Προς το περιεχόμενο

www.greececrete.com


Gigenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To www.greececrete.com είναι ένας νέος τουριστικός οδηγός της Κρήτης.

 

Είναι ακόμη στο ξεκίνημα του, μόλις ξεμπερδέψαμε με τις παιδικές ασθένειες του και είμαστε πλέον στη φάση της καθημερινής ενημέρωσης με υλικό.

 

Θα θέλαμε την γνώμη σας, κι όσοι είστε από Κρήτη ή έχετε έρθει διακοπές, θα θέλαμε και την συμμετοχή σας.

Δημοσ.

Aχχχχχχχχχχχ μου μύρισε πατρίδαααααααααααα B)

 

Μπράβο!!! Mόνο για τις φώτο που είδα δεν θέλω τίποτα άλλο να αλλάξει :)

 

keep going B) :D

Δημοσ.

Πολυ ομορφο και προσεγμενο το site σας, φιλικο προς το χρηστη και χωρις περιττους εντυπωσιασμους. Μολις εμπλουτιστει λιγο σε περιεχομενο θα γινει αριστο πιστευω.

 

Καλη αρχη σας ευχομαι. :-)

Δημοσ.

To site είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο (ειδικά οι αρχικές φωτογραφίες ανα νομό ειναι κορυφαίες - αξίζουν συγχαρητήρια στον φωτογράφο) αλλά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα στο θέμα της προσθήκης υλικού. Αν το δει κάποιος που δεν ξέρει την Κρήτη, θα νομίζει οτι η Κρήτη ειναι μεγάλη ... όσο η Γαύδος! Πήγα στο κομμάτι παραλίες και ειναι αισθητή η απουσία τοποθεσιών όπως της Τριόπετρας, του Αγ Παύλου, της Επισκοπής, Πρέβελη, Μπάλου, Φαλάσαρνα, κλπ. Στα φαράγγια λείπουν το Κουρταλιώτικο, Σαμαριάς, κλπ Αγροτουρισμός;

 

Keep walking ... είσαι σε καλο δρόμο

Δημοσ.

Ωραιο το site σε γενικες γραμμες ξεκουραστο - ευχαριστο - γρηγορο

 

Αυτο που θα προτιμουσα θα ηταν κατι να ειναι λιγο πιο εντονο επανω του , δηλαδη δεν μου βγαζει <<χαρακτηρα>> η κατι το διαφορετικο σαν αισθητικη , επομενος κατι θα εκανα ποιο εντονο σε χρωμα (ισως το logo για να κανει το μπαμ , θα το εκαν λιγο πιο εντονο μπλε) , αυτο το ολο ουδετερο χωρις καποιο στοιχειο εντονο δεν μου βγαζει το κατι παραπανω (δεν ξερω εαν με καταλαβες)

 

Παντως εισαι σε καλο δρομο!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις!!

 

Είναι λογικό να λείπουν πολλά από το περιεχόμενο... καθώς είναι σχεδόν άδειο!! Δεν έχει ούτε 1/1000 από αυτά που έχουμε σκοπό να περάσουμε...

 

Ουσιαστικά έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα δρόμου για τους επόμενους 3 μήνες, ώστε η σελίδα να είναι πλήρης 100% το φθινόπωρο για να προλάβουμε την επόμενη σεζόν... που ουσιαστικά στο εξωτερικό ξεκινάει από τον χειμώνα.

 

Ο λιτός σχεδιασμός ήταν συνειδητή επιλογή γιατί θέλαμε να δώσουμε έμφαση στο περιεχόμενο (που θα συμπληρώνεται καθημερινά) κι όταν ολοκληρωθεί αυτή η φάση τότε ίσως υπάρξουν αισθητικές παρεμβάσεις εφόσον χρειάζονται.

 

Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

πολυ καλη ιδεα και συγχαρητήρια για τον κοπο και την προσπαθεια.

 

προσωπικα δεν μου αρεσει το πολυ ασπρο αν αλλαξεις το background σε #63BAD8 (template.css line 19) γινεται αρκετα πιο ευχαριστο στο ματι.

 

 

επισης με χαλαει το banner που εχεις στο header.

 

 

Γενικα ομως ειναι πολυ ομορφο και πολυ προσεγμένο.

 

 

 

 

ΥΓ. Ισως με drupal να ηταν πιο ευκολο απο οτι με joomla.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις! Η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση έχουμε επικεντρωθεί στο υλικό.

 

Τα banner μπήκανε κυρίως για να καλύψουν ορισμένα κενά λόγω της έλλειψης υλικού στο ξεκίνημα του.... ίσως πολύ αργότερα στο μέλλον να μας καλύψουν και τα έξοδα, καθώς ο κατάλογος είναι δωρεάν οπότε και δεν υπάρχουν έσοδα.

 

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!

 

 

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...