεί "τριγύρω" trailer των Avengers.

Και το είχαν πει άλλωστε εδώ και χρόνια ότι για εκεί πήγαινε η Marvel.

μα εχει βγαλει επισημο χρονοδιαγραμμα η Μαρβελ εδω και 3 χρονια,για το τι ταινιες θα βγαλει μεχρι το 2012 οι οποιες θα προετοιμαζαν το εδαφος για την ταινια Αβεντζερς.

Δημοσ.

γιατι το λες αυτο; κλωτσαει καποιον στο κεφαλι ενω ειναι αναισθητος,μπρουμυτα στο εδαφος;

Είμαι oldschool τι να πω...δεν μ'αρέσει το look.

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα, στο τελος μας εδειξε οτι ξυπνησε στη νεα υορκη του σημερα ,για να υπονοησει οτι και καλα ο καπτεν ειναι καπου εκει εξω και προστατευει την Αμερικη ; Επισης αυτος που του ειπε : "αναπαυση στρατιωτη" , στο τελος,ποιος ηταν ;;;

Δημοσ.

Όχι ακριβώς,και ναι και όχι δηλαδή έτσι είναι η κλασική ιστορία ότι ξυπνάει στο (δικό του) μέλλον για μας παρών,εξ'άλλου θέλουν να κάνουν ταινία avengers.

Επίσης αυτος που του ειπε : "αναπαυση στρατιωτη" , στο τελος,ποιος ηταν ;;;

Γιου τάλκινγ αμπάουτ Nick Fury;;;

iron-man-2-20090115-nick-fury-samuel-l-jackson.jpg

Δημοσ.

ποια η διαφορα του ultimate απο αυτην που ειδαμε??

ναι αυτον ελεγα, τι του ειναι αυτος?

επισης ο καπτεν αμερικα δεν εχει καποια αδυναμια? :P πχ ο σουπερμαν ειχε στους μετεωριτες ας πουμε...

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα, στο τελος μας εδειξε οτι ξυπνησε στη νεα υορκη του σημερα ,για να υπονοησει οτι και καλα ο καπτεν ειναι καπου εκει εξω και προστατευει την Αμερικη ; Επισης αυτος που του ειπε : "αναπαυση στρατιωτη" , στο τελος,ποιος ηταν ;;;

Ε δεν την προστάτευε αφου τώρα ξύπνησε. Αυτός στο τέλος ήταν ο Nick Fury, που φτιάχνει την ομάδα Avengers.

edit : τώρα είδα ότι υπήρχε 2η σελίδα μετά το ποστ σου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...