ThanosA Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλησπερα χρειαζεται να μαθω C++ για την σχολη καθως και να κανω καποιες εργασιες με αυτη..Απο τη σχολη μας προτινουν Borland για να γραφουμε αλλα εγω εχω Mac.Εχω το Xcode αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ μαζι του. Αποριες: Με ποιες γλωσσες μπορω να γραφω στο Xcode 4.1 C++ εχει σιγουρα μπορω να παρω την εργασια μου και απλα να την δωσω στον καθηγητη?Θα μπορεσει να την δει αν δεν εχει Mac? Συνισταται το Xcode για προγραμματισμο? Ποιος compiler πιστευετε οτι ειναι ο καταλληλοτερος για C++ ? p.s Εχω και την επιλογη για windows. Thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 The Xcode suite includes a modified version of free software GNU Compiler Collection (GCC, apple-darwin9-gcc-4.2.1 as well as apple-darwin9-gcc-4.0.1, with the former being the default), and supports C, C++, Objective-C, Objective-C++, Java, AppleScript, Python and Ruby source code with a variety of programming models, including but not limited to Cocoa, Carbon, and Java. Third parties have added support for GNU Pascal,[4] Free Pascal,[5] Ada,[6]C#,[7] Perl,[8] Haskell,[9] and D. The Xcode suite uses the GNU Debugger as the back-end for its debugger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.