Προς το περιεχόμενο

2 router μαζι

mitsakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ενα απο τα 2 θα συνδεθει με την γραμμη.β.αν η γραμμη σου ειναι οκ δεν θα εχεις ουτε με το sagem προβλημα.το bridge οπως το λες δεν επηρεαζει σε κατι..απλα θα δεις αν το sagem θα παιξει οκ.μπορει να παιξει το ιδιο με το Thomson οποτε μην βγαλουμε αποτελεσματα απο τωρα.αν το sagem κανει κολληματα η κανει αποσυγχρονισμους κτλ θα το δουμε στην πραξη

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ναι στην χειροτερη να εχεις χαλασει 10 ευρω για ενα switch που στην τελικη δοκιμασε το και Usb στην αρχη να δεις.

Δημοσ.

κανε δοκιμες να δεις αν σου λυνει τα προβληματα.παντως υπαρχει και εξαρχης η λυση να παρεις το vigor me ta 30ευρω να του περασεις το official firmware και να εχεις ενα γαματο ρουτερακι σε τιμη κατω απο το 1/3 τις αρχικης.απο default εχει firmware altec i call αλλα το αλλαζεις με το official.αμα θες του σβηνεις και με λιγο τριψιμο το λογοτυπο απο πανω και ολα μια χαρα.

Δημοσ.

αν εχεις μια φυσιολογικη γραμμη που δενειναι στα ορια οποτε εκειτο Thomson πολλες φορες ειναι μονοδρομος εκει αξιζει να παρεις vigor.

Δημοσ.

το 2700 ειναι best buy για τα λεφτα του.αν θες για αρχη κανε με usb να δεις μηπως λυσεις το προβλημα ετσι και γλυτωσεις εστω και τα 30 ευρω.

Δημοσ.

πριν λίγο τεσταρα το sagem μεσώ ethernet και είδα οτι κλειδώνει λίγο πιο πάνω

sagem

Line Rate - Downstream (Kbps):20166Line Rate - Upstream (Kbps):1020

SNR Margin (dB):6.0 16.5 Attenuation (dB):11.0 3.3 Output Power (dBm):12.3 0.0

thomson

down 19788

up 1020

αξίζει να πάρω ενα swichaki

και αν πάρω είναι εύκολη η εγκατάστασή ;

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι τα 20 με το sagem λεω να κάτσει αρχικά όπως εισαι και επανεξετάζεις αργότερα την λύση vigor. Εκτός και αν το πάρεις τελικα το 2700vg μιας και το κόστος μονο μεγάλο δεν ειναι και ειδικά για vigor.

Χτύπα και ενα switch 5 6 θέσεως και εισαι άρχοντας. Εγκατάσταση δεν χρειάζεται το βάζεις στο ρεύμα συνδέσεις τα οποια ethernet θέλεις και παίζουν κατευθείαν μονα τους.

Ειναι ο ορισμός του plug and play B)

Δημοσ.

απλα το σεταρισμα πρεπει να γινει στο Thomson για να το κανεις access point.επισης οτι το sagem κλειδωνει πιο ψηλα δενειναι το παν.το παν ειναι να ειναι και σταθερο.

Δημοσ.

το σεταρισμα θα γίνει στο web interface η στο pc ;

επειδή μάλλον αύριο θα έρθει θέλω να ξέρω πάνω κάτω τι θα κάνω rolleyes.gif

Δημοσ.

το σεταρισμα θα γίνει στο web interface η στο pc ;

επειδή μάλλον αύριο θα έρθει θέλω να ξέρω πάνω κάτω τι θα κάνω rolleyes.gif

στο web interface του Thomson.κανεις αυτο με την Ip ρυθμιζεις το wireless με διαφορετικο ssid Και αλλο καναλι και κλεινεις dhcp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...