PeiramatoZwo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παίδες, Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια έκδοση linux για την δική μου περίπτωση.Εγώ ουσιαστικά θέλω απλά πράγματα, περιήγηση το internet. Με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτή, δηλαδή flash , άνοιγμα αρχείων pdf. Διαθέτω ένα παλιό laptop της μητέρας μου, τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: Επεξεργαστής : Mobile Amd Sempron 2800+ (1,6 ghz) Ram: 240 mb Κάρτα γραφικών: Via/S3G Unichrome Pro Igp (ok ούτε εγώ ήξερα ότι υπήρξε τέτοιο προϊόν) επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν παίζει να καταφέρω να λειτούργησω wifi adapter (Netgear WN111v2 N300 Wireless USB Adapter) Έκανα μια απόπειρα με ubuntu η οποία δεν ήταν επιτυχής. Μου έβγαζε το login κανονικά, με το που το έβαζα να κάνει login έπαιζε μουσική και μετά μαύριζε το σύμπαν και επανερχόταν στην πρό του login κατάσταση. Τώρα κατεβάζω το knoppel μπας και φανεί ποιό βολικό και γρήγορο.
mphxths Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ram: 240 mb Εισαι σιγουρος για αυτο?γιατι αν εισαι , τοτε θα δεινοπαθησεις .Πολυ λιγη μνημη για οτιδηποτε. Οχι οτι δεν θα μπορεσεις να τρεξεις καποια διανομη , απλα θα πρεπει να ειναι παρα παρα παρα πολυ ελαφρια. Τωρα ποια θα λειτουργησει με το hardware σου , δεν μπορω να ξερω , ξεκινα τις δοκμες
McDuck Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 http://puppylinux.org/main/Download%20Latest%20Release.htm Δοκίμασε αυτή τη διανομή ελαφριά και με αρκετές δυνατότητες!
tritonas00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγκαθιστας debian μονο βαση χωρις τιποτε αλλο. περνας Χorg , openbox , opera και flash. τελειωσες. δες στην υπογραφη μου.(Project-Linux και παλιο hardware) Καποτε τα εκανα με 160 mb ram ανετα. για κατι πιο ετοιμο δες το puppy ή καλυτερα το slitaz
PeiramatoZwo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παίδες ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δοκίμασα xubuntu και knoppel τζίφος. Κάπου είχα άλλη μια κάρτα μνήμης για laptop και την ψάχνω μπας και είναι συμβατή. Slot έχει, αν κάνει, θα δοκιμάσω να αναβαθμίσω την ram και θα ξαναπαλέψω xubuntu και debian.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.