Προς το περιεχόμενο

αλλαγη χρ. γραμμη εργασιων windows 7

moikan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αλλαξω το χρωμαα στην γραμμη εργασιων, εχω το θεμα windows 7 basic, και θελω η γραμμη εργασιων να εχει ενα (καπως) διαφανες χρωμα για να φενεται ολλοκληρο το φοντο της επιφανειας εργασιας.

Δημοσ.

Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας --> Εξατομικευση --> Και μετα κατω που λεει "Χρωμα παραθυρου" --> Διαλεξε το "Παγος", τελευταιο κατω δεξια οπως κοιτας τα χρωματα --> Και απο κατω κοιτα να εχει το βελακι στην "ενεργοποιηση διαφανειας" και στην ενταση χρωματος βαλε την μπαρα τερμα αριστερα.

Ετοιμος.

Δημοσ.

Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας --> Εξατομικευση --> Και μετα κατω που λεει "Χρωμα παραθυρου" --> Διαλεξε το "Παγος", τελευταιο κατω δεξια οπως κοιτας τα χρωματα --> Και απο κατω κοιτα να εχει το βελακι στην "ενεργοποιηση διαφανειας" και στην ενταση χρωματος βαλε την μπαρα τερμα αριστερα.

Ετοιμος.

Πηγα μεχρι εκει που λεει "χρωμα παραθυρου", ΑΛΛΑ δεν εχει παγος (ειναι απλα χρωματα, μαυρο, ασπρο, κλπ) και δεν εχει "ενεργοποιηση διαφανειας".

Μηπως φταιει το θεμα που εχω;

γιατι αν αλλαξω θεμα, γινεται...

Δημοσ.

Πηγα μεχρι εκει που λεει "χρωμα παραθυρου", ΑΛΛΑ δεν εχει παγος (ειναι απλα χρωματα, μαυρο, ασπρο, κλπ) και δεν εχει "ενεργοποιηση διαφανειας".

Μηπως φταιει το θεμα που εχω;

γιατι αν αλλαξω θεμα, γινεται...

Ε ναι.

Το θεμα σου πρεπει να υποστηριζει την τεχνολογια Aero, οπως και η καρτα γραφικων σου φυσικα.

Και αφου σε νοιαζει το φοντο και θες να ειναι διαφανη η μπαρα, βαλε ενα θεμα Aero των windows, διαλεξε τον "Παγο" στα χρωματα παραθυρου, βαλε και το φοντο της επιλογης σου και εισαι ok.

Δημοσ.

Απ'οσο ξερω, οχι.

Μπορεις ωστοσο αν σε ενοχλει η γραμμη εργασιων και θες να βλεπεις μονο το φοντο σου να κανεις αποκρυψη της γραμμης και να μην φαινεται καθολου.

Δημοσ.

δεν θελω να μην φαινεται καθολου, απλα θελω να εχει ενα πιο διαφανες χρωμα (το ιδιο και για το χρωμα παραθυρου). Με οποιδηποτε αλλο θεμα γινεται.

Δημοσ.

δεν θελω να μην φαινεται καθολου, απλα θελω να εχει ενα πιο διαφανες χρωμα (το ιδιο και για το χρωμα παραθυρου). Με οποιδηποτε αλλο θεμα γινεται.

Αφηνεις τοτε ενα θεμα Aero, κανεις τα παραπανω με χρωμα παγου κλπ. και εισαι κομπλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...