Προς το περιεχόμενο

προγραμμα δημιουργιας ~εισαγωγης ενος προγραμματος

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι και πολυ κατανοητος....θελω ενα προγραμμα σαν το autoplay menu που κανουν μερικοι χρηστες και βαζουν στο μενου τους ενα προγραμμα. π.χ. ανοιγω το αρχειο "φφφφφφ.χλαπατσασ4000.κασπερσκυ 2012" που βγαζει ενα παραθυρο και λεει : ινσταλλ, read me.... αλλα να μην μου το βαζει σε cd αλλα σε .exe

Δημοσ.

Μήπως να διάβαζες κανένα βιβλίο για visual basic ή c++;

ξερω οτι γινεται και με τον τροπο που λες, αλλα υπαρχουν και καποια προγραμματα που ειναι σχετικα ευκολο....

Δημοσ.

Αφού είναι τόσο εύκολο γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτά τα προγράμματα τότε;

γιατι δεν ξερω το ονομα τους ρε συ για αυτο ανοιξα το τοπικ....

Δημοσ.

Μάλλον για installers ψάχνεις.

Ένα δωρεάν είναι το Inno setup, δεν είναι όμως και τόσο απλό να το χρησιμοποιήσεις.

Μια άλλη λύση είναι τα προγράμματα autorun που δημιουργούν ένα εκτελέσιμο που εμφανίζει μενού επιλογών.

Είναι μεν για cd αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το κάψεις σε cd. Mπορείς να μαζέψεις τον φάκελο και να κάνεις ένα sfx exe με το winrar που να αποσυμπιέζει στο temp φάκελο και να τρέχει το autorun από εκεί αυτόματα.

Δημοσ.

Μάλλον για installers ψάχνεις.

Ένα δωρεάν είναι το Inno setup, δεν είναι όμως και τόσο απλό να το χρησιμοποιήσεις.

Μια άλλη λύση είναι τα προγράμματα autorun που δημιουργούν ένα εκτελέσιμο που εμφανίζει μενού επιλογών.

Είναι μεν για cd αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το κάψεις σε cd. Mπορείς να μαζέψεις τον φάκελο και να κάνεις ένα sfx exe με το winrar που να αποσυμπιέζει στο temp φάκελο και να τρέχει το autorun από εκεί αυτόματα.

ωραιος κατι τετοιο θελω ! :-D

Δημοσ.

Δημιουργησα το autorun μου, με στον φεκελο εν ονοματι "εφαρμογη" εχω γυρω στα 15 αρχεια, αυτα ειναι η μουσικη που ακουγεται στο autorun, τα buttons, και καποια αρχεια του προγραμματος που εκανα το autorun. τρεχω το autorun απο το εφαρμογη.exe πως μπορω να κρυψω ολα τα αλλα αρχεια και να φαινεται μονο το εχε ? για autorun μιλαμε οχι SET UP !

Δημιουργησα το autorun μου, με στον φεκελο εν ονοματι "εφαρμογη" εχω γυρω στα 15 αρχεια, αυτα ειναι η μουσικη που ακουγεται στο autorun, τα buttons, και καποια αρχεια του προγραμματος που εκανα το autorun. τρεχω το autorun απο το εφαρμογη.exe πως μπορω να κρυψω ολα τα αλλα αρχεια και να φαινεται μονο το εχε ? για autorun μιλαμε οχι SET UP !

Βρεθηκε λυση

Δημοσ.

Τα έκανες hidden;

Μια καλή λύση είναι, όπως είπα και παραπάνω, να τα μαζέψεις με το winrar.

Θα κάνεις επιλέξεις όλα τα περιεχόμενα του φακέλου και θα κάνεις δεξί κλικ σε κάποιο από τα επιλεγμένα στοιχεία και θα επιλέξεις Add to archive.

θα τσεκάρεις sfx (1) και στην καρτέλα Advanced να πας sfx options (2) να επιλέξεις να κάνει αποσυμπίεση σε temporary folder (3) (στην καρτέλα Modes) και να τσεκάρεις Hide All (4). Στο General tab του λες να τρέξει το autorun.exe στο πεδίο Run after extraction (5).

Μετά ΟΚ και ΟΚ για να το συμπιέσει.

post-100994-0-79701600-1312925939_thumb.png

Έτσι όταν τρέξεις το sfx αρχείο (με κατάληξη .exe) θα τα κάνει όλα μόνο του.

Δημοσ.

Τα έκανες hidden;

Μια καλή λύση είναι, όπως είπα και παραπάνω, να τα μαζέψεις με το winrar.

Θα κάνεις επιλέξεις όλα τα περιεχόμενα του φακέλου και θα κάνεις δεξί κλικ σε κάποιο από τα επιλεγμένα στοιχεία και θα επιλέξεις Add to archive.

θα τσεκάρεις sfx (1) και στην καρτέλα Advanced να πας sfx options (2) να επιλέξεις να κάνει αποσυμπίεση σε temporary folder (3) (στην καρτέλα Modes) και να τσεκάρεις Hide All (4). Στο General tab του λες να τρέξει το autorun.exe στο πεδίο Run after extraction (5).

Μετά ΟΚ και ΟΚ για να το συμπιέσει.

post-100994-0-79701600-1312925939_thumb.png

Έτσι όταν τρέξεις το sfx αρχείο (με κατάληξη .exe) θα τα κάνει όλα μόνο του.

ναι hidden τα εκανα, ευχαριστω για την λυση που παραθεσες αυτη θα κανω με το winrar

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...