praktikarioς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 cake νικοτινης δεν υπαρχει ακομα Κάτι μου λέει πως αν αναφερόσουν σε κέικ thc ο τούφας θα σου έκανε. Για νικοτίνη δεν παίζει. Υπάρχει θέμα για το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, το παρόν θέμα δεν νομίζω να προσφέρεται για τέτοια συζήτηση. Μην γίνεσαι γραφικός λοιπόν... Πως το λέτε; Quoted for emphasis? Αυτό.
spacefart Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κάτι μου λέει πως αν αναφερόσουν σε κέικ thc ο τούφας θα σου έκανε. Για νικοτίνη δεν παίζει. τουφακο my man
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Οχι παιδια, 2 φορες προσπαθησα να δοκιμασω και τις 2 το μετανιωσα φριχτα. Δεν καπνιζω και μου κατσε ασχημα στην εισπνοη. Τωρα στο φαγητο δεν εχω δοκιμασει ποτε, ισως οταν παω καμποτζη να παρω την happy pizza
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Πλημμέλημα είναι τώρα, και θέλουν να το κάνουν πταίσμα... ναι , οπως και να εχει θα σε τραβανε και παλι αν σε πιασουν , εστω για μια νυχτα στα κρατητηρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.