Προς το περιεχόμενο

Ονομασια καντινας

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποτε μου ειχε πει ενας φιλος πως ειχε δει καντινα μα ονομα "Καν'τη να" :lol:

Sorry για το οφ τοπικ...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καποτε μου ειχε πει ενας φιλος πως ειχε δει καντινα μα ονομα "Καν'τη να" :lol:

Sorry για το οφ τοπικ...

Αυτο ειναι απο Θεατρο του Σεφερλη....επισης σορρυ για τοι offtopic! ^_^

Δημοσ.

Αυτο ειναι απο Θεατρο του Σεφερλη....επισης σορρυ για τοι offtopic! ^_^

Ελα ρε συ αληθεια?!?!?! :whistle:

Κριμα κ τον πιστεψα.... :-(

Καλο παντως.... :rolleyes:

Δημοσ.

Θα βάλεις κάτι κατάλληλο για την Αμερικανική αγορά... κάτι που εμείς εδώ σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε εξ αποστάσεως.

Δημοσ.

Απ'ολα τα ονοματα περισσοτερο μου αρεσε το empire steak building του lucifer, αλλα λιγο ασχετο καθος δε θα εχω μπριζολες. Μετα μου αρεσε το highway delight, μεχρι που εκανα γοογλε τη φραση... :devil:

βασικα ψαχνω ενα απλο ονομα, κατι που να "λεει" οτι το φαγητο και ο καφες ειναι γρηγορο και φτηνο, δηλαδη μην ειναι κανα κυριλε ονομα και θυμιζει εστιατοριο 5 αστερων.

Δημοσ.

Aφού απ' τους πάγκους φρουτολαχανικών το γύρισες στα καφεδοσάντουιτς, η λογική λέει ότι μέχρι το 2012 θα χτίσεις ντάινερ εκεί που σε λίγες μέρες είναι ν' ανοίξεις την καντίνα. Γιατί δεν υιοθετείς το εμπάιρ στέηκ μπίλντινγκ από τώρα; (...κι όταν θα σε ρωτάνε γουέρζ δε στέηκς μπρο, θα τους πετάς ένα κάμινγκ σουν και τελείωσες...)

Δημοσ.

Μετα μου αρεσε το highway delight, μεχρι που εκανα γοογλε τη φραση... :devil:

Κοιτα, ξερω οτι εχει προστυχη σημασια μεταφορικα,αλλα εννοιολογικα ειναι σωστο και εχει λογικη.Εξαλλου το προστυχο χιουμορ ειναι καθημερινοτητα στις ΗΠΑ και τους αρεσει και το χρησιμοποιουν ακομη και στην δουλεια τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...