NikitasTerror Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η ιστορια μιας ευκαταστατης οικογενειας στην οποια το μικρο κοριτσακι καταλαμβανεται απο τον σατανα και παρολες τις προσπαθειες της μητερας σε γιατρους καθε ειδους την λυση την βρισκει στο προσωπο ενος παπα ψυχιατρικου συμβουλου. Η θεραπεια ομως εχει και καποιο αντιτιμο Συντελεστές : William Peter Blatty Σεναριογράφος Ellen Burstyn Ηθοποιός ....Chris MacNeil Jason Miller Ηθοποιός ....Πάτερ Damien Karras Linda Blair Ηθοποιός ....Regan MacNeil William Friedkin Σκηνοθετης Max von Sydow Ηθοποιός ....Πάτερ Merrin Lee J. Cobb Ηθοποιός ....Ανθυπαστυνόμος William Kinderman William Peter Blatty Συγγραφέας ....μυθιστόρημα http://www.imdb.com/title/tt0070047/ Κριτικες απο το Cine.gr http://www.cine.gr/film.asp?id=1270&page=4 Υπότιτλος : Η τρομακτικότερη ταινία όλων των εποχών Κι εγω ο,τι λεει ο υποτιτλος... Οσον αφορα τη δικη σας γνωμη...εδω ειναι το φορουμ που ψαχνετε..
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Υπότιτλος : Η τρομακτικότερη ταινία όλων των εποχών Γουοτ; Ουτε για αστειο! Δεν την θεωρω καν τρομαχτικη.
NikitasTerror Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Γουοτ; Ουτε για αστειο! Δεν την θεωρω καν τρομαχτικη. Κοιτα για να πω την αληθεια ουτε εγω την θεωρω τοσο τρομακτικη γιατι ειναι παλιουτσικη..Σιγουρα παντως για την εποχη της θα ηταν η TOP τρομακτικη...
tritonas00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Για την εποχη της μια χαρα τρομακτικη ηταν.(οπως σωστα ειπε ο NikitasTerror)
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα δεν ζουμε στην εποχη της, με τα τωρινά δεδομένα ειναι ακυρη η κριτικη αυτη.. ΤΗν θεωρω μια αρκετα καλή και υποβλητική ταινια για το είδος της, ειδικα στην αρχη.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ετσι για να εχουμε και καλο ρωτημα ποια ταινια δηλαδη θεωρειτε ως την ποιο τρομακτικη?
sheik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Χωρις να θελω να μειωσω την αξια της, εγω οταν την ειδα περισσοτερο γελουσα. Τρομος, φοβος και τα συναφη ουτε για αστειο.Για την εποχη της οκ δε λεω...
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγω πάντως την είχα δει πέμπτη δημοτικού και έζησα την πιο εφιαλτική εβδομάδα της ζωής μου. Ιδρώτας, αυπνίες και φόβος. Στην βδομάδα πάντως το ξεπέρασα.
tritonas00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγω πάντως την είχα δει πέμπτη δημοτικού και έζησα την πιο εφιαλτική εβδομάδα της ζωής μου. Ιδρώτας, αυπνίες και φόβος. Στην βδομάδα πάντως το ξεπέρασα. :-D εγω το ειχα παθει αυτο με τον freddy krueger
mrpink Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ με το Fright Night, είχα κατουρηθεί πάνω μου! Πάντως ο Εξορκιστής στέκεται χαλαρά και σήμερα
gatokoritso Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγω πάντως την είχα δει πέμπτη δημοτικού και έζησα την πιο εφιαλτική εβδομάδα της ζωής μου. Ιδρώτας, αυπνίες και φόβος. Στην βδομάδα πάντως το ξεπέρασα. και εγω καπου εκει την ειδα και μπορω να παω οτι με τρομαξε.και τωρα αν ειμαι σε περιεργη φαση κατι τη δω αργα το βραδυ μονη σπιτι κατι με πιανει(φυσικα με τερμα τον ηχο).για οσους λενε οτι γελαγανε και αλλα ωραια τι ακριβως σας τρομαζει?
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ειδικα αν δειτε το special uncut edition που εχει καμια 30 λεπτα εξτρα ταινια θα ειναι ακομα ποιο "εφιαλτικο". Για οσους δεν εχουν δει το uncut τολμηστε το με σχετικη ανεση.
DrXavier Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σιγουρα το καλυτερο Θριλερ που εχω δει ποτε.Με πανεμορφο stroy , περναει αρκετα μηνυματα περα απο την επιφανειακη σκληροτητα των σκηνων της με υπεροχο Soundtrack , σκηνοθεσια και ατμοσφαιρα.Ακομα με στοιχειωνει.. Και για μενα δεν υπαρχει Θριλερ που να την εχει ξεπερασει.
DKNI Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Στο original, εκεινα τα 4-5 καρε με την φατσα του Παζουζου σε ασχετη στιγμη ειναι ικανα να κανουν τον Τσακ Νορις να βαλει τα κλαματα (στο director's cut χαλουσε λιγο γιατι εκανε εμφανιση η φατσα και σε αλλες 2 σκηνες νωριτερα οποτε ησουν προετοιμασμενος)
KilliK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ετσι για να εχουμε και καλο ρωτημα ποια ταινια δηλαδη θεωρειτε ως την ποιο τρομακτικη? καμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.