giannis83 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Γεια σας, εχω φτιαξει ενα site και θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος εαν ειναι ευκολο γιατι ενω εχω δηλωσει τις λεξεις κλειδια στα meta keywords και στο meta description (joomla cms) δεν μου εμφανιζει την σελιδα καθολου στα οργανικα αποτελεσματα με τις συγκεκριμενες λεξεις.
_tasos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αν διαβάσεις εδώ http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2009/09/google-does-not-use-keywords-meta-tag.html θα δεις πως η Google δεν χρησιμοποιεί τα meta keywords και description για το ranking των σελίδων. Τα keywords τα αγνοεί εντελώς και ο λόγος είναι ότι οι περισσότεροι κάνανε υπερβολική χρήση αυτού του meta. Επίσης κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το meta description. Επίσης δεν το χρησιμοποιεί για το ranking αλλά ίσως (όχι πάντα) το χρησιμοποιήσει σαν περίληψη στα αποτελέσματα. Άλλες μηχανές αναζήτησης ίσως τα χρησιμοποιούν αλλά πάλι δεν δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε αυτά. Βασίζονται κυρίως στο περιεχόμενο της κάθε σελίδας.
theomalegan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Θα πρέπει να δηλώσεις την σελίδα σου να κάνεις δηλαδή το url της submit στην google αλλά και στις άλλες μηχανές αναζήτησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.