saruman123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ρε συ saruman, δες, λες στον ένα, δες, λες στον άλλον. Εσύ όμως δεν είδες τις ημερομηνίες των δημοσιεύσεων. Ειδικά ο harrys από το 2013 θα έχει αλλάξει, μην σου πω και δυο συσκευές. Δεν πειραζει εχουμε εσενα να μας διορθωνεις :-*
Android X Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γειά σας. Έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση μου στο Play Store. Μου βγάζει ότι η σύνδεση δεν είναι δυνατή με τον διακομιστή. Μου είπαν ότι άμα έκανα factory reset θα δούλευε αλλά μου βγάζει το ίδιο. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά
saruman123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γειά σας. Έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση μου στο Play Store. Μου βγάζει ότι η σύνδεση δεν είναι δυνατή με τον διακομιστή. Μου είπαν ότι άμα έκανα factory reset θα δούλευε αλλά μου βγάζει το ίδιο. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά https://alldayandroid.wordpress.com/2014/08/21/%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-google-play-store/ 1
Android X Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την ώρα που χάλασες για αυτό Saruman αλλά δεν υπάρχει η λύση για το πρόβλημά μου
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την ώρα που χάλασες για αυτό Saruman αλλά δεν υπάρχει η λύση για το πρόβλημά μουΠήγαινε και συγχρόνισε τον λογαριασμό gmail από τις ρυθμίσεις και ξανα προσπαθισε.
Android X Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πήγαινε και συγχρόνισε τον λογαριασμό gmail από τις ρυθμίσεις και ξανα προσπαθισε. Το έχω δοκιμάσει ήδη. Αυτός είναι ο λόγος που έκανα factory reset. Τώρα δεν με αφήνει ούτε να βάλω λογαριασμό
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πηγαινε στην εφαρμογη του play store και κανε διαγραφη data και cache. Κανε μια επανεκκινηση και ξανα δες. 1
Android X Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πηγαινε στην εφαρμογη του play store και κανε διαγραφη data και cache. Κανε μια επανεκκινηση και ξανα δες. Ούτε αυτό δούλεψε. Μήπως πρέπει να ξανακάνω factory reset,αν και μου φαίνεται γελοίο να το ξανακάνω.
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Διεγραψε το Play store και ξανα περασε το. Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω. Μετα πας σε εγκατασταση ολοκληρου λογισμικου(τελικη λυση). Ούτε αυτό δούλεψε. Μήπως πρέπει να ξανακάνω factory reset,αν και μου φαίνεται γελοίο να το ξανακάνω.Εκτος και αν κανεις hard reset,αλλα να ξερεις οτι διαγραφοντε τα παντα.
Android X Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Διεγραψε το Play store και ξανα περασε το. Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω. Μετα πας σε εγκατασταση ολοκληρου λογισμικου(τελικη λυση). Εκτος και αν κανεις hard reset,αλλα να ξερεις οτι διαγραφοντε τα παντα. Όταν λες διαγράφονται τα πάντα αναφέρεσαι και για την SD?
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οτι εχει το κινητο μεσα εκτος micro sd. Η καλυτερη λυση ειναι να κανεις ενα backup και μετα να τα ξανα περασης.
Android X Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οτι εχει το κινητο μεσα εκτος micro sd. Η καλυτερη λυση ειναι να κανεις ενα backup και μετα να τα ξανα περασης.[/quote Δηλαδή θα διαγραφούν και οι προεγκατεστημένες εφαρμογές
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οταν λεω hard reset εννοω οτι θα ερθει σε εργοστασιακη κατασταση ετσι οπως το πηρες απο την αρχει.
Android X Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οταν λεω hard reset εννοω οτι θα ερθει σε εργοστασιακη κατασταση ετσι οπως το πηρες απο την αρχει. Οταν λεω hard reset εννοω οτι θα ερθει σε εργοστασιακη κατασταση ετσι οπως το πηρες απο την αρχει. Κοίτα να δεις, όταν λέω για factory reset εννοώ ότι διεγραψα όλα τα αρχεία του κινητού μου. Μάλλον με το Hard reset αναφέρεσαι στο ίδιο πράγμα με μένα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν νομίζω ότι αν ξανακάνω factory reset θα γίνει τίποτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα