Προς το περιεχόμενο

Μπλοκάρισμα του Seagate NAS 110 από το Baudtec Conn-x?

Agosoft

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν το Baudtec TW263R4 έρχεται με εργοατασιακές ρυθμίσεις που μπλοκάρουν την ενσύρματη σύνδεση με τον NAS της Seagate (NAS 110)?

Υπάρχουν κάποια ports που θα πρέπει να ανοίξω ή άλλες ρυθμίσεις για να επανέλθει η σύνδεση?

Με κάποιον άλλο router και switch που έχω δοκιμάσει, τα Windows 7 αναγνωρίζουν τον NAS...

Agosoft

Δημοσ.

δες το firewall του.αν και χωρις port forward παιζει.το stora πχ που εχω εγω παιζει οκ και χωρις να πειραξω κατι σε thomson router απλα μου λεει για καλυτερη ταχυτητα να ανοιξω το Upnp σε ρουτερ και Nas.τωρα κοιτα στο firewall μην κοβει κατι και προσεχε μην το συνδεσεις στην 4 ethernet Που μπορει να ειναι για Iptv και γραφει stb.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμη με το ίδιο πρόβλημα...

Παρατήρησα ότι το DHCP του Conn-x έχει δώσει IP στον Seagate, αλλά δεν έχει πάρει Host Name ένω όλα τα άλλα συνδεμένα devices έχουν. Δοκίμασα να κάνω ping στην ip του αλλά τίποτα...

Καμία καλή ιδέα;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Super Goofy: το έλυσα με καρφωτό IP.

Σου αξίζει ένα Super φυστίκι!

Agosoft

χαχα.εν τω μεταξυ και καποιος αλλος νομιζω εχει ανοιξει θεμα για nas γιατι κατι αλλο ερχεται στο μυαλο μου αλλα anyway.τελος καλα ολα καλα.αφου επαιξε.γενικα παιζε με καρφωτη Ip οχι με dhcp για το Nas.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...