Dinorafa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η ψύκτρα μου είναι στους 60 βαθμούς και σκέφτομαι να βάλω εναν ανεμιστήρα στο κουτί απέναντι απο την ψύκτρα και ενα μπροστά στο Η/Υ μου γιατί δεν δουλεύει το μπροστά . . .θα βοηθήσει να κατεβεί η θερμοκρασία??? δεν θέλω ακόμα να αλλάξω ψύκτρα
mikelamar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλύτερα βγαλε το πλαινο "καπάκι" κ ρίξε τον ανεμιστηρα στο πλάι μέχρι να περάσουν οι ζεστές.
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η ψύκτρα μου είναι στους 60 βαθμούς και σκέφτομαι να βάλω εναν ανεμιστήρα στο κουτί απέναντι απο την ψύκτρα και ενα μπροστά στο Η/Υ μου γιατί δεν δουλεύει το μπροστά . . .θα βοηθήσει να κατεβεί η θερμοκρασία??? δεν θέλω ακόμα να αλλάξω ψύκτρα Καταρχήν να αντικαταστήσεις αυτόν που δεν δουλεύει... Και ΝΑΙ τα ανεμιστήρια βοηθάνε ΠΑΡΑ πολύ ειδικά όταν είναι στη σωστή διάταξη... Αλλιώς ποιος ο λόγος να έχουν βγει τόσα πολλά και να τα αγοράζουμε... Επίσης αν δεν έχεις ρίξει ξεσκόνισμα ρίξε ένα
Dinorafa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλύτερα βγαλε το πλαινο "καπάκι" κ ρίξε τον ανεμιστηρα στο πλάι μέχρι να περάσουν οι ζεστές. Εγω σκεφτομαι να ανοιξω τρυπα στο πλαινο "καπάκι" και να βαλω αυτον τον ανεμιστηρα CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan - 120mm Καταρχήν να αντικαταστήσεις αυτόν που δεν δουλεύει... Και ΝΑΙ τα ανεμιστήρια βοηθάνε ΠΑΡΑ πολύ ειδικά όταν είναι στη σωστή διάταξη... Αλλιώς ποιος ο λόγος να έχουν βγει τόσα πολλά και να τα αγοράζουμε... Επίσης αν δεν έχεις ρίξει ξεσκόνισμα ρίξε ένα εχω ριξει και εχω βαλει Thermal paste . . .
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εχω ριξει και εχω βαλει Thermal paste . . . Ε ότι είπα πιο πάνω... Διόρθωσε το Airflow του κουτιού και θα είσαι καλύτερα... Ωραίος ανεμιστήρας αλλά λίγο θορυβώδης...
Dinorafa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ε ότι είπα πιο πάνω... Διόρθωσε το Airflow του κουτιού και θα είσαι καλύτερα... Ωραίος ανεμιστήρας αλλά λίγο θορυβώδης... ΕΝΤΑΞΕΙ δεν με νοιαζει πολυ ο θόρυβος Πως μπορω να ρυθμισω την ταχητητα των ανεμιστιρων? και της ψυκτρας μου ?
Voodooman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Έχει δύο χρόνια περίπου που έδωσα βάση στο θέμα αερόψυξης στο PC μου. Σχετικά ευρύχωρο κουτί,σχτικά τακτοποιημένο, ανεμιστήρες οι συνηθισμένοι (CPU,GPU,PSU, ένας μπροστά pull, ένας πίσω push), ρυθμιστής στροφών σε όλους εκτός από του PSU. Στη δική μου περίπτωση οι ανεμιστήρες του κουτιού απλά βάζουν το κερασάκι στην τούρτα, την περισσότερη δουλειά την κάνουν οι υπόλοιποι. Για πολύ καιρό τους είχα όλους να δουλεύουν στις ίδιες στροφές, είχα υψηλότερες θερμοκρασίες και περισσότερο θόρυβο, από την στιγμή που έριξα τις στροφές σε αυτούς του κουτιού και ανέβασα της CPU o θόρυβος και οι θερμοκρασίες έπεσαν. Αλλά η κάθε περίπτωση είναι μοναδική για κάθε PC. Ρυθμιστή μπορείς να βάλεις κάποιον σαν αυτόν αν ψάχνεις κάτι απλό. Από εκεί και πάνω έχει πολλά μοντέλα.
pc_admin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αν εχεις την μαμισια ψυκτρα και 10 ανεμιστηρες να βαλεις μικρη διαφορα θα δεις . Το πιο απλο ειναι αν εχεις την μαμα ψυκτρα να αλλαξεις ψυκτρα με καποια καλυτερη. Το κοστος θα ειναι περιπου το ιδιο με αυτο των 2 σχετικα καλων ανεμηστηρων επισης δεν ισχυει περισοτεροι ανεμιστηρες=καλυτερη ψυξη ,γιατι εκεινο που μετραει πιο πολυ ειναι το σωστο airflow
Voodooman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αν εχεις την μαμισια ψυκτρα και 10 ανεμιστηρες να βαλεις μικρη διαφορα θα δεις . Το πιο σωστό είναι αυτό, μία aftermarket ψύκτρα για την CPU είναι αρκετή για να κάνει την διαφορά για νορμάλ χρήση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ερωτηση Εβγαλα τα πλαια και εβαλα τα καινουργια ανεμιστηρια στο pc σε διαταξη push pull.Το θεμα ειναι δεν ξερω αν τα εβαλα σωστα.. Το δευτερο εινα ιστην αντιθετη πλευρα...
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ερωτηση Εβγαλα τα πλαια και εβαλα τα καινουργια ανεμιστηρια στο pc σε διαταξη push pull.Το θεμα ειναι δεν ξερω αν τα εβαλα σωστα.. Το δευτερο εινα ιστην αντιθετη πλευρα... Tι εννοείς Σωκράτη; Δεν ξέρεις προς τα που βάζουν αέρα; Αν ναι έχουν βελάκια επάνω αν προσέξεις... Ή εννοείς κάτι άλλο;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δες τωρα,ανεβασα φωτο.. Αυτο μπροστα ειναι προς την μερια των σκληρων ,προς τα μεσα δηλαδη ,αυτος ειναι που θελω να ριχνει αερα και οχι να βγαζει,ειανι σωστα τοποθετημενος?
Doc1355 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Eτσι όπως είναι τώρα στέλνει αέρα προς τους σκληρούς και όχι στην ψύκτρα!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 οποτε τα εχω βαλει και τα δυο αναποδα.Με λιγα λογια πρεπει να ειναι αναποδα απο τους δεικτες του ρολογιου και αυτοι που ριχνει εξω να ειναι συμφωνα με τους δεικτες ετσι?Το γυρναω αναποδα λοιπον και αυτον και τον αλλο και κομπλε.. Σωστα? Ασε ,μυριζει και πλαστικιλα γιατι ειναι και καινουργοι..
Doc1355 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 οποτε τα εχω βαλει και τα δυο αναποδα.Με λιγα λογια πρεπει να ειναι αναποδα απο τους δεικτες του ρολογιου και αυτοι που ριχνει εξω να ειναι συμφωνα με τους δεικτες ετσι?Το γυρναω αναποδα λοιπον και αυτον και τον αλλο και κομπλε.. Σωστα? Ασε ,μυριζει και πλαστικιλα γιατι ειναι και καινουργοι.. Ναι γύρνα και τους 2 αν είναι και ο άλλος έτσι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.