2johnwall Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 καλημερα παιδια, εχω το παραπανω λαπτοπ και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα,οταν παιζω καποιο παιχνιδι μετα απο αρκετη ωρα κολλαει το λαπτοπ ξαφνικα και το μονο που μου μενει να κανω ειναι τερματισμος εργασιας,στην αρχη μου το εκανε σε ενα μονο παιχνιδι το οποιο ειναι και αρκετα απετιτικο και ετσι νομιζα οτι φταιει το παιχνιδι αλλα χτες μου το παρουσιασε και σε αλλο παιχνιδι το οποιο δεν ειναι καινουργιο και το σηκωνει ευκολα......εχω σκεφτει οτι μπορει να φταιει η θερμοκραισα γιατι οταν παιζω το λαπτοπ ζεστενεται πολυ......θα ηθελα μια γνωμη για το τι μπορει να συμβαινει
Votritis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Κατέβασε αυτο Link για να δεις τι θερμοκρασίες πιάνει οταν παίζεις.
2johnwall Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εχω προγραμμα για να βλεπω την θερμοκρασια το speccy
filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πες μας θερμοκρασίες από επεξεργαστή και gpu την ώρα που παίζεις και σε idle κατάσταση.
2johnwall Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 οταν λες σε κατασταση idle εννοεισ οταν δεν κανω τπτ στον υπολογιστη?
jmallen3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 οταν λες σε κατασταση idle εννοεισ οταν δεν κανω τπτ στον υπολογιστη? κατασταση idle φιλε μου 2johnwall ειναι οταν απλα σερφαρεις,η εχεις κανα εγγραφο office ανοιχτο κλπ.γενικα χωρις να εχεις "φορτωσει" το pc πολυ με πολλες και απαιτητικες διεργασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.