xctaek21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 γεια σας, εχω αγορασει λιγοτερο απο εναν μηνα ενα iMAC, επεσε σημερα η ασφαλια στο σπιτι μου, και απο τοτε, το ιmac βγαζει συνεχεια ατελειωτο αερα απο πισω , πανω πανω, και κανει πολυ θορυβο και φοβαμαι μηπως επαθε κατι, πως μπορω να το φτιαξω;
xctaek21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Βάλε το DVD και κάνε hardware test. καταρχας να πω οτι δοκιμασα restart, sleep κτλπ, και τιποτα δεν δουλεψε, μετα βρηκα ενα μικρο guide για reset to SMC, εκανα τα εξης 1) εκλεισα το μακ 2) αποσυνδεσα ολα τα καλωδια 3) περιμενα δυο λεπτα 4) τα ξανασυνδεσα και το ξεκινησα και εφτιαξε, τωρα δεν ξερω, λες καλου κακου να κανω hardware test; ποιο dvd λες; αυτο "MAC OS X INSTALL DVD" ; ευχαριστω
atheatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 καταρχας να πω οτι δοκιμασα restart, sleep κτλπ, και τιποτα δεν δουλεψε, μετα βρηκα ενα μικρο guide για reset to SMC, εκανα τα εξης 1) εκλεισα το μακ 2) αποσυνδεσα ολα τα καλωδια 3) περιμενα δυο λεπτα 4) τα ξανασυνδεσα και το ξεκινησα και εφτιαξε, τωρα δεν ξερω, λες καλου κακου να κανω hardware test; ποιο dvd λες; αυτο "MAC OS X INSTALL DVD" ; ευχαριστω Ναι,γράφει νομίζω επάνω με μικρά γραμματάκια να πατήσεις το D κατα την εκκίνηση....
xctaek21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 to start up from MAC OS X, hold down the C key as the computer starts; Υ.Γ. Δεν γραφω greeklish
atheatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 to start up from MAC OS X, hold down the C key as the computer starts; Υ.Γ. Δεν γραφω greeklish Μάλλον δεν έχει hardware test.Τέλος πάντων.....ups για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. http://support.apple.com/kb/HT1509 πρέπει να είναι στο disk 2.Δεν είναι απαραίτητο αλλά καλο είναι να κάνεις ένα test μια φορά το χρόνο.
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 καταρχας να πω οτι δοκιμασα restart, sleep κτλπ, και τιποτα δεν δουλεψε, μετα βρηκα ενα μικρο guide για reset to SMC, εκανα τα εξης 1) εκλεισα το μακ 2) αποσυνδεσα ολα τα καλωδια 3) περιμενα δυο λεπτα 4) τα ξανασυνδεσα και το ξεκινησα και εφτιαξε, τωρα δεν ξερω, λες καλου κακου να κανω hardware test; ποιο dvd λες; αυτο "MAC OS X INSTALL DVD" ; ευχαριστω Ένα repair permissions είναι αρκετό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.