nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Άιντε να βρούμε καμιά καλή πόρτα επιτέλους. Τι εννοείς? να γραφτείς στο πρόγραμμα απεξάρτησης και όταν πας να αρχίσεις να τους κλέβεις τις πόρτες? γιατί , το κτίριο είναι καινούριο ? :mellow: :mellow:
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ναι πήγα χτες για καφέ και είμαι ακόμη εκεί. Εχει και play, wifi και σερβιτόρες με μαγιό τύπου μπραζίλ. Έχουμε γνωριστεί με όλους εδώ. Καλή παρέα. ;Ένας μου είπε ότι μεθαύριο γεννάει η γυναίκα του. Μπορεί να φύγει και να αδειάσει μια θέση. Αν φύγει λοιπόν θα σου στείλω pm. Eγινε , περιμενω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Το ότι αναφέρουν την κάνναβη σαν ναρκωτικό σπάζομαι μονο που το διαβάζω...
praktikarioς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Το ότι αναφέρουν την κάνναβη σαν ναρκωτικό σπάζομαι μονο που το διαβάζω... Why lover why? Και η νικοτίνη έχω την εντύπωση πως είναι ναρκωτικό.
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ψυχοτροπες ουσιες ειναι. Η νικοτινη ειναι στην ιδια κατηγορια με την κοκαινη,την καφεινη, την αμφεταμινη κλπ
De@th L0rd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ψυχοτροπες ουσιες ειναι. Η νικοτινη ειναι στην ιδια κατηγορια με την κοκαινη,την καφεινη, την αμφεταμινη κλπ Μόνο που σε αυτές δεν υπάρχει παθητική χρήση με το στανιό.
Timour21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μόνο που σε αυτές δεν υπάρχει παθητική χρήση με το στανιό. η νικοτίνη πλέον κυκλοφορεί και σε τσίχλες, όπως και σε αυτοκόλλητα...
Timour21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Το χόρτο δεν είναι νόμιμο, δεν θα γίνει νόμιμο. Απλά αλλάζει σε πλημμέλημα και δεν πας φυλακή αλλα τρως πρόστιμο και σε υποχρεώνουν να παρακολουθήσεις πρόγραμμα απεξάρτησης και αν αρνηθείς πας μέσα. Πλημμέλημα είναι τώρα, και θέλουν να το κάνουν πταίσμα...
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 η νικοτίνη πλέον κυκλοφορεί και σε τσίχλες, όπως και σε αυτοκόλλητα... Δεν βλεπεις. Σε ολα τα μαγαζια μασανε τσιχλες, δεν αναβει κανεις τσιγαρο.
Timour21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν βλεπεις. Σε ολα τα μαγαζια μασανε τσιχλες, δεν αναβει κανεις τσιγαρο. Υπάρχει θέμα για το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, το παρόν θέμα δεν νομίζω να προσφέρεται για τέτοια συζήτηση. Μην γίνεσαι γραφικός λοιπόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.