Hellaslover Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια, Εχω αγορασει μια καντινα την οποια θα αρχησω να λειτουργω σε 2-3 βδομαδες. Εχω κολλησει στην ονομασια του "μαγαζιου" και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Μενω Αμερικη (για αυτο χρειαζομαι ονομα στα αγγλικα) και θα τη παρκαρω μονιμα σε χωρο πανω σε εθνικη οδο. Θα ασχοληθω περισσοτερο με καφε και σαντουιτσ/πανινι, αλλα θα πουλαω και hot dogs, πιτσα με το κομματι, κανα χυμο κτλ. Ακου προτασεις, ευχαριστω!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια, Εχω αγορασει μια καντινα την οποια θα αρχησω να λειτουργω σε 2-3 βδομαδες. Εχω κολλησει στην ονομασια του "μαγαζιου" και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Μενω Αμερικη (για αυτο χρειαζομαι ονομα στα αγγλικα) και θα τη παρκαρω μονιμα σε χωρο πανω σε εθνικη οδο. Θα ασχοληθω περισσοτερο με καφε και σαντουιτσ/πανινι, αλλα θα πουλαω και hot dogs, πιτσα με το κομματι, κανα χυμο κτλ. Ακου προτασεις, ευχαριστω! Στην Αμερικη δινουν βαση στο ονομα σε μια καντινα? Νομιζα οτι αρκουνταν να βαλουν καμια επιγραφη τυπου fast food/food express κλπ και οτι τα ονοματα στις καντινες (Νωντας, ο γιατρος της πεινας κλπ) ειναι ελληνικο φαινομενο.
panosno1com Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 o kalos psofos , greek style dudes (γραφτο με μικρα γραμματα εσυ ) Greek stop (αν και δε ξερω αν κολακευονται οι αμερικανοι για ελληνες, δε το λεω ειρωνικα Ηοts n dogs Hottie doggie
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 The Road Caffee Coffee Stop Γενικα κατι με δρομο ή σταθμευση + φαγητο ή/και σνακ. @Φηζικς αφου ειναι Αμερικα.
tarantules Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 "Greek is Big" Μόνο να φροντίσεις τα hot-dog σου να είναι τα μεγαλύτερα της αγοράς.Μη σε ξεφτυλίσει και κανένας ανταγωνιστής. Καλές δουλειές να έχεις και εύχομαι όπου στήσεις την καντίνα το μποτιλιάρισμα από τα αυτοκίνητα να έχει ουρά χιλιομέτρων. Άμα είσαι πεντακάθαρος και με το χαμόγελο στα χείλη μην φοβάσαι τίποτα
aledjo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 souvlaki Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Nikosgiann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 The Mnhmonioum...the endless hot dog.. ασδαφ
SpY Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 The haunt Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Highway Delight. (Και οταν πιασεις μου στελνεις το τσεκ για την ιδεα.Χιλια ευρω μονο. ) Προς αποφυγη παρεξηγησεων αυτη η φραση,στην Αμερικανικη αυτοκινητιστικη αργκο σημαινει και κατι αλλο ,πονηρο,που κατα την γνωμη μου,λογω χιουμορ ,θα συμβαλει στην επιτυχια του μαγαζιου σου.
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 http://filmdrunk.uproxx.com/2011/05/newest-fad-movie-themed-food-trucks Επισης απο οτι ξερεις τα food trucks στην αμερικη ειναι το πιο hot πραγμα αυτη την στιγμη, θα αναθεωρουσα το που θα την εχεις και το τι θα πουλας. Mobile truck + social media = $$$$$$$ Ενα τρανο παραδειγμα εδω : http://en.wikipedia.org/wiki/Kogi_Korean_BBQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.