Προς το περιεχόμενο

free comodo internet security win 7 64-bit ... δεν υπάρχει άλλο?

trelocoder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ: http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php

στο κάτω μέρος γράφει και 64bit.

Κατέβασέ το, νομίζω θα σου κατεβάσει τα κατάλληλα αρχεία για x64, είναι ενιαίος installer δηλαδή. Αν σου βγάλει κανένα μήνυμα, δοκίμασε να το κατεβάσεις απο εδώ: cis_installer_x64

Δημοσ.

Το δεύτερο λινκ γιατί είναι direct download? :mrgreen:

Πάντως και μένα δε μου βγάζει πουθενά στο σάιτ τους για 64 bit. εκτός αν δεν το βλέπω

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι απο το site τους έχουν έναν μοναδικό installer που κάνει και για τα δύο (x86, x64).

Έχω καιρό να το δοκιμάσω και δεν θυμάμαι καλά.

Το άλλο link το βρήκα απο google και κατεβάζει την standalone έκδοση μόνο για 64bit, το περίεργο που είναι;

Προτείνω να δοκιμάσεις πρώτα απο του site, αν δεν κάνει για 64bit θα στο πει απο μόνο του, και πιθανόν να σου πει και τι να κατεβάσεις.

Edit: Ναι, το τσέκαρα. Το link που έχεις και εσύ και σου είπα και εγώ απο το site τους είναι, καλά θυμόμουν, downloader που κατεβάζει τα επιπρόσθετα αρχεία σε temp φάκελο. Βλέπει τι σύστημα έχεις και κατεβάζει τα ανάλογα αρχεία.

Go for it.

Δημοσ.

Το άλλο link το βρήκα απο google και κατεβάζει την standalone έκδοση μόνο για 64bit, το περίεργο που είναι;

Γιατί είναι απ'το nsanedown αν δεν κάνω λάθος, νόμιζα ότι γι αυτό δε λίνκαρες το σάιτ. Oh well, whatever, nevermind...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...