tolis_01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδιά, έστηνα το pc ενός φίλου μου (απλό upgrade), για το οποίο πήρε και ένα καινούριο ποντίκι της microsoft. Επειδή είναι αριστερόχειρας, μου ζήτησε να του αλλάξω τα πλήκτρα στο ποντίκι, αλλά όταν πήγα να το κάνω αντίκρυσα αυτό. Γιατί δεν με αφήνει να το αλλάξω; Πάτησα κλικ για να με βγάλει στο site με τους drivers, αλλά όπως φαίνεται στο screenshot δεν υπάρχει κάτι για το συγκεκριμένο ποντίκι. Πως να του το φτιάξω;
tolis_01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Microsoft optical 200, φαίνεται λίγο και στο screenshot. Τούτο εδώ είναι.
aris1986 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τσεκαρε τα updates στα 7!Εβαλα και γω ενα παραπλησιο ποντικι με αυτο που δειχνεις και στο update ειχε εναν driver της MS για το mouse.
tolis_01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τσεκαρε τα updates στα 7!Εβαλα και γω ενα παραπλησιο ποντικι με αυτο που δειχνεις και στο update ειχε εναν driver της MS για το mouse. Χμ, τώρα που το λες, όντως απ'ότι θυμάμαι τα 7 έχουν ένα update για ποντίκια της microsoft (έχω και καιρό να χρησιμοποιήσω windows ). Μόλις γυρίσει ο άλλος απ'τις διακοπές θα το κοιτάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.