Anastazio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Σμπερες!Εχω 4-5 24ωρα σε καραντινα προτεινετε κατι σε multi over net,μαλλον fps,υποθετω arena based τυπου lol hon δεν θα μου κανουν γιατι θελουν χρονο για να τα μαθω ενω απο fps παιζει μια εμπειρια.Θενξ.
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε το LOL πιο εύκολο απόσο νομίζεις.
Anastazio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 λες?κατεβαζω...απο fps παιζει τπτ δυνατο αυτη την εποχη?Σταματησα στο CoD 4 αν και μονο με το 2 ειχα ασχοληθει ουσιαστηκα.
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Βάζεις αντιπάλους botakia και χαλαρώνεις και μαθαίνεις το παιχνίδι και παίζεις με άλλους. Τα έχουν κάνει όλα πολύ απλά . ¨εχει και tutorial battle training και άλλα πολλά
sintalkas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως σου προτείνω το teamfortress2 που τώρα πια είναι και free.Μιλάμε για το GAME!!!!!
Zimbroghie Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε Lotro(Lord of the Rings Online). Free to play, like WoW και γραφικά να χαίρεσαι!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Που να μην έλεγε ότι θέλει fps.... πάντως ναι δοκίμασε το team fortress 2 .Τώρα κάτι δυνατό σε fps αυτήν την εποχή,δεν νομίζω,θολά νερά.
Anastazio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τελικά κολησα με το lol παίδες, ευχαριστώ για τη συμμετοχή!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 LoL ρε. Φέρνει το Art of MOBA κοντά στον 14χρονο. Και Ευρώπη εννοείται.
xlapatsas4000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 LoL ρε. Φέρνει το Art of MOBA κοντά στον 14χρονο. Και Ευρώπη εννοείται. Ελατε τωρα ρε παιδια το LOL ειναι για 10χρονα......χωρις υποθεση μονο καψιμο.παιξτε λιγο BATTLEFIELD να νιωσεται λιγο αληθιμοι Gamers
Anastazio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Χαχαχαχ εγω το ψηνω να νιωθω σαν 10χρονο γιατι αμα σηκωθω απο την καρεκλα πρεπει να πειθω για οσα λεει η ταυτοτητα αδερφε...!Καλο το bf αλλα μαλλον θα ασχοληθω με το επομενο...
xlapatsas4000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Χαχαχαχ εγω το ψηνω να νιωθω σαν 10χρονο γιατι αμα σηκωθω απο την καρεκλα πρεπει να πειθω για οσα λεει η ταυτοτητα αδερφε...!Καλο το bf αλλα μαλλον θα ασχοληθω με το επομενο... μαλλον ? ακουσα καλα τι λεξη μαλλον ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ! **με πληρωνει η EA για διαφημιση
nikos7690 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το counter strike source απορω πως δεν το χει προτεινει ακομα κανεις! κλασσικο και διαχρονικοτατο νμζω το παιζω 5 χρονια τωρα. και στα συν του ειναι οτι δν χρειαζεται τρομερη καρτα γραφικων. καλα οχι βεβαια να ναι και καμια 7ετιας.
xlapatsas4000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 το counter strike source απορω πως δεν το χει προτεινει ακομα κανεις! κλασσικο και διαχρονικοτατο νμζω το παιζω 5 χρονια τωρα. και στα συν του ειναι οτι δν χρειαζεται τρομερη καρτα γραφικων. καλα οχι βεβαια να ναι και καμια 7ετιας. εγω θυμαμαι το cs strike 1.6 πωπω τι καψιμο !!! μονο αυτο αξιζει απο τα cs !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.