Προς το περιεχόμενο

2 router μαζι

mitsakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδεία είμαι λίγο άσχετος και θέλω μια βοήθεια happy.gif

γίνετε να έχω το Philips Cga3600n/te με usb και το thomson tg585 v7 με ethernet

μαζί ώστε όταν πέφτει το ένα να κρατιέται αυτόματα απτό άλλο η είπα μ@@...ια laugh.gif

Ευχαριστώωω

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι δεν γινεται αυτο.για να γινει αυτος θες ενα ρουτερ πχ που να εχει 2 adsl γραμμες πχ και αμα πεσει η μια να εχεις την αλλη.η θες ενα ρουτερ που να εχει 2ι wan και να εχει πανω 2 adsl router.σε ολες τις περιπτωσεις θες 2 γραμμες adsl.

Δημοσ.

δηλαδή αν ενώσω ενα καλώδιο adsl σε κάθε ρουτερ (μια γραμμή θα γίνει σε δυο με spliteraki) και μετά το ένα με usb και το άλλο με ethernet

θα υπάρχει πρόβλημα ? mrgreen.png

Δημοσ.

μια γραμμη adsl δεν γινεται να γινει δυο.θες δυο γραμμες adsl.β.και ακομα και να ενωνες το ενα με ethernet και το αλλο Me usb παλι θα ειχες θεμα.διοτι οταν στο ενα πεσει το ιντερνετ δεν θα καταλαβει οτι επεσε η γραμμη και λογικα το Priority Θα παει στην ethernet συνδεση.και γιατι θες να το κανεις αυτο??θα πρεπει να παρεις 2 adsl γραμμες.

Δημοσ.

όχι απλά επειδή το thomson χρησιμοποιείτε από πολλά pc-κινητά κλπ wirrles και παρόλο που φοράει τελευταίο firmway πέφτει συχνά είπα να βάλω ακόμα ένα ρουτερ (έχω και ένα Sagem fast 1201 v2)

γίνετε να κάνω το Sagem fast 1201 v2 για ethernet και το thomson tg585 v7 για wirless κάτι σαν access point

και αν θα χρειαστώ τπτ έξτρα

ευχαριστώ για τοις άμεσες απαντήσεις

Δημοσ.

ναι μπορεις να βαλεις το sagem σαν ρουτερ και να συνδεσεις πανω το thomson σαν access point.Οποτε εσυ θα παιρνεις απο το sagem και οι αλλοι απο το Thomson.αν το sagem ειναι 192.168.2.1 τοτε θα πρεπει το Thomson να το βαλεις2 192.168.2.χ οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 1.καλο θα ηταν πχ 192.168.2.254 κτλ κτλ.και θα του κλεισεις και τον dhcp.θα τα συνδεσεις με ethernet Μεταξυ τους.θα κλεισεις το wireless του sagem και θα μπαινουν ολοι με το wireless tou thomson.Και εσυ με καλωδιο απο το sagem.εκτος αν θες να εχεις ανοιχτο και το wireless του sagem και να μπαινεις μονο εσυ.διαφορετικο ονομα ασυρματου δικτυου βεβεα απο το Thomson.

Δημοσ.

ψιλοχανεις.δεν χρειαζεται να μπεις Usb.το sagem αν εχεις 4 ethernet Θα συνδεθεις σε μια απο αυτες εσυ και στην δευτερη το Thomson.το sagem ποσες ethernet εχει και εχει wireless?

Δημοσ.

τοτε θα μπορουσες να παρεις και ενα switch με 10 ευρω για να εχει παραπανω ethernet οποτε να μην παρεις με ethernet απο το Thomson.τωρα βεβαια υπαρχει και η λυση να παρεις ενα αλλο router και να τελειωνεις.πχ το vigor 2700 με ουτε 30 ευρω απο το www.ebw.gr

Δημοσ.

χμμ επειδή σκέφτομαι αργότερα αγορά ακριβού modem/router

λέω να δοκιμάσω και ότι γίνει τι έχω να χάσω .. που μπορώ να βρω switch ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...