Προς το περιεχόμενο

VillaBafo-Το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών είναι γεγονός!!!

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η Ελλαδα ειναι πολυ πισω για να ανοίξει coffee shop. Βεβαια δεν αλλάζει κάτι , οποιος θέλει να βρεί βρίσκει τα πάντα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτα ειναι, σε λιγο θα μας λενε οτι με την αποποινικοποιηση ανοιξαν περισσοτερες θεσεις εργασιας :devil:

αν γινόταν νόμιμη η χρήση ουσιών θα ειχαμε ραγδαία αυξηση του τουρισμου , αρα έσοδα για όλους ,οποτε και περισσοτερες θέσεις εργασιας. Αλλο η αποποινικοποιηση βεβαια.

...ναι ρε Νίκοc, αλλά είδες τσαντούλα;

φεικ καραμπινάτο :P

Δημοσ.

αν γινόταν νόμιμη η χρήση ουσιών θα ειχαμε ραγδαία αυξηση του τουρισμου , αρα έσοδα για όλους ,οποτε και περισσοτερες θέσεις εργασιας. Αλλο η αποποινικοποιηση βεβαια.

Βεβαια, μαστουροτουρισμος, πολλα εσοδα θα ειχαμε. Ολοι οι μαστουρηδες πρωτη θεση στην Ελλαδα θα ερχοντουσαν.

Αντε εκανα και εντιτ λολ

Δημοσ.

Βεβαια, μαστοτουρισμος, πολλα εσοδα θα ειχαμε. Ολοι οι μαστουρηδες πρωτη θεση στην Ελλαδα θα ερχοντουσαν.

ναι , κατι τέτοια λέει και η γιαγια μου. Αληθεια, τι ηλικία έχεις?

Δημοσ.

Βεβαια, μαστοτουρισμος, πολλα εσοδα θα ειχαμε. Ολοι οι μαστουρηδες πρωτη θεση στην Ελλαδα θα ερχοντουσαν.

...κάνε εντίτ στη 2η λέξη, γιατί ναι μεν είναι γαμάτη σαν ιδέα - αλλοιώνεται όμως το νόημα αυτού που (νομίζω) ήθελες να πεις

Δημοσ.

ναι , κατι τέτοια λέει και η γιαγια μου. Αληθεια τι ηλικία έχεις?

Αναρωτιεμαι αν κανεις παιδια αν λες τα ιδια :rolleyes:

Σορρυ που δεν εχω τις ιδιες αντιληψεις με εσενα, οπως και οι περισσοτεροι που διαφωνουμε.

Δημοσ.

μαστουροτουρισμος, οχι μαστοτουρισμος αυτο ειναι αλλο :P

Δημοσ.

Σορρυ που δεν εχω τις ιδιες αντιληψεις με εσενα, οπως και οι περισσοτεροι που διαφωνουμε.

αν κανω παιδια θα τα κάνω σαν εμένα.(αυτο βεβαια δεν σου λεει κατι γιατι δεν με ξέρεις :) )

δεν εχει σημασία τι αντιλίψεις εχουν οι αλλοι απλα μιλας για αυτο το θέμα με τα ίδια λόγια που μιλάει και η γιαγια μου και μου εκανε εντύπωση.(δεν το λέω για να σε προσβάλω αλλα έτσι είναι).

Δεν είναι ενοχλητικό να λέγονται τέτοια πράγματα ,είναι απλά διασκεδαστικό. Ας πούμε τώρα θυμήθηκα κάτι ωραίες ρουκέτες που έχουν φύγει από στόματα ηλικιωμένων αλλα και μεσήλικων όπως για παράδειγμα "καπνίζει χασίσι ο τάδε , είναι πρεζόνι" η " ο τάδε είναι ναρκωμανής , καπνίζει χασίσι και είναι μπλεγμένος"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Το οτι λες μαστουρη οποιον εχει κανει ναρκωτικα διχνει οτι η αντιληψη σου ειναι καλλιεργημενη απο το τι λεει η tv και αλλα ασχετα ατομα στον κυκλο σου.

Αν κανω παιδια θα τους πω οτι οταν ειναι σε ηλικια να εχουν σωστη σκεψη για το τι γινεται γυρω τους και το τι κανει καθε ουσια στον εγγεφαλο και ολες τις επιπτωσεις θα τους πω να κανουν οτι θελουν.

Αληθεια, για το αλκοολ και τον καπνο δεν σε βλεπω να εχεις την ιδια γνωμη που ειναι αποδεδειγμενα χειροτερες ουσιες και για τον χρηστη και για την κοινωνια.

Δημοσ.

αν κανω παιδια θα τα κάνω σαν εμένα.(αυτο βεβαια δεν σου λεει κατι γιατι δεν με ξέρεις :) )

δεν εχει σημασία τι αντιλίψεις εχουν οι αλλοι απλα μιλας για αυτο το θέμα με τα ίδια λόγια που μιλάει και η γιαγια μου και μου εκανε εντύπωση.(δεν το λέω για να σε προσβάλω αλλα έτσι είναι).

Λεει η γιαγια για μαστουρηδες και μαστουροτουρισμο? Προχωρημενη η γιαγια :mrgreen:

Η δικια μου δεν ξερει καν τις εννοιες αυτων των 2 εννοιων :rolleyes:

Δημοσ.

Λεει η γιαγια για μαστουρηδες και μαστουροτουρισμο? Προχωρημενη η γιαγια :mrgreen:

Η δικια μου δεν ξερει καν τις εννοιες αυτων των 2 εννοιων :rolleyes:

Ναι, γιατί στην εποχή της πίνανε χόρτο που καλλιεργούσαν οι ίδιοι, απολύτος φυσικο , χωρις να έχουν παρε δωσε με εμπορους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...